- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Remus389 #167 üzenetére
Itt az iPhone tort, a Galaxy nem. Teny! Termeszetesen a teszt semmikeppen nem lehet osszehasonlitas. Ha osszehasonlitast akarunk, akkor azonos szogben ejtem le, azonos szogben erkezik a foldre. Tovabba ki kell,hogy abranditsalak, az iPhone4-en az uveg es a fem resz kozott oldalt talalhato egy kb 0,5 mm vastag muanyag resz, ami megakadalyozza, hogy a fem es az uveg koze kosz rakodjon le.
Tovabba a Galaxy S muanyag, az iPhone pedig uveg. Az uvegrol mint tudjuk, sokkal merevebb szerkezetu, mint a muanyag. Ergo merevebb anyagokat konyebben torhetsz el, mint a lagyabbat. Pl fuzfa ag vs. cseresznyefa ag...Sajat tapasztalat: Eddig egyetlen egyszer ejtettem le az iPhone4-em semmi baja nem lett. Igaz csak a konyhamban, kb derekmagassagbol.
Tovabba ezek utan sem szeretnek muanyag telefont, nekem teljesen megfelel az uveg-fem parositas. Azt sem ertem, hogy minek kell egybol nekiesni az Apple-nek.Szerintem ez a cikk meg inkabb flamekeltesre jo.
-
válasz
Remus389 #163 üzenetére
"inkább te nem érted, hogy az SGS is tud úgy törni, hogy pókhálós legyen. miért osztod az észt? senki se mondta hogy nem... csak magasabbról kell leejteni, mondjuk kétemeletről,"
Jó vicc... Az éjjeliszekrényről tört pókhálósra egy SGS 2 az ismerősömnek, az aztán két emelet
-
törölt tag
válasz
Remus389 #163 üzenetére
magasság egyezett, erő a súlyuk miatt nem, de ott elhanyagolható a különbség. a szögeknek meg igenis köze van a dologhoz. most, hogy szabályosan pofára esett az iPhone és SGS2 is, így most ebben a tesztben nem számított különösen, de a fokok pont hogy képesek változtatni a lényegen.
-
korpicschess
veterán
válasz
Remus389 #126 üzenetére
" így is lehet magyarázni, egy drágább készülékre jobban vigyázz az ember "
Hülyeség így magyarázni.
Hülyeség az összes "én ugyan nem dobálom a telefonom" / "vigyázok a telefonomra" komment.
Ahogy FRG is írta, balesetek, véletlenek vannak. Ha véletlenül kiesik a zsebedből, akkor nagyobb eséllyel törik be. Ennyi. Nem kell túlragozni.
Ezt nem neked írtam, hanem az egész témával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged