Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSummer
aktív tag
Az Iphone jobban tetszik, de Samu használhatóbb, meg nagyon soxor ejtem el a telomat és nem fogok rá bugyit húzni....
Ezért van Wildfire S -em, már kapott bőven, de bírja
Ha meg feladja akkor nem S2
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
LaptopSystem #202 üzenetére
üdv.
A proci 1 mag helyett 2 magos, jobb grafikus gyorsító és 8mp kamera került bele. Elvileg egy kicsivel szebb képet ad a kijelző, meg még ezen kívül van még pár apróság.Azt nem tudom, hogy gyorsabb-e mint a sgs2. Mobilarena teszt alapján gyorsabb. Sima iphone4-et már nem érdemes venni, mert árban nincs sok különbség.
Ha komolyabban érdekel, akkor katt ide. -
Sziasztok mi a különbség a sima Iphone 4 és a 4s között?az árán kívül!
és hogy a galaxy S 2-veri e tudásban gyorsaságban? -
zsoltyyy
senior tag
Itt nézzétek meg a desire-t és az iphone-t. Minden attól függ, h milyen szögben csapódik be. Ettől függetlenül el kell ismerni, hogy a sgs2 ebből a szempontból jobb.
-
XP NINJA
őstag
és még így is van egy full cover a galaxy s II-mön + gumitok, + nyakbaakasztós cucc
-
Rocksztarger
csendes tag
Ez a próbálkozás mindenképpen megér egy big like-ot
-
micimacko
aktív tag
Ismerős...kollégámat szokták néha felhúzni. Vagy magát, ha éppen nincs térerő és fontos beszélgetést folytat. Nem egyszer fordult már elő vele, hogy tiszta erőből földhöz vágta (padlószőnyeg, de az most mindegy, mert óriási erővel vágta a földhöz), a telefon több darabra hullott szét. Miután lenyugodott, összerakta és szépen működött tovább. Egy egyszerű 10k-s, régebbi Nokia telefonról van szó
-
tadam99
csendes tag
Ezt nem hittem volna..
ezért jó a defy
-
Mr.Grincs
veterán
Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni az igen gagyi "reklám teszthez". Örülök, hogy valakinek ennyi pénze van.
-
lcee79
addikt
Nekem volt egy E51-em ha felidegesítettek telefonban konkrétan földhöz vágtam hogy 3 fele hullott szét..
(ez van)
és miután visszapasszintottam mindent a helyére használtam tovább...
(nem derékmagasságból esett, hanem vállmagasságból csattant a földre/falra/sarokba)
Pedig nem strapamobil...
Még mindig megvan, de már nem használom telefonálásra, de ha akarnám tudnám... -
Touch-ko
őstag
válasz
Remus389 #167 üzenetére
Itt az iPhone tort, a Galaxy nem. Teny! Termeszetesen a teszt semmikeppen nem lehet osszehasonlitas. Ha osszehasonlitast akarunk, akkor azonos szogben ejtem le, azonos szogben erkezik a foldre. Tovabba ki kell,hogy abranditsalak, az iPhone4-en az uveg es a fem resz kozott oldalt talalhato egy kb 0,5 mm vastag muanyag resz, ami megakadalyozza, hogy a fem es az uveg koze kosz rakodjon le.
Tovabba a Galaxy S muanyag, az iPhone pedig uveg. Az uvegrol mint tudjuk, sokkal merevebb szerkezetu, mint a muanyag. Ergo merevebb anyagokat konyebben torhetsz el, mint a lagyabbat. Pl fuzfa ag vs. cseresznyefa ag...Sajat tapasztalat: Eddig egyetlen egyszer ejtettem le az iPhone4-em semmi baja nem lett. Igaz csak a konyhamban, kb derekmagassagbol.
Tovabba ezek utan sem szeretnek muanyag telefont, nekem teljesen megfelel az uveg-fem parositas. Azt sem ertem, hogy minek kell egybol nekiesni az Apple-nek.Szerintem ez a cikk meg inkabb flamekeltesre jo.
-
bnss
veterán
Szolgálati közlemény: takarítás idejére bezárva!
-
Cathulhu
addikt
Jesszus, alljatok mar le:
1) Nem TESZT! Aki arra hivatkozik, hogy nem lettek tokeletesen reprodukalva az esemenyek, az fogja mar fel, hogy egy reklamot nez
2) Az hogy nem tort ossze az S2, az egyreszt a felepitesebol adodik, masreszt valamekkora szerencse is kellett hozza, de nyilvan a video keszitoi jobban orultek volna, ha az is osszetorik, mert ugy tudjak eladni a szolgaltatasukat
3) Aki uveg telefont vesz, nyilvan nem az utesallosaga miatt veszi. Nem vet ez a video rossz fenyt az iPhonera, nem kell besertodni meg magyarazkodni. Nem lesz olyan ember aki emiatt lecserelnecsak ismetelni tudom magamat, mi a rakert kell mar ebbol is hitvitat csinalni?
Bezzeg ha kulon kulon lettek volna ledobalva a telefonok, senkit se zavarna, csak legyintene, hat persze, hiszen uveg, hat persze, hiszen muanyag.
-
válasz
Remus389 #163 üzenetére
"inkább te nem érted, hogy az SGS is tud úgy törni, hogy pókhálós legyen. miért osztod az észt? senki se mondta hogy nem... csak magasabbról kell leejteni, mondjuk kétemeletről,"
Jó vicc... Az éjjeliszekrényről tört pókhálósra egy SGS 2 az ismerősömnek, az aztán két emelet
-
Remus389
veterán
Az üveg sérülékenyebb így nagyobb a valószínűsége, hogy törik. Ha tetszik ha nem ez így van Csak valakik qrvára unatkoznak és próbálják megmagyarázni a lehetetlent
nemcsak az üveg, hanem nincs műanyag keret, egyfajta ütköző
néztem én is i4-est, és az éle derékszög, ha azt megkínálod valamivel, nem csodálom ha pókhálósra törik
galaxy-kon rendesen van védelem, körbefut és szemből is kicsit süllyesztve van
az más kérdés ki mennyire tud vigyázni rá, ez emberfüggő, sosem tudhatod...
Apple-nél a dizájn oltárán feláldozták a praktikumot(kényelmes kézbentartás, sérülésállóság; de ez mind1 hisz úgysem garis
)
és senki sem mondta hogy nem lehet összetörni a Samukat(nem kell a szánkba adni ilyet kedves Earl), csak jóval kisebb valószínűséggel sérülnek meg, hála a körbefutó műanyagnak, ennyi
ahogy a videón is látszik, és szerintem elhanyagolható hogy 23 fok vagy 33 fok, az élére esik, iphone-nál semmi sem védi
-
llaszlo
veterán
Normális ember vigyáz a cuccaira. Aki meg eleve vigyáz rá az talán kisebb valószínűséggel fogja leejteni. Plusz tokban tartja. Ha szándékosan földhöz vágod akkor meg úgyis mindegy.
Én minden cuccomra vigyázok van egy 10 éves diskmanem senki nem mondaná rá, hogy már annyi idős. Kb mintha csak pár hónapos/hetes lenne. Mégis van amit leejtek és megsérül, viszont annak köszönhetően, hogy odafigyelek ezekre ilyen elég ritkán van és elég jó állapotban megmaradnak a dolgaim.Ha leejtesz egy telefont akkor az valószínűleg sérül. Az üveg sérülékenyebb így nagyobb a valószínűsége, hogy törik. Ha tetszik ha nem ez így van. Ezt már másfél éve is tudtuk, semmi új nincs ebben a videóban. Csak valakik qrvára unatkoznak meg fossák a pénzt vagy inkább anyuci, apuci pénzét szórják felelőtlenül.
-
törölt tag
válasz
Remus389 #163 üzenetére
magasság egyezett, erő a súlyuk miatt nem, de ott elhanyagolható a különbség. a szögeknek meg igenis köze van a dologhoz. most, hogy szabályosan pofára esett az iPhone és SGS2 is, így most ebben a tesztben nem számított különösen, de a fokok pont hogy képesek változtatni a lényegen.
-
Remus389
veterán
válasz
mrhitoshi #165 üzenetére
jah az iphone 33 fokban, az sgs2 pedig 36 fokban esett le
nem ezen múlik gyerekek
a műanyag kereten múlik amivel a galaxy-k rendelkeznek, az iphone nem, nincs "ütközője" gyakorlatilag
nincs semmi ami felvenné a becsapódás energiáját, samuknál van
ezt kéne már megérteni
tehát kijelenthető hogy a galaxyk jobban bírjk az esést
ahogy egy autóról leszereled a védelmet(ütköző), nagyobb kár keletkezik becsapódásnál, vagy mégse mert ha apple logó van a ladán az jobban véd
#168: jól szórakozol?
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #160 üzenetére
inkább te nem érted, hogy az SGS is tud úgy törni, hogy pókhálós legyen. miért osztod az észt? senki se mondta hogy nem... csak magasabbról kell leejteni, mondjuk kétemeletről, az iphone már kézmagasságból is törik mint a fene(hála a sok üvegnek)
illetve azt sem, hogy valós életben kb. nincs két egyforma esés.hát a videón egyforma magasságból, és erővel csapódtak be ugyanolyan felületre
az egyik helytállt a másik nem
most nem gyere azzal hogy az egyik 43,5 fokban, a másik pedig 51,2 fokban csapódott be az élére, sokat nem változtat a lényegen
vagy szerinted igen?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#19617792 #160 üzenetére
Továbbra is tartom: hol mondtam hogy SGSII nem tud törni? Linkeld hol írtam... de innentől pont a téma végén, mivel ilyet SOSEM mondtam.
A törvényre meg visszatérve, tisztában vagyok hogy nem csak ez a két adat összeszorzása teszi ki a tényleges becsapódási erő mértékét, de ahhoz jó hogy mégiscsak pontosabban megkapjuk a kívánt adatot, mint amikor te azzal jössz hogy összehasonlíthatatlan. Az egy szubjektív vélemény, ez meg egy törvényszerűség.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #155 üzenetére
képzeld megy, csak éppen előhúztad a fizikát néhány alap törvénnyel, ami még nem elég.
inkább te nem érted, hogy az SGS is tud úgy törni, hogy pókhálós legyen. illetve azt sem, hogy valós életben kb. nincs két egyforma esés.
a törvényt nem lehet vitatni, csak éppen nem ilyen egyszerű a történet, hogy elég legyen hozzá 3 változó.
(#154) mrhitoshi: az alakjuk miatt esés közben minimális sebességkülönbség léphet fel (mert attól, hogy g nehézségi erő hat rá a gyorsulás még nem feltétlen egyezik vele, a közegellenállás miatt), de ez már csak szőrözés.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
fordfairlane #158 üzenetére
Azt vágom, nagyobb erőt akartam írni, most esett le.
-
fordfairlane
veterán
válasz
ForRedGlory #151 üzenetére
Nehézségi gyorsulásról van szó. Nem a súlytól függ a becsapódás sebessége, hanem a magasságtól és a légellenállástól.
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #152 üzenetére
kisebb valószínűséggel, feltételezve azt hogy van kiálló cucc a felületen, és nem a krómcsík érkezik meg elsőnek, hanem az üveg(ritka az ilyen)
te magad mondtad hogy ritka hogy merőlegesen pofára esik, vegyük pl 45 fokot, mi ütközik? iphone-nél az üveg sgs-nél a krómcsík
iphone ripityomra törik, sgs2nél kicsit leverődik/benyomódik a krómcsík
iphone-nél minden esetben az üvegnek kell helytálllni, elölről, hátulról
ezért van annyi tört iphone..
egyébként meg szóval nem mondtam hogy törhetetlen egy sgs2 vagy sgs1, de kétségkívűl jóval nagyobb valószínűséggel úsznak meg egy leejtést(mert védve van), annyira makacs vagy
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #138 üzenetére
az sgs2 és sgs1 azért bírja jobban mert pl a kijelző üvege nem teljesen elől van van (kicsit kiálló, 1-2 mm nem tudom)műanyag krómcsík, tehát pofáraesésnél szinte minden esetben a krómcsík veszi fel a becsapódás jelentős részét, iphone-nál meg az üveg
ergo bármilyen szögbe esik, mégha totál szemből(ami ritka) akkor is a műanyag erkezik meg minden esetben és nem az üveg
akkor törhet be egy galaxy üvegje ha van valami kiálló cucc a betonon, ami ritka
ha oldalára esik sgs-eknek van úgymond "ütközője"(a műanyag), tehát bumper nem is kell rá, mert be van építve
ha hátoldalára akkor pedig műanyag ugye..
ezért bírják jobban
és ehhez hozzájön az iphone-ok súlya is, picit nagyobb erők lépnek fel
és hülyeség holmi véletlenre hivatkoznod, ki van találva a galaxy-knál
nem azt mondom, szerencsétlen esetben egy galaxy s is összetörhet, de jóval kisebb valószínűséggel, ezért lehet olyan videót is csinálni ha nagyon akarsz, bár kiváncsi vagyok hogy a műanyag krómcsík védő hatását hogy küszöbölöd ki
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#19617792 #144 üzenetére
A kulcs ott maga a rögzítés akkor is, azért bír aki akkora erőhatást, mint amekkorát kibír, szállításkor. Ez szerintem a készülékben sem működne másképp..
Plusz ugye, ami a cikkben is említve van, a vastagság...
(#146) ForRedGlory: Nem tudom elégszer leírni.. Ha Te próbálnád ki ugyan ezt, lehet, hogy Nálad az SII törne össze... Innentől szerintem felesleg ezen lovagolni..
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#19617792 #138 üzenetére
Magadnak mondasz ellent... almás telefonnak mindkét oldala full üveg. Inkább így lenne helyes: i4 ritkán esik élére... Viszont SGSII-t nem tudták úgy leejteni hogy összetörjön a kijelzője
Ha már a szavakon és az "azonos körlményeken" lovagolsz, akkor a két telefon összehasonlíthatatlan lenne, mert nem ugyanúgy/ugyanolyan anyagból épül fel... kár ragozni -
törölt tag
válasz
hackeeeee #139 üzenetére
persze, az üvegtábla rögzítve van, de még a rögzítés alatt is mocorog icipicit, aztán a kátyúkon mégse törik, hiszen nem merőlegesen éri a behatás. arra akartam utalni főként, hogy az üveg törését leginkább a behatás szöge határozza meg, na meg a felület, ahol az történik.
fordfairlane: nem, mert vasbetonból van.
-
mrhitoshi
veterán
Jó hát ezt eddig is tudtuk, hogy a fröccsöntött műanyag rugalmasabb anyag, mint az üveg.
(#38) PowerBuldog: +1
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#19617792 #138 üzenetére
Ritkán? Azért ilyet nem állítanék...Attól függ honnan esik le.. és, hogy.
Azért az üvegtábla szerintem nem jó hasonlat, mert ugye az megfelelő módon van rögzítve, megfelelő tartón... Pl. a nagyobb üveglap sarka a szállító autón lehet, hogy szabadon van, és lelóg, de a lap többsége tartón van .. stb stb.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #135 üzenetére
tiszta üveget (apró) felületen nagy erőhatás éri (merőlegesen) és betörik. és? mikor esik pofára a telefon? ritkán, mert jellemzően sarokra érkezik, azt az üveg bírja. szállítottak már üvegtáblát? annak is minden kis buckára törnie kéne, mégsem teszi...
(#136) Remusz911: azonos körülmény akkor lett volna, ha ugyanolyan sebességgel esik és szögben, a videón meg nem igazán láttam két egyforma esést. a harmadik mondatoddal kilőtted a másodikat. az ejtős videók lutrik.
"meghát ugye arról nincs videjó se"
ez meg nonszensz, ki csinálna videót arról, hogy a saját telefonját "véletlenül" leejti...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#19617792 #134 üzenetére
Blade... Ismerősöm leejtette, kb 30-40 centiről, és elrepedt az érintőkijelző alsó sarka benne...
Én azt mondom, hogy pl. itt az SII kibírta, viszont lehet, hogy kiesne a zsebedből, pont az élére esne, és törne.. Ezért tartom hülyeségnek ezeket a teszteket.. Másik iPhone4S már lehet másképp viselkedett volna, ugyanúgy, mint egy másik Galaxy..
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #134 üzenetére
megint a magyarázkodások...
azonos körülmények és erőhatások közt alulmaradt ennyi
az sgs2 és sgs1 azért bírja jobban mert pl a kijelző üvege nem teljesen elől van van műanyag krómcsík, tehát pofáraesésnél szinte minden esetben a krómcsík veszi fel a becsapódás jelentős részét, iphone-nál meg az üveg
ha oldalára esik sgs-eknek van úgymond "ütközője"(a műanyag), tehát bumper nem is kell rá, mert be van építve
ha hátoldalára akkor pedig műanyag ugye..
ezért bírják jobban
Remusz911: talán hihetetlen, hogy repült egy iPhone és mégis kibírta? nem hihetetlen, csakhát sokmindentől függ(mire esett, ugye ferdén esett és csúszott, nem merőlegesen), meghát ugye arról nincs videjó se
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #120 üzenetére
egyből? én csak a harmadik esésnél láttam pókhálót. lol. az ilyen kézből ejtem tesztek meg szarok, mert kb. soha nem érkezik egyformán a két telefon a földre (már az indulás sem egyformán történik...) és minden egyes szög elfordulás, vagy kiálló szemcse a felszínen, bármi befolyásolja.
Remusz911: talán hihetetlen, hogy repült egy iPhone és mégis kibírta?
én a féléves Bladet még egyszer sem ejtettem le, pedig nem is vigyázok rá különösen, melózok is vele, aztán a zsebeimben minden szar van, ami karcolhatná, ezt egy iPhone is röhögve bírná.
-
csabi94
őstag
inkább adták volna nekem mindkettőt
amúgy ez nekik mért éri meg? -
korpicschess
veterán
válasz
Remus389 #126 üzenetére
" így is lehet magyarázni, egy drágább készülékre jobban vigyázz az ember "
Hülyeség így magyarázni.
Hülyeség az összes "én ugyan nem dobálom a telefonom" / "vigyázok a telefonomra" komment.
Ahogy FRG is írta, balesetek, véletlenek vannak. Ha véletlenül kiesik a zsebedből, akkor nagyobb eséllyel törik be. Ennyi. Nem kell túlragozni.
Ezt nem neked írtam, hanem az egész témával kapcsolatban. -
Dunbar
senior tag
Másik fórumról:
"Én többször is ejtettem le a i4-est... semmi baja nincs. A fém miatt különösen erős ha oldalt esik. Nekem mindig úgy esett. Ez a video meg úgy baromság ahogy van, mert;
1: Ha van egy 200K-s telefonod, akkor nem dobálod baz+
2: Ha össze akarod törni, akkor úgy földhöz baszom az akármilyen okostelefonodat hogy az 50 felé esik szét.
3: Így mi értelme ennek a videónak? De most komolyan. "Ezek az érvek
-
Remus389
veterán
válasz
ForRedGlory #124 üzenetére
app után valaki megírja azt az appot, amivel a telefon jobban fog védeni a sérülések ellen..
elvileg ha érzékeli hogy zuhan akkor mondjuk el kezd rezegni, lehet hogy véd, kitudja, max ennyit lehet csinálni
#128 Sagit : így is lehet magyarázni, egy drágább készülékre jobban vigyázz az ember
én akármekkora Apple szimpatizáns lennék, elismerném... mert így korrekt nem?
-
hallerlaller
addikt
Arra jók az ilyen videók hogy a "fröccsöntött kacat" trollok talán kicsit vissza vesznek az arcból.
-
ForRedGlory
félisten
"Akinek iPhone-ja van úgyis azt fogja mondani az a legjobb.
Akinek Galaxy S2-je van úgyis azt fogja mondani az a legjobb."Itt a pont, DE... a fizikát nem lehet meghazudtolnia egy ájfónosnak sem, bár ahogy látom megint megpróbálják páran. A két telefon karakterisztikája homlokegyenest más. Az SGSII-t védi a körülötte lévő burkolat (az a gagyi műanyag egyesek szerint..."gagyi", lol), az i4-et és i4s-t semmi sem védi az éleknél. Az a fém keret, amiben az antenna, stb van, az csak akkor véd, ha pont függőlegesen esik a telefon, ellenkező esetben sz@rrá törik az iphone. Ezt kár is tagadni. Nem beszélve a súlyukról, az i4 és i4s jóval nehezebb, amiből kb az következik, hogy ugyanolyan magasság esetén az i4 és i4 nagyobb erővel "csapódik be"... Azon megint nem lehet vitázni, hogy az i4-et és i4s-t SOKKAL könnyebb úgy leejteni, hogy totálisan összetörjön, mint egy SGSII-t. Az meg(int) vicces, hogy tényleg ahogy írták, itt mindenki tökéletes, és még nem ejtette le a telefonját. Én is vigyázok rá, de eszméletlen módon, május vége óta van meg az SGSII, egy darab mikrókarc sincs rajta (sosem volt rajta fólia), azonban már előfordult a következő szitu: az ágyon volt mondjuk a pólóm, rajta a telefon, amit nem vettem észre, és a telefon padlót fogott, élével leesett amikor a pólót felkaptam. Nem aggódtam, tudtam hogy kutya baja. Na i4 vagy i4s esetén rendesen fosnék, és nem eme teszt miatt.
Lefogadom, hogy a pattanástalanító ájfón app után valaki megírja azt az appot, amivel a telefon jobban fog védeni a sérülések ellen.. ne utolsó mondat ironikus lett, de manapság amiket írnak almára, sok a vicc kategóriánál is szánalmasabb.[ Módosította: 7 ]
-
Remus389
veterán
válasz
hackeeeee #121 üzenetére
így van, ezért elvakultság védeni azzal hogy bezzeg az én iphone-om 5 métert repült és a szomszéd sgs2-je pedig összetört 50 centi magasból, meg Ferrari meg Trabant
itt azonos feltételek mellett(ugyanolyan magasság, ugyanolyan szög, ugyanolyan felületre esett) alulmaradt az iPhone, ennyi.
de ezt eddig is tudtuk hogy törékenyebbek
azt meg sosem tudhatod mikor ejted el, én se tudtam előre mikor elejtettem(kicsit álmos voltam és fáradt)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nemsemmi ez.. De, ettől függetlenül is sok függ attól, hogy mégis, hogy ér földet a teló... Vagy nem csak a teló, bármi más, akár pl. notebook.
Lehet ezen vitatkozni, meg minden egyebet, de az sem kizárt, hogyha máshol kapja meg az ütést az S II, akkor lehet, hogy az is törik.. Nem tudhatjuk.
Nem akarom egyik oldalt sem védeni, vagy ellene beszélni... De azon kívül, hogy "übazmeg" hatást keltsenek ezek a videók, másra nem jók.. Mert úgyis a helyzet adja, hogy törni fog-e, vagy nem. Oké, függ az anyag minőségétől is, de attól, ugyanúgy törhet, repedhet, karcolódhat. Szerintem.
-
15115
tag
Nem értem miért kell ezen vitázni
Akinek iPhone-ja van úgyis azt fogja mondani az a legjobb.
Akinek Galaxy S2-je van úgyis azt fogja mondani az a legjobb.Ennyi. Amelyik telefon tetszik valakinek azt veszi meg (ha van rá keret) és azt fogja dícsérni.
Nem csinálnak tökéletes telefont. SZÁNDÉKOSAN!!!
Ez csak egy példa, ami bekövetkezhet, de ki az aki vesz egy prémium kategóriás készüléket és nem vigyáz rá? Vannak ugyan, de nagyon kevesen.
-
Overcome85
tag
Nekem sokat nőtt a szememben az SGS2!
A DHD-mat akarom most lecserélni és kicsit félek műanyag telóktol viszont ez a teszt kicsit jobb színben tünteti fel.Sajnos egyszer én is ejtettem a fém DHD-t a kőre de szerencsémre csak a 2 sarkán keletkezett pár apróbb karc.Ez szerencse is és a telefon érdeme is.Hogy hova dől a mérleg nem tudom.
Mindenesetre van előnye ennek az ultra könnyű kialakításnak mivel kisebb a becsapódási erő,ergó a károsodás is kisebb.
Lehet SGS2 lesz a köv telóm bár nem emiatt a "teszt" miatt hanem mert sok a pozitív tulajdonság pár apró hibával. -
daniel909
addikt
az iphone sem teljesen üveg. van benne műanyag is hisz hajlithato
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Esésekkel szemben sokkal ellenállóbbnak tűnik a Samsung Galaxy S II vastagabb Gorilla Glass üvege.
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- 3DMark 11 eredmények
- PlayStation 5
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest