- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz
GreenGoblin #13 üzenetére
"Ha nem pakolná tele mindenféle sz@r appokkal a telefonjait az még jobb lenne."
csak szólok, hogy a Samsung Évek óta nem tesz már előtelepített ilyen olyan appokat a mobiljaira.
Annyira nem, hogy a Mobilarena rendszeresen felveti, sőt külön cikket is áldoztak rá hogy felhívják a figyelmet az egyébként rémekül használható Samsung appokra mert még azokat SEM telepítik már.
(Nem tudom miért kell teljesen tájékozatlanul, beidegződés alapján ostobaságokat írni) -
szubrutin
aktív tag
válasz
whatwhatwhat #29 üzenetére
Regebben talan nem voltam atlag user, de mostmar siman :)
-
-
szubrutin
aktív tag
válasz
whatwhatwhat #21 üzenetére
En is jobban orultem vna egy 3. foverzionak, mint 4 ev hibajavitas.
-
johnny500
tag
Ezeketen a szép navigációs gombokat vissza lehet hozni az újabb droidon? Túl egyszerűen néz kis a mostani karika négyzet háromszög.
-
Metal213
tag
Annyira zseni telefon volt, hogy megvásárlás után 1 hónappal egy taxiban hagytam... Mondjuk G2 után S8+ volt a kedvencem.
-
dredjudge84
őstag
Én már megtanultam egy ideje, hogy az a főverzió a legjobb egy telefonon, amivel kiadták. Amint frissítek egy főverzióval feljebb, onnantól csak lassabb lesz, és gyorsabban merül az akkumulátor.
-
Yeffy
veterán
egyet ertek.
formailag az S6 csalad volt a nagy durranas, szinte mindenki oket kopizta (ami meg kb mindig tart), ha nem az almat.nem voltam/vagyok nagy Samu fan, de az en szemelyes formai kedvencem az S8-S9 csalad kozuluk, foleg ergonomiailag. nem is tudtam, h meg mindig tamogattak voltak.
S3 idokben, amikor Samuztam, meg eleg gaz volt a frissitesi metodusuk. -
Scarabeus
aktív tag
Ez mind szép és jó, azonban mind az S8, mind az S9 család hiába flagshipek, 'csak' a standard 2 android főverzió frissítést kapta meg, ellenben a frissítések terén egyik fő konkurens Oneplus-nál a 6 és 6T-re még ha decemberre is, de be van ígérve a 3. főverzió frissítés. Szerintem semmi kétség, hogy ezzel az átlag user többre megy, mint a biztonsági frissítésekkel, de persze ez is megsüvegelendő, hogy eddig tartott a support.
-
Lomha 8V
addikt
2017 októberben vettem az S8-at és tegnap adtam el, de kizárólag azért mert betört a kijelzője. Tökéletesen ellátta a feladatát 4 évesen is, semmi akku vagy egyéb problémát nem tapasztaltam. Most jött volna a jó világ, rootolás, mindenféle firmware-k kipróbálása, de sajnos kiverték a kezemből és mindenféle védelme ellenére eltört, mert pont egy rohadt hegyes kavicsra esett.
-
DjFlanker
aktív tag
Akkor nálam valami elakadt, 2021 januári az utolsó.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Ha nem pakolná tele mindenféle sz@r appokkal a telefonjait az még jobb lenne.
-
gery14
senior tag
Én aki az s21Ultra mellet s8+ t használok imádom a telót előrendelő voltam de nem bántam meg !
-
joey04
titán
2017 áprilisában mutatkozott be, a rá elérhető utolsó droid a Pie, ami meg 2018 augusztusában... nem semmi.
-
bostone
addikt
De miért?
-
haypro
senior tag
Eddig havi szinten kapta a biztonsági patcheket?
Dicséretes hozzáállás tőlük, a 4 éves support már legalább összehasonlítható az Apple által nyújtottal.
Az én (egyébként szeretett) LG G7-esem, ami egy évvel újabb, mint az S8 (az S9 kihívója volt) még mindig 2020. decemberi patch-csel rendelkezik, kétséges, hogy kapni fog valaha újat.
-
janeszgol
félisten
Az egyik személyes kedvencem az S8. (Igazából az S6 ütött akkorát, mint az ipari áram, de kellett optimizálni kialakításban azt az Edge kijelzőt.)
-
e-newsee
addikt
válasz
csakany2001 #3 üzenetére
Asszony régi S7-ese év végén/ősszel (nem emlékszem pontosan) még biztosan kapott valami biztonsági frissítést. De majd ha hazaérek, megnézem, mikori az utolsó.
-
csakany2001
senior tag
Ha valamit jól csinál a Samsung akkor az a frissítésekhez való hozzáállás, dicséretes mindenképpen és remélhetőleg megtartják ez a jó hozzáállásukat.
Hasonló korú telefonom meg leragadt '19 szeptemberén, szóval ez mindenképpen jónak számít Androidos fronton, nem tudok most hirtelen mást mondani ami idáig kapta volna a frissítést. -
gusthy
veterán
...kiváló ügynök volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest