- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Erősebb hardver, duplázott tárhely, jobb kamera, sokkal jobb kijelző (nem a méretre, vagy a felbontásra értem), írisz, arcfelismerő, dex, stb.
Ahha...
Akkor sorban.
Az az erősebb hardver, az kb antutuban 30 ezret jelent, mert az edge 141 ezreket is dobált röhögve, a szoftverben meg szinte észre sem venni, a nagy javulást, ha az s7 edge-t rakjuk mellé. De mint írtam, rakd egy one plus mellé, ott már észrevehető lesz, mert simán elveri mind a kettőt tavalyi hardverrel.
A duplázott tárhely az meg mi a jó franc? Hogy 32 helyett 64 lett "alapból"? Hagyjuk.Kinek mekkora tárhely kell, olyat vesz.
Sokkal jobb kijelző? Mert, hosszúkásabb lett és valamivel nagyobb felbontású? Minőségben az s7 edge-nél nem jobb. Szóval nagyon lehet észrevenni szinte, hogy most aztán hűde jobb lenne, ráadásul ez az elcseszett 18,5:9 olyan gyorsan fog megbukni a 16.9 és 21:9 mellett, mint ahogy előkerült. Fogadni mernék, hogy a note 8 16.9 lesz!
A jobb kamera az meg olyan hangyafasznyi különbség, hogy legfeljebb brutál belenagyítva, keresve a "hibákat" észrevehető, egyébként az s7 edge képei nekem jobban bejönnek, de ettől függetlenül a Windows halálba vágott rendszere ellenére a 950 (XL) mind a kettőt körberöhögik, ha fényképezni kell, pedig azok már nem mai gyerekek.
Írisz sem nagy szám, a dex (Microsoft (is) áll mögötte) már igen, mert s8 alatt egész jól működik valóban, de az meg s7 edge-ben is benne lehetne, a hardver bőven elbírja/ná, de akkor ki a venné az s8+-t. Ráadásul az írisz átvágható, ugyanezt egy 950-nel nem csinálod meg. A marhájuk (mármint a microsoft) legalább ezeket frankón megcsinálta. Ez az én véleményem, az meg a tied, én elfogadom, de ne engem próbálj már meg meggyőzni ezekkel.Ettől függetlenül az apple tavalyi készüléke mégis gyorsabb és nagyon stabilak, szinte nem is emlékszem, hogy valaha is lett volna olyan, hogy nem szinkronizálnak oda-vissza mac gépekkel, de ronda nagyon ez kétségtelen. Utálom is emiatt, de más alternatíva nincs apple-ra...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezzel egyetértek, mármint, hogy kinézetre katasztrófa az i7(+) és mondom/írom ezt apple tulajként is, szinte minden évben lecserélem az ő készüléküket is, kivéve az 5s-t, mert az az egyik legszebb készülék volt, amit leraktak az asztalra, meg is tartottam és pluszban van még egy originált a szekrényben is. Mindkettő S gray színben, a többi nekem "buzis".
Viszont a "tavalyi" I7 simán elp...csázza a jelenlegi S8(+), naponta tapasztalom, hogy ugyanaz az S8+-on az ájfonhoz képest (el)gondolkodik. Persze nem ég és föld a különbség, de van. Az S8+ formára nekem nem jön be, a feleségemnek vettem mikor megjelent, azóta sem békültem meg vele. Ezt én inkább egy "ránc felvarrott" hosszúkásabb S7 edge-nek tudom be, picivel jobb hardverrel (amivel a tavalyi ájfont sem éri be, nemhogy jobb lenne, de azért ez elvárható lett volna egy csúcsmobiltól, ráadásul ugyanannyi ram-mal, mint az s7-ben, és most teljesen mindegy, hogy elég, vagy nem elég, de itt már minimum 6-ot bele kellett volna gyömöszölni.Mint ahogy a "többiek" is teszik, xiaomi mi 6, one plus jön, vagy 8-cal etc...
És bár a fent írtak ellenére is szerintem jogosan tanyázik az Samsung az első helyen, de az os optimalizációhoz még mindig kicseszett hülyék, tavalyi snapdragon 821-esen futó telefonok többsége egyszerűen gyorsabb, pl Mi mix, vagy one plus 10-ből nyolcszor gyorsabb és sokszor van még mindig random mikrolagg, nonszensz. És rengeteg az alig 1-2 napos használat utáni eladás és eléggé esik is az ára is.
Az iPhone-ra visszatérve, az biztos, hogy amit rebesgetnek nem pletyka lesz, a 10 éves évfordulóra valami nagyon hájtek kütyüvel jönnek ki, brutálisan erős hardverrel. Na, majd meglátjuk, de nyilván cserélni fogom...
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged