- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
a mangoval nagyonis versenyképes lesz a rendszer... valószínűleg most a nyáron azért van egy kicsit uborkaszezon mert mindenki a mango-ra gyúr, hogy azzal hozza ki az app-ját...
ezen kívül azt is érdemes figyelembe venni, hogy 16 új országban lesz elérhető, több gyártó (feltehetően gyártónként több készülékkel) és már nem csak a felső - közép-felső kategóriában fog megjelentetni készülékeket...
egészen konkrétan a Nokia is hatalmas reklámkampányra készül, és valószínűleg a Microsoft sem fogja sajnálni a pénzt...és még az is besegíthet aránylag rövid távon, hogy most ősszel jön ki az XBOX360 új dashboard-ja ami szintén ilyen csempés metro design-t fog kapni...
-
Blyan
félisten
-
oO7
őstag
arra kicsiny az esély hogy az is marad... valószínűleg (hacsak a google el nem ront valamit nagyon) kb egyenlő részben fognak osztozni az iOS az Android meg a WP7 a piacon... bár ha az androiddal nem kezdenek valamit az lehet hogy megcsuklik... bár ez csak az én személyes meglátásom
-
petbau
csendes tag
Én úgy tudom hogy már most közel 40%-os a részesedése és nem az okstelefonoknál, de ez gyorsan változhat lásd Nokia.
Amúgy örülnék ha az MS sikeres lenne a Nokiával, csak én abban látom a problémát hogy az MS 90% ban uralja a PC-s piacot és emiatt nagyon sokan nem szeretik mert nap mint nap szenvednek a Windowsal, és sokan rá vannak kényszerítve hogy használják. Emiatt természetesen nem választanak Windows-os telefont, ami érthetö is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest