Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Mit nem értesz ember?
Akik pl az s5 topikot követik tudják miért váltottam le,de akkor leírom a gyengébb képességű egyed számára is, ha esetleg magától nem lenne értetődő a dolog.
A cm12-t azért váltottam le a samsung leak 5.0-ra, mert sokkal stabilabb volt, illetve akármilyen hihetetlennek tűnik gyorsabb is a gyári rom. Az akksi időről meg ne is beszéljünk. Ami a plusz alkalmazásokat illeti, az összeset le tudtam gyárilag tiltani(igen nem kellett hozzá root sem).Ui.:
Légyszi küldjél valami videót ahol az m7-ed rommá veri a note4-et...köszi -
doooo
veterán
gyári androiddal? Nem, hogy fele, hanem töredék annyi alkalmazással teletömve? a galéráiban lévő 1 albummal? és ilyen gyors?
hihetetlen.. most mondjam, h az én Asus tabom, melynek a nevét lentebb láthatod, úgyszintén egy töredéknyi pillanattal, de előbb nyitja meg a galériát (amiben mellesleg még mindig több kép és videó van, mint a híres E-n)? azt a mindenit..
-
maximilian4
addikt
1. Nem a saját tapasztalatodat osztottad meg.
2. A samsung jól optimalizál, nekem itt van az asztalon egy s5 és egy note 3, szóval nem a szomszéd józsibácsi tapasztalatát(?) osztom meg.
3. Only write üzemmód? Pl. pont én linkeltem fentebb videót. Egyébként youtubon bármelyik telefonról találok neked videót amin "ég" az adott készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest