- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Amúgy valami az S5-nél csúnyán el van szarva, mert a házon belüli A5 vs S5 tesztben is elpicsázódik. [link] És ezt nem lehet csak a kétszeres felbontással indokolni. Mert a Snapi 410 ne legyen már hasonlóan erős, mint a 801.
Mondjuk az M8 is kap 8mp egy hasonló vidóban a Desire Eye-tól.
-
Greg-77
aktív tag
Itt az agyon optimalizált Samu
és a Desyre eye-től bikább lesz az M9.
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #102 üzenetére
Azért multitaskingban már kikapott a One a Z3-tól.
persze érthető... +1GB. El sem tudom képzelni, mit fog művelni az M9 3GB RAM-mal... nagyon-nagyon sokáig etalon lesz telefonok között... mint most az M8.
(#101) Lacy6: Várós már nagyon M7-re is. 2-3 hét kb. és jön.
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #96 üzenetére
-
CptAdamica
veterán
válasz
RaveForce #97 üzenetére
Ha a samsungnak is csak mobil részlege lenne, akkor nem tudna beleverni kismillió dollárt a marketingbe. Attól, hogy több telefont adnak el, nem azt jelenti, hogy minőségibb. Ahogy a tesztek is bizonyítják...
Egy szó mint száz, a samsung divat telefonokat gyárt, a HTC pedig minőségi darabokat. Lehet nevetni az igazságon.
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #96 üzenetére
Az mi kemény! Az M8 egy szörnyeteg!
Egy deka lassulás nincs, az S5 már a 2. app után kínlódott!
-
RaveForce
veterán
válasz
CptAdamica #96 üzenetére
ha valami kicsi, az a htc a samsung mellett
lol
-
CptAdamica
veterán
válasz
RaveForce #95 üzenetére
Itt más a helyzet a végeredménybe vagy lehet a galaxy s5 active -ra gondoltál, ami három darabra esik szét egy kis zuhanástól, igen így van értelme a cseppállóságnak is.
De lehet itt még fokozni, egy kis sebesség teszttel.
Szóval hagyjuk már a kis samsungodat.
-
no more
veterán
Használhatóság? Ezt vicces olvasni egy Galaxy S felhasználótól.
Itt nem arról van szó, hogy ki nézi meg a telefont és ki nem, bár tény, hogy még nem volt ember, aki nem csodálta volna meg, mert ez egy nem Samsung, vagy iphone, ami minden 2. embernél van.
A HTC-k prémium készülékek (Androidos gyártók közül más prémium gyártó nincs rajtuk kívül), már fogásra is másak, mint egy teszkós műanyag Samsung, ráadásul az egész felhasználói felület sebessége, reszponzívitása nem fogható pl egy Samsunghoz. Vicc egy lapon emlegetni a One-t akármelyik Galaxyval. Példa: Amíg neked betölt egy tárcsázó, vagy összeszenvedi a névjegyeket, én megnyitok 2 appot. Amíg beszaggat-lagol a mymagazine cuccod jobbra swype-pal, addig én már legörgettem a Blinkfeed aljára rég... Vagy elég megemlíteni az 5 másodpercet töltő Samsung galéria appot (az mekkorákat tud lagolni, jó isten), amely HTC verziója instant betölt és a több, mint 200 képem + vagy 10-15 full HD videóm egy az egyben azonnal be van töltve fél másodperc alatt és akadás nélkül végig tudom görgetni.
A HTC az Android Apple-je. Ez egy jó hasonlat szerintem.
-
Urmy
tag
Haha te azért veszel telefont hogy megnézzék a "mai napig" ehhez gratulálni tudok. Enyémet nem nézik meg tucat termék kinézete van, de a szar műanyag bírja az ütést és a vizet is
Kinek mi a fontos, férfiaknak a használhatóság lányoknak a csillogáscsakhogy kicsit visszacsípjek.
Különben meg elég sokan járnak beszólogatni a samsung hírkehez is szóval had mondjam el én is itt a véleményem, ez nem HTC topik hanem egy hír.
Különben lehet azért nézik meg a telodat mert ekkora fémdobozba nem tudják hogy lehetett ilyen kis kijelzőt rakni
Műanyag meg hidd el jobb mint a fém, könnyebb ellenálóbb nem csuszik stb. bár a fém jobban csillog elegánsabb haverok előtt lehet vele gizdulni, míg 1x le nem esikbár gondolom olyan mint egy ékszer csak kesztyűbe lehet megfogni meg szarvasbőrrel simogatni
-
-
Lacy6
senior tag
Egyet kell értenem. Én is egy hete hasonlítottam össze.
Szomszédnak I6-a van és elsőnek képeken kezdtük az összehasonlítást, szebb volt a hTc kijelző, majd mobilarena oldalát nyitottuk meg. Itt ami feltűnt h a magasabb pixelszám miatt asztali nézetbe az apróbb betűket sokkal jobban el lehett olvasni. Amit az M8-on még elolvastunk azt az I6-on már csak nagyítással tudtunk. Itt azért meglepődtem h szöveg tördelést nem ismeri az Apple. Jobbra balra mozgolódással lehet olvasni. Az internetes oldalakat gyorsabban töltötte be az M8. -
Greg-77
aktív tag
válasz
RaveForce #78 üzenetére
Láttam párszor ezt a videót hidd el. Azt mégnézném, hogy a note 4 egy 1 giga rammal megoldaná ugyan úgy a feladatokat mint az iPhone? A tw egy laghalom sajnos. A note 4 fórumban is panaszkodnak rá. De hagyjuk is, örülök ha megvagytok elégedve a Samsung telefonokkal. Amúgy sem kapható még az M9, kár is vitázni milyen, mert még úgy sem tudjuk, de ha követi az eddigi vonalat, akkor nem lesz baj vele.
-
macskea
őstag
Úr isten ez a topik... baszki mint egy óvoda, ahol túl kevés a körteforma a homokozóban...
Kéne egy modi.
-
doooo
veterán
Szaporodnak lassan a márkák.. de mi van mondjuk a Sony-val.. vele mi a helyzet? Meg egy-két kínaival.. Az ő telefonjaik mennyire optimalizáltak? Csak úgy kíváncsiságból..
-
no more
veterán
válasz
Klaus Duran #66 üzenetére
Miért kéne jobbnak lennie a kijelzőjének, mint most? LCD-k közül csak az iphone IPS-e szebb. Amúgy az SLCD is egyfajta IPS, nem?
(#68) sipy888+(#70) Greg-77: +1, ott a pont nálatok.
-
Greg-77
aktív tag
Betojok mi van itt! Felnőtt emberek egy szakmai oldal fórumában. Facepalm! Jók a Samsungok, de optimailizálni a mai napig nem sikerül nekik. Csak az Apple és a hTc tudta eddig jól megvalósítani. Ezen kár is vitatkozni, mert ez tény. Persze lehet vitatkozni, de tények makacs dolgok.
-
sipy888
aktív tag
válasz
maximilian4 #56 üzenetére
Én nagyon jól tudom hogy nem érdemes az eladási számokat a samsung és a HTC között összehasonlítani(a HTC-nek nem is célja ekkora volumenű tomegtermeles) . Én csak arra akartam kilyukadni, hogy aki ennyire veri magát a samsungra annak lassan már hátrébb az agarakkal , másrészt ne itt akarja bebizonyitani hogy a Samsung a best ever, tegye azt a samsung vagy az LG topicban, merthogy a samsung nak per pill az LG az ellenfele. Egy htc vevő minőséget vesz és nem átlagos, tularazott műanyagot. Lássuk be, a Driver ugyan az, na de a minőség... Az én M7-emet mai napig tátott szájjal nézik mindenhol.... És egy S4-t?
-
Kezd tisztára olyan lenni mintha egy Apple hírt olvasnék.
Nem tudom minek kell a káván lovagolni, én hasznosnak találom az alsó kávát, a felső meg nem érdekel.
Amiben lehetne jobb az M9 az a kijelző típusa lenne. SLCD3 helyett IPS.
-
doooo
veterán
Nyugalom emberek!
Egy egyszerű teljesítménytesztből ekkora "háború" lett.. Legalább várjunk amíg egyáltalán megjelenik ez a telefon, akkor a kézzel fogható tényekkel a háttérben majd lehet vitatkozni, hogy melyik a jobb! De addig kicsit hűtsük már le a kedélyeket.
-
blackydan
senior tag
Kivancsian varom mar az m9 megjeleneset, amennyiben valami normalis kamera lesz benne ugy engem szerintem meg is vettek. Mondjuk meg azt hozzatennem jomagam is samsung user lennek (note3) es bizony ez is le tud fagyni illetve sokszor elofordul, hogy nem akarja elforgatni a megjelenitendo tartalmat
Persze ezt nem bantaskent mondom szerintem ezek a dolgok a felso kategoriaban is elofordulnak.
-
no more
veterán
válasz
maximilian4 #56 üzenetére
10 év alatt talán 2 veszteséges negyedéve volt a HTC-nek. Nem termelnek sok profitot, de termelnek valamit...
-
|DavidWoody|
tag
Nem a tüzet szítani írom , de az megvan , amikor megy a fikázás (akár samura akár htc-re) hogy ki milyen szupergyors , hogy amúgy a nóta 4 az 80%-al ( igen , majdnem 2szer annyi ) több pixelt mozgat , mint akár az i6 , akár az s5? Ez feltűnt már valamelyik szakértőnek közületek ? Persze , hogy gyorsabb lesz egy M8 rajzolása , alig csinál valamit a gpu , note 4-nél meg szerencsétlen s805 alapállapotban is majd megdöglik. Ez megvan ? Nem a samu védelmére , én egyiket se szertetem jobban a másiknál , de azért ez egy lényeges különbség amit kb leszartok itt mind.
-
h4h01
senior tag
Enyém 2 év gyártói garis, snapdragonos, természetesen független, de sztem a kollégájé, is hasonló..Amoledes telefont gyári gari nélkül sose vennék
Am a samus "prémium" gariról is megvan már a véleményem, és nem éppen pozitív a dolog, de ez már nagyon off..Szal egy pár évre leállósávba rakom a samsung okostelefonokat..
-
maximilian4
addikt
Legjobb védekezés a támadás igaz?
A htc még így is a béka feneke alatt van, az eladásokat meg ne is nézzük. Én úgy emlékszem nem is olyan rég még hetente jelentek meg cikkek, hogy a htc veszteséges.
Azért remélem érzed a különbséget: visszaeső nyereség - veszteség. Van különbség bőven. -
sipy888
aktív tag
Egyébként, ha ennyire samsung fanatikus vagy, akkor mit keresel egy HTC fórumban? De most komolyan? Ha neked csak a Samsunk létezik, akkor nézz szét a neten, fórumokon, de ne oltsd azt, akinek esetleg más jön be. Pláne ne csinálj úgy, mintha te gyártottad volna az S5-t.
Csakhogy visszáb vegyél az arcból ajánlom figyelmedbe az alábbi cikkeket:
[link]
[link]
Idézek is neked: " A Samsung bevételei viszont az értékesítési volumen csökkenése miatt 20%-kal estek, de a profit zuhanása még drasztikusabb az erős versenyben: működési eredménye megfeleződött a harmadik negyedévben. " -
BenHans
addikt
Sokan nem hiszik mekkora ereje van a marketingnek. Láthatják, nagy...
-
sipy888
aktív tag
200k-ért egy műanyag tepsit venni, na az aztán a szenzáció. És a te szavaiddal élve, azon még tojást sem lehet sütni
lol
Bár ha egy lány vagy akkor megértem miért vettél S5-t, szereted a nőies hátulját, olyan finom puhaBár akkor vettél volna egy ACE-t a maradék 150k-n meg egy tabletet + marad 30k tasira.
-
Urmy
tag
Nekem 1x volt HTC-m de isten őrizz soha többet, nem szerettem, mondjuk nekem már eleve ha nem Amoled a kijelző ki is esik minden.
Node nekem "szar" S5-m van Lolival kb 7 hónapos soha nem toltam rá gyári visszaállítást durván 100 app van most rajt és olyan 1000-et tuti kipróbáltam.
Nincs Lag illetve Galéria kicsit lassan tölt be bár 2-3000 képem van bent albumokba lehet azért.
De HTC igen jo, fele olyan erős procival is lehet majd a szép fém hátlapon tojást sütögetni
Főleg a Screen-to-body ratio: 66.71 %-a nyűgözött le, ami ahogy látom a következő modellbe is megleszmindezt ugy hogy a kezelőgombok is a képernyőn vannak.
-
halaszk
csendes tag
És ez a Note 4 Snapdragonos vagy Exynos SOC-os? Független, vagy hitvány szolgáltatói szemetes SW-s?
Nagyon nem mindegy egyébként. Hidd el, mind2 verzió volt a kezemben és szoftveres téren is elég mély szinten belenéztem összehasonlításképp. A Qualcomm még mindig a hülye hotplug decision-t erőlteti ami mikro-laggokat előidéz. Lásd S3 vagy Note 2.
Snapy 810-nél már végre bevezeti a Qualcomm is az C3 idle STEP-et így kíváncsi leszek rá mit fog produkálni.Aláírom, voltak nagyon fatális hibái a TW-nak anno, de brutál sokat változott most már. Note 3 Exynos és Note 4 Exynos SW-e között is ég és föld a különbség.
A másik meg hogy Note 4 üzemideje is elég jól ellett találva. Nálam 2-3 óra kijelző és 2-3 óra hanghívás 3G-n mellett 2.5-3 napot elmegy. Ha érdekel képet is tudok csatolni...
-
RaveForce
veterán
durva... talán S2 idején vol az exynos ekkora fölényben, pláne akkor lenne igen meglepő az eredmény ha tényleg csak FHD lesz a htc, a samu meg a QHD tolja így....
-
h4h01
senior tag
Tök mind1 mennyi a pontszáma, ha a Sense felülettel köröket fog verni az összes riválisra, pláne a samsungra, hamár a cikkben is ilyen szépen meg volt említve
Dave46: +1 Az h a touchwiz jól optimalizált?! Nagyon elborult samu fannak kell lenni ahhoz, h valaki ezt állítsa
Az összes alap funkció mint a tárcsázó, sms, névjegyzék stb..akkora delay-el nyílnak meg, h sírni lehetne..
Nekem Note 3 van, első héten még tök gyors volt..aztán belaktam..De meglehet kérdezni DeathAdder kollégát is, hogy laggol e a Note 4..
Következő telefonom biztos, hogy HTC lesz! -
Dave46
tag
válasz
balazsfanni #8 üzenetére
Nálam is volt S4 3 hónapig (5 év ios után elkalandoztam az android világába, összességében tetszett), másodperceket töltött az sms app, amikor beszélgetést váltottam, illetve a gyári telefon app is sokszor másodperceket gondolkodott. Ezt nem nevezném jó optimalizációnak (jó tudom, van másik app, de érdekes, HTC M7 gondolkodási idő nélkül tudja ezeket a mutatványokat). Ezt leszámítva a telefont kedveltem, csak kár, hogy pont a legelemibb, legalapabb funkciókban vérzett el.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
maximilian4 #40 üzenetére
Hát grat... személyeskedj csak. Magadat égeted. Miért is volt CM12 rajta? LOLLER
-
no more
veterán
válasz
maximilian4 #28 üzenetére
Meg ennyire Note4 vs M8.
(#33) Sh4rk: De durvát lagol az S5 a galéria megnyitásánál, az nem semmi
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
maximilian4 #40 üzenetére
Hagyd, őneki valószínűleg a kollégájának a barátjának a szomszédja látott egy szolgáltatónál 5 hónapja egyhuzamban futó S5-öt, és az 2 másodpercre laggolt, hát persze, hogy ő már ezt hirdeti.
-
maximilian4
addikt
Mit nem értesz ember?
Akik pl az s5 topikot követik tudják miért váltottam le,de akkor leírom a gyengébb képességű egyed számára is, ha esetleg magától nem lenne értetődő a dolog.
A cm12-t azért váltottam le a samsung leak 5.0-ra, mert sokkal stabilabb volt, illetve akármilyen hihetetlennek tűnik gyorsabb is a gyári rom. Az akksi időről meg ne is beszéljünk. Ami a plusz alkalmazásokat illeti, az összeset le tudtam gyárilag tiltani(igen nem kellett hozzá root sem).Ui.:
Légyszi küldjél valami videót ahol az m7-ed rommá veri a note4-et...köszi -
BazsiBazsi
aktív tag
Miért erőltetik a gyártók a saját felületeiket amikkel nem töltenek el elég idő az optimalizáláshoz? Amikor megveszek egy telefont kéne egy lehetőség hogy stock android, vagy manufacturer.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
maximilian4 #36 üzenetére
Akkor nem értem...
-
Sh4rk
aktív tag
A lényeg, hogy 1. nem gyári android. Csak ahhoz közeli, de optimalizálás megvan akkor is...
Ami lényegesebb, hogy a nagyon optimalizált samsungra minek annyi fos program, ha nem megy vele?
Nem arról van szó, hogy azonos mennyiségű app van rajtuk, hanem hogy 5x annyiba kerül a s5 mint a moto e. Nem érdekes, hogy mennyi app van rajta, hanem hogy mennyire nincs optimalizálva. Ez viszont tény. -
doooo
veterán
gyári androiddal? Nem, hogy fele, hanem töredék annyi alkalmazással teletömve? a galéráiban lévő 1 albummal? és ilyen gyors?
hihetetlen.. most mondjam, h az én Asus tabom, melynek a nevét lentebb láthatod, úgyszintén egy töredéknyi pillanattal, de előbb nyitja meg a galériát (amiben mellesleg még mindig több kép és videó van, mint a híres E-n)? azt a mindenit..
-
babkukta
senior tag
Hidd el, nagyon sokan nem ilyen mázlisak. Múlt héten a fodrászomnak a lánya szólt, h tudnék e vmit csinálni a 2 hetes Note 4-el, mert sokszor lefagy 2-3 percre. Igen, 2-3 percre.
Nem akarom bántani a Samsungot, de nem szeretem, amikor szintetikus tesztekkel dobálózik csilliós eredménnyel, aztán használatban meg kuka (sokszor).
Nem vagyok Apple fan, igazából kevésbé preferálom is az iPhone szériát, de ott legalább megmutatkozik a gyakorlatban is az az érték, amit a tesztek mutatnak. Szerintem érted, hova akarok kilyukadni
Én nem féltem az M9et, felőlem lehet fele annyi Antutuja is, mint majd az S6-nak, aki használja, tudja mi az igazság(#32) maximilian4: remélem nem a cm-es Note3adról beszélsz
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
maximilian4 #32 üzenetére
Vicces srác...
1. Saját tapasztalat. Olvass és értelmezz..
2. Moto E vs Galaxy S5 [link] ez nem saját tapasztalat, de jól mutatja, hogy nagyon nem jó az optimalizálás... -
maximilian4
addikt
1. Nem a saját tapasztalatodat osztottad meg.
2. A samsung jól optimalizál, nekem itt van az asztalon egy s5 és egy note 3, szóval nem a szomszéd józsibácsi tapasztalatát(?) osztom meg.
3. Only write üzemmód? Pl. pont én linkeltem fentebb videót. Egyébként youtubon bármelyik telefonról találok neked videót amin "ég" az adott készülék. -
doooo
veterán
válasz
Talán jobb lett volna a Note4-et az M7-tel összemérni.. akkor derülne igazán fény a lassúságára.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
Ez csak egy tapasztalat megosztása... Arra, hogy a samsung, hogyan is optimalizál.
Jah és van egy Samu tab 8.4... Az is néha akad, és ráadásul még a képernyő fordítás is nehezére esik néha... ez nem hallomás ezek tények. Google és Youtube a barátod... Van magyar video is, ahol az s5 bőven ég mint a Reistag...Jah és milyen telefonod van?
-
Danny365
őstag
Én emiatt nemigen aggódnék, egyrészt még odébb van a megjelenés, másrészt meg eddig sem érdekelt, hogy mi mennyi pontot kap. A Flex 2 is elég siralmasan teljesített Antutuban (meh), mikor bemutatták, aztán gondolom a megjelenésig még csiszolnak rajta.
Az Exynos meg felőlem lehet százszor gyorsabb is, a nullához közeli dev támogatása miatt biztos nem vennék olyan készüléket.
-
Sh4rk
aktív tag
Már ne haragudjatok, de a cimborám Note 4-e akkor szervízbe való, mert ha belakja a cuccot, akkor bizony meg meg szaggat, optimalizálás ide vagy oda. Galaxy S5-öt a motorola jobban optimalizált Moto E je is meg meg rángatja 5öd annyi pénzért. Ennyit az optimalizálásról. A gyári appko lassabban nyílnak meg mint a 30e-res készüléken. Az M7-em meg agyonveri a Note 4-et. Sajnos a Samsung még mindig ott tart, hogy sok ramot felhúzott sokmagos procit pakol bele, hogy ne kelljen optimalizálni rendesen. És akadás mentesen fusson. Csakhát az a fránya Júzer felpakol dolgokat amik megfogják...
-
big-J
őstag
Úgy nézem bőven megéri várni még 1-1.5 évet a normálisan órázott változatokra, min 800-nál ab ac 801 ab ac stb..
-
halaszk
csendes tag
Nincs is semmi csökkentett órajel, egész egyszerűen a benchmark programok a "Little" magok órajelét mutatja, és nem a "Big" Magokét! Note 4 Exynos verzió alatt ez az érték 1.3GHz mivel ott az A53 magok órajele ennyi. Exynos vs Snapdragon: Már Snapy 805 esetén is fényévekkel jobb az Exynos5433/7410. Mivel jobb a gyártástechnológia: Snapy805->28nm még Exynos 20nm. Sanszos hogy az új Exynos meg azért is ennyivel jobb mert már az az új 14nm-es gyártósoron készül/készült így jobban lehet órajelet adni neki. Még Snapy 810 "csak" 20nm-en készül.
Lehet itt vitázni, de már S5 óta nemigazán lehet a gyári TW romokon laggolást vagy bármi mást észrevenni. Legyen az Snapy vagy Exynos SOC.
Egyébként Exynos alatt már jóideje nagyon kicsit az overheat, köszönhető a 3.10-es linux kernel alatt megírt Thermal IPA management drivernek. -
Blyan
félisten
válasz
CptAdamica #22 üzenetére
Nem tudom, amúgy is szkeptikus vagyok a tekintetben, hogy az új Exynos hirtelen közel duplájára emelte volna a teljesítményt.
Bár, ha azt nézem a 805 hozott kb akkora eredményt, mint itt az M9 állítólagos pontszáma. Fene tudja, valaki lódít. -
CptAdamica
veterán
Érdekes, hogy a Samsungos eredménynél is szinte azonos órajelen futott a teszt, szóval itt valaki lódít...
-
Forest48
aktív tag
Azt sajna nem láttuk, hogy az állítólagos samsung s6 SoC egy becsomagolt telefonban lakozik-e a mérés alatt, vagy kiborítva a padra fél kg rézzel burkolva
.
Majd az MWC-n minden kiderül. A HTC talán megoldja a snapi 810 gondjait leskálázással és a hátlap meggyűrésével, hogy nagyobb felületen adja le a hőt.
-
no more
veterán
válasz
benike1999 #14 üzenetére
-
Dr. X
aktív tag
Az új Exynos ennyivel erősebb, mint az idei csúcs Snapdragon? Ez meglepő.
-
pg1966
senior tag
Az az 1,55 GHz a gyanús, miért nem 2 GHz, amennyivel mehetne? Vagy ez még a túlmelegedő proci, és nem tud felpörögni, azért alacsonyabb a pontszám? Épp ma olvastam, hogy az Samsung S6-hoz a Qulcomm továbbfejleszti a 810-es procit, mely a túlmelegedési problémákat hivatott kiküszöbölni.
-
no more
veterán
A HTC-k sosem voltak benchmark gyilkosok, no de nem is a pontszámokért vesszük őket!
-
benike1999
tag
Biztosan ezeket a számokat is megbundázta a Samsung aztán meg majd amikor kijön mondjuk az S6 kiderül hogy ők egy 16 magos exynossal meg egy GTX TITAN-nal futatták a teszteket
-
AS
félisten
Ezel nincs olyan nagy baj.
De ez LOL
HTC One M9 Plus to have MTK processor in South Asia
Ernyire ne égessék azért magukat. -
-
snorbi82
senior tag
válasz
balazsfanni #8 üzenetére
Nálam volt S3 egy hétig... Mire feltettem a programokat amit használtam minden nap a névjegyzék 25-30 sec alatt töltődött be. Gyári beállítás követően ugyan ez volt a bajom vele... De a többi már lehet, hogy jó....
-
batai15
félisten
válasz
balazsfanni #8 üzenetére
Haverom ezért adta el őket.
-
batai15
félisten
Jól gondolom hogy jobb az hogy több gyengébb proci van mint erősek? Kevésbé fog melegedni és ezáltal később veszi vissza az óra jelet.
-
balazsfanni
csendes tag
A Samsung csucskeszulekei igenis jol vannak optimalizalva. Ezen folosleges vitazni. S3 Ota hasznaltam mar S4-et, S4 Active-ot, S5-ot, es egyikkel sem volt problema optimalizacio teren.
-
Márko88
aktív tag
-
stilo18
addikt
Érdekes, hogy ekkora különbség van az új Exynos illetve a Snapdragon 810 között!
-
Blyan
félisten
Szerintem ez korrekt és elég előrelépés teljesítményben az M8-hoz képest.
-
babkukta
senior tag
Hiába veri a Samsung a geekbenchbe, ha stabilitás és gyorsaság szempontjából ég és föld a másik. Persze most majd jöhetnek a hurrogások, h azt se tudom, milyen lesz a Samsung... igen, mindegyik Samsung világmegváltó volt optimalizáltság terén, biztos ez is az lesz! Ennyit a szintetikus tesztekről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest