Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Urmy

tag

válasz sipy888 #68 üzenetére

Haha te azért veszel telefont hogy megnézzék a "mai napig" ehhez gratulálni tudok. Enyémet nem nézik meg tucat termék kinézete van, de a szar műanyag bírja az ütést és a vizet is ;)
    Kinek mi a fontos, férfiaknak a használhatóság lányoknak a csillogás :D csakhogy kicsit visszacsípjek.
    Különben meg elég sokan járnak beszólogatni a samsung hírkehez is szóval had mondjam el én is itt a véleményem, ez nem HTC topik hanem egy hír.
    Különben lehet azért nézik meg a telodat mert ekkora fémdobozba nem tudják hogy lehetett ilyen kis kijelzőt rakni :D
    Műanyag meg hidd el jobb mint a fém, könnyebb ellenálóbb nem csuszik stb. bár a fém jobban csillog elegánsabb haverok előtt lehet vele gizdulni, míg 1x le nem esik ;) bár gondolom olyan mint egy ékszer csak kesztyűbe lehet megfogni meg szarvasbőrrel simogatni :D

• Urmy

tag

Nekem 1x volt HTC-m de isten őrizz soha többet, nem szerettem, mondjuk nekem már eleve ha nem Amoled a kijelző ki is esik minden.
    Node nekem "szar" S5-m van Lolival kb 7 hónapos soha nem toltam rá gyári visszaállítást durván 100 app van most rajt és olyan 1000-et tuti kipróbáltam.
    Nincs Lag illetve Galéria kicsit lassan tölt be bár 2-3000 képem van bent albumokba lehet azért.
    De HTC igen jo, fele olyan erős procival is lehet majd a szép fém hátlapon tojást sütögetni :D
    Főleg a Screen-to-body ratio: 66.71 %-a nyűgözött le, ami ahogy látom a következő modellbe is meglesz ;) mindezt ugy hogy a kezelőgombok is a képernyőn vannak.

Új hozzászólás Aktív témák