Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
válasz
maximilian4 #56 üzenetére
Én nagyon jól tudom hogy nem érdemes az eladási számokat a samsung és a HTC között összehasonlítani(a HTC-nek nem is célja ekkora volumenű tomegtermeles) . Én csak arra akartam kilyukadni, hogy aki ennyire veri magát a samsungra annak lassan már hátrébb az agarakkal , másrészt ne itt akarja bebizonyitani hogy a Samsung a best ever, tegye azt a samsung vagy az LG topicban, merthogy a samsung nak per pill az LG az ellenfele. Egy htc vevő minőséget vesz és nem átlagos, tularazott műanyagot. Lássuk be, a Driver ugyan az, na de a minőség... Az én M7-emet mai napig tátott szájjal nézik mindenhol.... És egy S4-t?
-
no more
veterán
válasz
maximilian4 #56 üzenetére
10 év alatt talán 2 veszteséges negyedéve volt a HTC-nek. Nem termelnek sok profitot, de termelnek valamit...
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
maximilian4 #40 üzenetére
Hát grat... személyeskedj csak. Magadat égeted. Miért is volt CM12 rajta? LOLLER
-
no more
veterán
válasz
maximilian4 #28 üzenetére
Meg ennyire Note4 vs M8.
(#33) Sh4rk: De durvát lagol az S5 a galéria megnyitásánál, az nem semmi
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
maximilian4 #40 üzenetére
Hagyd, őneki valószínűleg a kollégájának a barátjának a szomszédja látott egy szolgáltatónál 5 hónapja egyhuzamban futó S5-öt, és az 2 másodpercre laggolt, hát persze, hogy ő már ezt hirdeti.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
maximilian4 #36 üzenetére
Akkor nem értem...
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
maximilian4 #32 üzenetére
Vicces srác...
1. Saját tapasztalat. Olvass és értelmezz..
2. Moto E vs Galaxy S5 [link] ez nem saját tapasztalat, de jól mutatja, hogy nagyon nem jó az optimalizálás... -
doooo
veterán
válasz
Talán jobb lett volna a Note4-et az M7-tel összemérni.. akkor derülne igazán fény a lassúságára.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
Ez csak egy tapasztalat megosztása... Arra, hogy a samsung, hogyan is optimalizál.
Jah és van egy Samu tab 8.4... Az is néha akad, és ráadásul még a képernyő fordítás is nehezére esik néha... ez nem hallomás ezek tények. Google és Youtube a barátod... Van magyar video is, ahol az s5 bőven ég mint a Reistag...Jah és milyen telefonod van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest