- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
válasz
maximilian4 #56 üzenetére
Én nagyon jól tudom hogy nem érdemes az eladási számokat a samsung és a HTC között összehasonlítani(a HTC-nek nem is célja ekkora volumenű tomegtermeles) . Én csak arra akartam kilyukadni, hogy aki ennyire veri magát a samsungra annak lassan már hátrébb az agarakkal , másrészt ne itt akarja bebizonyitani hogy a Samsung a best ever, tegye azt a samsung vagy az LG topicban, merthogy a samsung nak per pill az LG az ellenfele. Egy htc vevő minőséget vesz és nem átlagos, tularazott műanyagot. Lássuk be, a Driver ugyan az, na de a minőség... Az én M7-emet mai napig tátott szájjal nézik mindenhol.... És egy S4-t?
-
sipy888
aktív tag
Egyébként, ha ennyire samsung fanatikus vagy, akkor mit keresel egy HTC fórumban? De most komolyan? Ha neked csak a Samsunk létezik, akkor nézz szét a neten, fórumokon, de ne oltsd azt, akinek esetleg más jön be. Pláne ne csinálj úgy, mintha te gyártottad volna az S5-t.
Csakhogy visszáb vegyél az arcból ajánlom figyelmedbe az alábbi cikkeket:
[link]
[link]
Idézek is neked: " A Samsung bevételei viszont az értékesítési volumen csökkenése miatt 20%-kal estek, de a profit zuhanása még drasztikusabb az erős versenyben: működési eredménye megfeleződött a harmadik negyedévben. " -
sipy888
aktív tag
200k-ért egy műanyag tepsit venni, na az aztán a szenzáció. És a te szavaiddal élve, azon még tojást sem lehet sütni
lol
Bár ha egy lány vagy akkor megértem miért vettél S5-t, szereted a nőies hátulját, olyan finom puhaBár akkor vettél volna egy ACE-t a maradék 150k-n meg egy tabletet + marad 30k tasira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest