- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
HDR tartalom esetén meg lehet. Bőven
Csúnya is lenne, ha nem látszana a különbség egy sima és egy HDR kijelző között.
Többi tartalomnál (fotók, játékok, netezés) tényleg nem láttam semmit, de a videó egyből kiszúrta a szemem.
Poénból leszedtem egy 4K HDR sample videót (exodus-ból egy részlet).
S8-nál leesett az állam, S7-nél meg "hááát ja.... szép" -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezzel egyetértek, mármint, hogy kinézetre katasztrófa az i7(+) és mondom/írom ezt apple tulajként is, szinte minden évben lecserélem az ő készüléküket is, kivéve az 5s-t, mert az az egyik legszebb készülék volt, amit leraktak az asztalra, meg is tartottam és pluszban van még egy originált a szekrényben is. Mindkettő S gray színben, a többi nekem "buzis".
Viszont a "tavalyi" I7 simán elp...csázza a jelenlegi S8(+), naponta tapasztalom, hogy ugyanaz az S8+-on az ájfonhoz képest (el)gondolkodik. Persze nem ég és föld a különbség, de van. Az S8+ formára nekem nem jön be, a feleségemnek vettem mikor megjelent, azóta sem békültem meg vele. Ezt én inkább egy "ránc felvarrott" hosszúkásabb S7 edge-nek tudom be, picivel jobb hardverrel (amivel a tavalyi ájfont sem éri be, nemhogy jobb lenne, de azért ez elvárható lett volna egy csúcsmobiltól, ráadásul ugyanannyi ram-mal, mint az s7-ben, és most teljesen mindegy, hogy elég, vagy nem elég, de itt már minimum 6-ot bele kellett volna gyömöszölni.Mint ahogy a "többiek" is teszik, xiaomi mi 6, one plus jön, vagy 8-cal etc...
És bár a fent írtak ellenére is szerintem jogosan tanyázik az Samsung az első helyen, de az os optimalizációhoz még mindig kicseszett hülyék, tavalyi snapdragon 821-esen futó telefonok többsége egyszerűen gyorsabb, pl Mi mix, vagy one plus 10-ből nyolcszor gyorsabb és sokszor van még mindig random mikrolagg, nonszensz. És rengeteg az alig 1-2 napos használat utáni eladás és eléggé esik is az ára is.
Az iPhone-ra visszatérve, az biztos, hogy amit rebesgetnek nem pletyka lesz, a 10 éves évfordulóra valami nagyon hájtek kütyüvel jönnek ki, brutálisan erős hardverrel. Na, majd meglátjuk, de nyilván cserélni fogom... -
RaveForce
veterán
Hatalmas +1! Detto! Nekem se azert van zsinorban a sokadik samsung telefonom, mert csak a samsungra nezek ra, vagy mert fan lennek, sot, pont azert mert egyszeruen a konkurencia egyre toketlenebb, es amikor telo valasztas elott vagyok, az objektiv ervek es tulajdonsagok mindig a samsung fele billentik a merleget. Utoljara az S4 idejen lett majdnem hTC one M7-esem, nem sokon mulott. De ha osszel amikor valszeg valtok note8-ra, lesz gyarto aki jobbat mutat, akkor arra valtok, de magas ra az odds, hogy ilyen nem mostanaban lesz..
-
zseko
veterán
Na igen, lehet bármilyen erős marketing, ha hánynom kell pl. a kinézetétől mikor kézbe veszem. És erre eszembe is jutott egy csúnya példa, pl. mikor a szülő akar a gyerekének párt választani. Ott is lehet bármilyen erős a 'marketing', meg a 'promotálás', ha egyszer nem jön be, akkor akár fejre is állhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged