Hirdetés
- Magisk
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Mobil flották
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Hirdetés
-
Meghozta a jelenlegi mobil generációs utolsó Radeonját az AMD
ph A Radeon RX 7800M régóta hiányzott a palettáról, de nem kell tovább várni rá.
-
Izgalmas újdonságra bukkantunk a Beauty Expon
ma A német Geske teljeskörű arcápolási rutint kínál okos arcápolási eszközökkel, saját fejlesztésű kozmetikumokkal és magyar nyelvű társalkalmazással.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
...kiváló ügynök volt.
-
csakany2001
senior tag
Ha valamit jól csinál a Samsung akkor az a frissítésekhez való hozzáállás, dicséretes mindenképpen és remélhetőleg megtartják ez a jó hozzáállásukat.
Hasonló korú telefonom meg leragadt '19 szeptemberén, szóval ez mindenképpen jónak számít Androidos fronton, nem tudok most hirtelen mást mondani ami idáig kapta volna a frissítést.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
e-newsee
addikt
válasz csakany2001 #3 üzenetére
Asszony régi S7-ese év végén/ősszel (nem emlékszem pontosan) még biztosan kapott valami biztonsági frissítést. De majd ha hazaérek, megnézem, mikori az utolsó.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
janeszgol
félisten
Az egyik személyes kedvencem az S8. (Igazából az S6 ütött akkorát, mint az ipari áram, de kellett optimizálni kialakításban azt az Edge kijelzőt.)
-
haypro
senior tag
Eddig havi szinten kapta a biztonsági patcheket?
Dicséretes hozzáállás tőlük, a 4 éves support már legalább összehasonlítható az Apple által nyújtottal.
Az én (egyébként szeretett) LG G7-esem, ami egy évvel újabb, mint az S8 (az S9 kihívója volt) még mindig 2020. decemberi patch-csel rendelkezik, kétséges, hogy kapni fog valaha újat.
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
bostone
addikt
De miért?
-
joey04
titán
2017 áprilisában mutatkozott be, a rá elérhető utolsó droid a Pie, ami meg 2018 augusztusában... nem semmi.
-
gery14
senior tag
Én aki az s21Ultra mellet s8+ t használok imádom a telót előrendelő voltam de nem bántam meg !
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
GreenGoblin
tag
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Ha nem pakolná tele mindenféle sz@r appokkal a telefonjait az még jobb lenne.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
DjFlanker
aktív tag
Akkor nálam valami elakadt, 2021 januári az utolsó.
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
e-newsee
addikt
Megnéztem, 2021. Január az utolsó frissítés. De tuti, hogy az ősszel is kapott, szóval én azt mondom, az S7 eddig negyedévente kapott frissítést. Ha így van, akkor viszont relatíve tovább kapott, mint az S8.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
anderledani
őstag
Nem mérhető össze. Az Apple teljes értékű főverziókat ad ki 5 éve megjelent készülékre is (6S, iOS 14), 2013-as készülékre pedig biztonsági frissítéseket (5S, iOS 12.5.3).
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Lomha 8V
addikt
2017 októberben vettem az S8-at és tegnap adtam el, de kizárólag azért mert betört a kijelzője. Tökéletesen ellátta a feladatát 4 évesen is, semmi akku vagy egyéb problémát nem tapasztaltam. Most jött volna a jó világ, rootolás, mindenféle firmware-k kipróbálása, de sajnos kiverték a kezemből és mindenféle védelme ellenére eltört, mert pont egy rohadt hegyes kavicsra esett.
-
Scarabeus
tag
Ez mind szép és jó, azonban mind az S8, mind az S9 család hiába flagshipek, 'csak' a standard 2 android főverzió frissítést kapta meg, ellenben a frissítések terén egyik fő konkurens Oneplus-nál a 6 és 6T-re még ha decemberre is, de be van ígérve a 3. főverzió frissítés. Szerintem semmi kétség, hogy ezzel az átlag user többre megy, mint a biztonsági frissítésekkel, de persze ez is megsüvegelendő, hogy eddig tartott a support.
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
Yeffy
veterán
egyet ertek.
formailag az S6 csalad volt a nagy durranas, szinte mindenki oket kopizta (ami meg kb mindig tart), ha nem az almat.nem voltam/vagyok nagy Samu fan, de az en szemelyes formai kedvencem az S8-S9 csalad kozuluk, foleg ergonomiailag. nem is tudtam, h meg mindig tamogattak voltak.
S3 idokben, amikor Samuztam, meg eleg gaz volt a frissitesi metodusuk.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
dredjudge84
őstag
Én már megtanultam egy ideje, hogy az a főverzió a legjobb egy telefonon, amivel kiadták. Amint frissítek egy főverzióval feljebb, onnantól csak lassabb lesz, és gyorsabban merül az akkumulátor.
-
Metal213
tag
Annyira zseni telefon volt, hogy megvásárlás után 1 hónappal egy taxiban hagytam... Mondjuk G2 után S8+ volt a kedvencem.
archaic.bandcamp.com
-
johnny500
tag
Ezeketen a szép navigációs gombokat vissza lehet hozni az újabb droidon? Túl egyszerűen néz kis a mostani karika négyzet háromszög.
[ Szerkesztve ]
-
szubrutin
aktív tag
válasz whatwhatwhat #21 üzenetére
En is jobban orultem vna egy 3. foverzionak, mint 4 ev hibajavitas.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
nagyúr
-
szubrutin
aktív tag
válasz whatwhatwhat #29 üzenetére
Regebben talan nem voltam atlag user, de mostmar siman :)
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
Mercel
senior tag
válasz GreenGoblin #13 üzenetére
"Ha nem pakolná tele mindenféle sz@r appokkal a telefonjait az még jobb lenne."
csak szólok, hogy a Samsung Évek óta nem tesz már előtelepített ilyen olyan appokat a mobiljaira.
Annyira nem, hogy a Mobilarena rendszeresen felveti, sőt külön cikket is áldoztak rá hogy felhívják a figyelmet az egyébként rémekül használható Samsung appokra mert még azokat SEM telepítik már.
(Nem tudom miért kell teljesen tájékozatlanul, beidegződés alapján ostobaságokat írni)Marcel
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen