2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Galaxy S8 a legjobb a Consumer Reportsnál

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Consumer Reports

Az Infinity Displayjel szerelt mobilpáros az előkelő első helyen van az amerikai, fogyasztói produktumokat vizsgáló oldalon, de az LG G6 sem panaszkodhat.

Hirdetés

81 éve indult nonprofit magazinként a legkülönfélébb termékeket tesztelő és rangsoroló Consumer Reports, melynek a dicsérete elég komoly presztízsértékkel bír. Az internet korába lépve leginkább a honlap örvend népszerűségnek, ahol például az okostelefonok mindenkori sorrendjét is felállítják, ez némi előfizetési díj ellenében tekinthető meg. Ezen a listán most a két Samsung Galaxy S8 vezet. A Consumer Reports szerint a phabletek kitűnő kamerája, hosszú üzemideje, remek kijelzője és vízálló burkolata garantálja a jó felhasználói választást, ha az Egyesül Államokban sem olcsó, 720, illetve 840 dolláros árat kifizetik.

A Samsung Galaxy S8 és az S8+ kijelzője szinte kitölti az előlapot
Újabb elismerés a Galaxy S8 párosnak: a Consumer Reports listájának az élére került a két phablet [+]

A magazin elismeri a vékony kávákat és a képernyő dominanciáját az előlapon, nem elfeledkezve az LG G6 hasonló megoldásáról. Bár az utóbbi pontos listás helyezése nem derül ki a kapcsolódó hírből, a G6 nincs messze a dobogó legfelső fokától, mint olvasható. Azt viszont a Consumer Reports is megjegyzi, hogy a megnyújt kijelzők felső részét elég nehéz a hüvelykujjal elérni, ezért szükség lehet a második kéz bevetésére. Az S8 esetében pedig az ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedése is kapott némi kritikát. Mindazonáltal a Galaxyk előnyös tulajdonságainak összessége kivívta az okostelefonos lista első pozícióját.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.