Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Használhatóság? Ezt vicces olvasni egy Galaxy S felhasználótól.
Itt nem arról van szó, hogy ki nézi meg a telefont és ki nem, bár tény, hogy még nem volt ember, aki nem csodálta volna meg, mert ez egy nem Samsung, vagy iphone, ami minden 2. embernél van.
A HTC-k prémium készülékek (Androidos gyártók közül más prémium gyártó nincs rajtuk kívül), már fogásra is másak, mint egy teszkós műanyag Samsung, ráadásul az egész felhasználói felület sebessége, reszponzívitása nem fogható pl egy Samsunghoz. Vicc egy lapon emlegetni a One-t akármelyik Galaxyval. Példa: Amíg neked betölt egy tárcsázó, vagy összeszenvedi a névjegyeket, én megnyitok 2 appot. Amíg beszaggat-lagol a mymagazine cuccod jobbra swype-pal, addig én már legörgettem a Blinkfeed aljára rég... Vagy elég megemlíteni az 5 másodpercet töltő Samsung galéria appot (az mekkorákat tud lagolni, jó isten), amely HTC verziója instant betölt és a több, mint 200 képem + vagy 10-15 full HD videóm egy az egyben azonnal be van töltve fél másodperc alatt és akadás nélkül végig tudom görgetni.
A HTC az Android Apple-je. Ez egy jó hasonlat szerintem.
-
sipy888
aktív tag
Egyébként, ha ennyire samsung fanatikus vagy, akkor mit keresel egy HTC fórumban? De most komolyan? Ha neked csak a Samsunk létezik, akkor nézz szét a neten, fórumokon, de ne oltsd azt, akinek esetleg más jön be. Pláne ne csinálj úgy, mintha te gyártottad volna az S5-t.
Csakhogy visszáb vegyél az arcból ajánlom figyelmedbe az alábbi cikkeket:
[link]
[link]
Idézek is neked: " A Samsung bevételei viszont az értékesítési volumen csökkenése miatt 20%-kal estek, de a profit zuhanása még drasztikusabb az erős versenyben: működési eredménye megfeleződött a harmadik negyedévben. " -
sipy888
aktív tag
200k-ért egy műanyag tepsit venni, na az aztán a szenzáció. És a te szavaiddal élve, azon még tojást sem lehet sütni
lol
Bár ha egy lány vagy akkor megértem miért vettél S5-t, szereted a nőies hátulját, olyan finom puhaBár akkor vettél volna egy ACE-t a maradék 150k-n meg egy tabletet + marad 30k tasira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest