- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #102 üzenetére
Azért multitaskingban már kikapott a One a Z3-tól.
persze érthető... +1GB. El sem tudom képzelni, mit fog művelni az M9 3GB RAM-mal... nagyon-nagyon sokáig etalon lesz telefonok között... mint most az M8.
(#101) Lacy6: Várós már nagyon M7-re is. 2-3 hét kb. és jön.
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #96 üzenetére
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #96 üzenetére
Az mi kemény! Az M8 egy szörnyeteg!
Egy deka lassulás nincs, az S5 már a 2. app után kínlódott!
-
no more
veterán
Használhatóság? Ezt vicces olvasni egy Galaxy S felhasználótól.
Itt nem arról van szó, hogy ki nézi meg a telefont és ki nem, bár tény, hogy még nem volt ember, aki nem csodálta volna meg, mert ez egy nem Samsung, vagy iphone, ami minden 2. embernél van.
A HTC-k prémium készülékek (Androidos gyártók közül más prémium gyártó nincs rajtuk kívül), már fogásra is másak, mint egy teszkós műanyag Samsung, ráadásul az egész felhasználói felület sebessége, reszponzívitása nem fogható pl egy Samsunghoz. Vicc egy lapon emlegetni a One-t akármelyik Galaxyval. Példa: Amíg neked betölt egy tárcsázó, vagy összeszenvedi a névjegyeket, én megnyitok 2 appot. Amíg beszaggat-lagol a mymagazine cuccod jobbra swype-pal, addig én már legörgettem a Blinkfeed aljára rég... Vagy elég megemlíteni az 5 másodpercet töltő Samsung galéria appot (az mekkorákat tud lagolni, jó isten), amely HTC verziója instant betölt és a több, mint 200 képem + vagy 10-15 full HD videóm egy az egyben azonnal be van töltve fél másodperc alatt és akadás nélkül végig tudom görgetni.
A HTC az Android Apple-je. Ez egy jó hasonlat szerintem.
-
-
no more
veterán
válasz
Klaus Duran #66 üzenetére
Miért kéne jobbnak lennie a kijelzőjének, mint most? LCD-k közül csak az iphone IPS-e szebb. Amúgy az SLCD is egyfajta IPS, nem?
(#68) sipy888+(#70) Greg-77: +1, ott a pont nálatok.
-
no more
veterán
válasz
maximilian4 #56 üzenetére
10 év alatt talán 2 veszteséges negyedéve volt a HTC-nek. Nem termelnek sok profitot, de termelnek valamit...
-
no more
veterán
válasz
maximilian4 #28 üzenetére
Meg ennyire Note4 vs M8.
(#33) Sh4rk: De durvát lagol az S5 a galéria megnyitásánál, az nem semmi
-
no more
veterán
válasz
benike1999 #14 üzenetére
-
no more
veterán
A HTC-k sosem voltak benchmark gyilkosok, no de nem is a pontszámokért vesszük őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest