Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
besk23
tag
Más tableteket meg tudok különböztetni messziről is. Olyat kell gyártani, ami tényleg egyedi. Látszódjon rajta, hogy időt ölt bele a gyártója. Én sem hiszem, hogy azért vett volna valaki, viszont engem is idegesítene, ha látnám, hogy az én termékemhez hasonlót gyártanak. Elvből.
Mondtam, hogy NEM az érdekel, hogy ugyanúgy néz ki a csati, hanem az idegel föl mikor kettős mércét használnak (mint te is) az emberek. A lehúzható menu bar-t az Apple copyzta és rohadt mocskok, de ha a Samsung másol csatit vagy csomagolást azt ovis dolog felhozni... Ha egyik cégben valamit kifogásolunk, akkor a másikban miért nem? Ja, mert hogy S2-k van. Nekem meg iPhone. Mégsem mondom, hogy az antennája nem szar, mert az. A menu bart másolták droidtól, így van. Minden olyan dolgot aminek van alapja elismerek, de ugyanakkor a másik oldal szarságait is látom.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Pont ezen gondolkoztam, hogy ezt hogy tudnám megfogalmazni.
U.i.: Azért az is fura, hogy az egyiknél a rövidebbik oldalon, a másiknál a hosszabbikon van a csatlakozó és általában úgy is vannak kirakva, hogy mindegyiknél a csatlakozók lefelé vannak. Tehát még messziről is feltünő a különbség, ebből a szemszögből. Tehát igen csak hozzánemértőnek kell lenni, hogy, akár 10 m-ről is összetévessze valaki a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2.6 GHz / 32 GB RAM / 512 GB SSD / Radeon Pro 560X 4 GB
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő