- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #139 üzenetére
persze, az üvegtábla rögzítve van, de még a rögzítés alatt is mocorog icipicit, aztán a kátyúkon mégse törik, hiszen nem merőlegesen éri a behatás. arra akartam utalni főként, hogy az üveg törését leginkább a behatás szöge határozza meg, na meg a felület, ahol az történik.
fordfairlane: nem, mert vasbetonból van.
-
Remus389
veterán
válasz
hackeeeee #121 üzenetére
így van, ezért elvakultság védeni azzal hogy bezzeg az én iphone-om 5 métert repült és a szomszéd sgs2-je pedig összetört 50 centi magasból, meg Ferrari meg Trabant
itt azonos feltételek mellett(ugyanolyan magasság, ugyanolyan szög, ugyanolyan felületre esett) alulmaradt az iPhone, ennyi.
de ezt eddig is tudtuk hogy törékenyebbek
azt meg sosem tudhatod mikor ejted el, én se tudtam előre mikor elejtettem(kicsit álmos voltam és fáradt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest