- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Szerintem is kár! Olvass vissza a topika és látni fogod, hogy egyedül vagy itt az érveiddel
Nem beszélve arról, hogy kulcskérdésekre megint nincs válasz
- miért nem perelnek mást (a samsung a fő rivális)
- miért vártak 1 évet (mert akkortájt vette át a vezetést a a samsung az okostelefonok piacán)
- miért akarnak egész termékcsaládot kitiltani (hogy minél jobban keresztbe tegyenek)
- miért perelik a módosított tabletet is, ami mát a Te leírásodnak megfelelően is eléggé küllönbözik (mert a cél az legnagyobb rivális gyengítése)
...
És ezzel van a fő probléma!!! -
Robertoq
őstag
Itt nem csak arról van szó, hogy hasonlít-e, igen hasonlítanak egymásra kész, pont, de :
1: Te magad írtad, hogy "közelebb megyek erre Samsung", azaz képes voltál megkülönböztetni! Vagyis a probléma az, hogy olyan tableteknek kellene lenni ami x méterről is megkülönbözető?
2. Én még soha nem olvastam olyat beszéltem volna olyannal aki azért vett pl tabot, mert hasonlóság van. Valaki igen?A problémám azzal van, hogy az Apple akár az egész Galaxy családot perli, miközben pl a SGSII köszönő viszonyban sincs a iEszközökhöz
Az meg hogy lesüllyedünk olyan szintre, hogy hú de a csati is meg a csomagolás is stb az meg lolÉs ez az ovi szint...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest