- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
micimacko #83 üzenetére
Pontosan ahhoz hasonlítom. Egy Ferrari szintén prémium termék az autóiparban, mégis "hála" a szénszálas karosszéria elemeknek, egy koccanás során atomjaira hullik szét szemben egy Suzukival, ami lehet megússza sérülés nélkül, vagy egy kis kiüthető horpadással.
Tudjuk már helyén kezelni a dolgokat. Egy telefont nem azért veszünk, hogy földhöz vagdossuk. Akinek ilyen igénye van az nézzen másfelé. Az pedig szintén meglepő számomra, hogy nem fér bele sokak fejébe, az az apróság, miszerint a prémium minőség nem egyenlő a törésállósággal.
(#89) floatr: Én meg nem vagyok olyan segghülye, hogy dobáljak egy telefont.
-
Xero
nagyúr
válasz
micimacko #59 üzenetére
Az üveg jobban törik pont. Mégis kit érdekel? Attól még ha kézbe veszem bármelyik iPhone-t, lényegesen jobb minőség érzetet nyújt mint bármelyik galaxy.
Akit valóban a törési mutatók érdekelnek az vegyen annak megfelelő készüléket, ne ilyen karc céltáblákkal szenvedjen.Volt kezemben SGS, SGS2 meg még egy rakás Android és öreg WinMo alapú Samsung, HTC, Moto. Egyik sem tudta felvenni a versenyt minőségérzetben.
Egyetlen készüléket tudok mondani, ami kb hasonló kialakítású volt és magasan verte az iPhoneokat, az pedig az öreg Palm PDA-m. Az gyönyörű teljes fém házban ült, fém(vagy fémes hatású már nem emlékszem) gombokkal.
szerk: A gombok műanyagok voltak. Palm Tungsten E2
-
k.
őstag
válasz
micimacko #62 üzenetére
Bocs, de nem érdekel a te telefonod. Nem azt vettem, szóval lehet mutatni, hogy hogy néz ki, akkor sem fog túlzottan érdekelni
Én is zsebben hordom, kapott eleget-a kijelzőjén van mondjuk fólia szóval az brand new- és pár mikrokarc van rajta. Ami nem rossz, egy 1 éves telótól-használtan vettem!-
Lehet itt fikázni, nem érdekel. Ha leesik, és összetörik, veszek rá hátlapot, és ennyi, kár ezt túlmisztifikálni. -
Blyan
félisten
válasz
micimacko #59 üzenetére
Semmi nem cáfolódott meg, prémium minőség, ettől még eltörik - MERT NEM a törhetetlensége miatt prémium, hanem az ára, a kivitelezése, és főleg az egyedisége miatt.
(#62) micimacko
Hehe, ebbe mindenki belefut, aztán ha egy sima asztali lámpa alá tartom gyönyörű mikrokarcokat fogsz látni rajta. Karcolhatatlan üveg nincs és nem is lesz soha.
-
Blyan
félisten
válasz
micimacko #52 üzenetére
FIgyi, azért nem értem ezt, mert aki ebben az ákategóriában tud vásárolni, számára a legjobbat veszi. Ergo ez erősen szubjektív, és akkor hagy gondolja már azt,hogy iPhone-nál jobbat még nem csináltak - SZÁMÁRA.
Nyilván Te úgy érzed az SGSII a legkirályabb. Hát, bakker, érezd így, és? Szíved joga.
De ettől ez még csak a Te véleményed lesz, és nem egyetemes vélemény, hogy a legjobb a telefont birtokolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest