- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Na igen, lehet bármilyen erős marketing, ha hánynom kell pl. a kinézetétől mikor kézbe veszem. És erre eszembe is jutott egy csúnya példa, pl. mikor a szülő akar a gyerekének párt választani. Ott is lehet bármilyen erős a 'marketing', meg a 'promotálás', ha egyszer nem jön be, akkor akár fejre is állhat
-
zseko
veterán
válasz
tomboy0013 #38 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Mármint ennyire határozottan kijelentve az összefüggést. Van, de nem ennyire sarkalatosan.
(#39) EclipseGT én sem a reklámok miatt vettem meg
-
zseko
veterán
válasz
tomboy0013 #31 üzenetére
Az hogy a te fejedben hogy csapódik le az egy dolog. Az '5 évig benne voltam, tudom miről beszélek' pedig, bocs, semmi bántó szándék nincs benne, de messziről jött ember azt mond amit akar, ugye
Miért kellene bárki véleményét hitelesebbnek elhinnem, csak mert egy névtelen fórumon azt állít amit. Bocs, tényleg bármi bántás nélkül írom, én meghallgatom bárki véleményét és el is fogadom ha úgy van, de nem szeretem mikor le akarják nyomni a torkomon, 'mert én ezt csináltam ezért én csak tudom' érvvel. Tény, és tudom én is, sok mindent el lehet érni marketinggel és pszichológiával, (kicsit másabb de lásd a 71-es évekbeli börtönkísérletet, vagy a Milgram-kísérletet), meg túl sok az agyhalott vásárló aki bármilyen szart elhisz és sok van aki meg megy a csordaszellem után. Akár a politikát is ide lehet keverni, bár nem szerencsés
Én csak magamról tudok nyilatkozni, személy szerint ha valami termék nem tetszik, akkor nyomathatnak bármennyi reklámot és bármilyen marketinget, nem fogom megvenni. De abban igazat adok neked, nagyon sokan vannak akik bármit bevesznek amit állítanak a marketingesek.
-
zseko
veterán
válasz
tomboy0013 #17 üzenetére
Nem a marketing ereje. Egyrészt eléggé formabontó a kinézete, és nem a megszokott 'szappantartó', másrészt a kommunikáció amit a Note 7 kapcsán tettek, az a pozitív megítélés felé billentette a céget. Nem pedig elsumákoljuk, meg elhazudjuk az egészet. Mondjuk muszáj is volt nekik ezt tenni. Ez miatt maradt meg a bizalom a cég felé sokakban. Elég jó telefon, bár a kamerát nem mondanám annyira kiemelkedőnek, vannak azért hibái.
Sonyt pedig én például még ha utánam dobnák sem használnék, és nincs az a marketing ami ezen változtatna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest