Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz <Lacy85> #76 üzenetére

Akkor annak az s7 edge-nek valami baja van, vagy nincs is! :DDD Nekem is az van, a feleségemnek meg s8 +, de az ég és föld finoman szólva is nem állja meg a helyét. Sőt, semennyire.

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz <Lacy85> #74 üzenetére

Erősebb hardver, duplázott tárhely, jobb kamera, sokkal jobb kijelző (nem a méretre, vagy a felbontásra értem), írisz, arcfelismerő, dex, stb.

Ahha... :DDD

Akkor sorban.
    Az az erősebb hardver, az kb antutuban 30 ezret jelent, mert az edge 141 ezreket is dobált röhögve, a szoftverben meg szinte észre sem venni, a nagy javulást, ha az s7 edge-t rakjuk mellé. De mint írtam, rakd egy one plus mellé, ott már észrevehető lesz, mert simán elveri mind a kettőt tavalyi hardverrel.
    A duplázott tárhely az meg mi a jó franc? Hogy 32 helyett 64 lett "alapból"? Hagyjuk.Kinek mekkora tárhely kell, olyat vesz.
    Sokkal jobb kijelző? Mert, hosszúkásabb lett és valamivel nagyobb felbontású? Minőségben az s7 edge-nél nem jobb. Szóval nagyon lehet észrevenni szinte, hogy most aztán hűde jobb lenne, ráadásul ez az elcseszett 18,5:9 olyan gyorsan fog megbukni a 16.9 és 21:9 mellett, mint ahogy előkerült. Fogadni mernék, hogy a note 8 16.9 lesz!
    A jobb kamera az meg olyan hangyafasznyi különbség, hogy legfeljebb brutál belenagyítva, keresve a "hibákat" észrevehető, egyébként az s7 edge képei nekem jobban bejönnek, de ettől függetlenül a Windows halálba vágott rendszere ellenére a 950 (XL) mind a kettőt körberöhögik, ha fényképezni kell, pedig azok már nem mai gyerekek.
    Írisz sem nagy szám, a dex (Microsoft (is) áll mögötte) már igen, mert s8 alatt egész jól működik valóban, de az meg s7 edge-ben is benne lehetne, a hardver bőven elbírja/ná, de akkor ki a venné az s8+-t. Ráadásul az írisz átvágható, ugyanezt egy 950-nel nem csinálod meg. A marhájuk (mármint a microsoft) legalább ezeket frankón megcsinálta. Ez az én véleményem, az meg a tied, én elfogadom, de ne engem próbálj már meg meggyőzni ezekkel.

Ettől függetlenül az apple tavalyi készüléke mégis gyorsabb és nagyon stabilak, szinte nem is emlékszem, hogy valaha is lett volna olyan, hogy nem szinkronizálnak oda-vissza mac gépekkel, de ronda nagyon ez kétségtelen. Utálom is emiatt, de más alternatíva nincs apple-ra...

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz *Mukeey* #69 üzenetére

Ezzel egyetértek, mármint, hogy kinézetre katasztrófa az i7(+) és mondom/írom ezt apple tulajként is, szinte minden évben lecserélem az ő készüléküket is, kivéve az 5s-t, mert az az egyik legszebb készülék volt, amit leraktak az asztalra, meg is tartottam és pluszban van még egy originált a szekrényben is. Mindkettő S gray színben, a többi nekem "buzis".
    Viszont a "tavalyi" I7 simán elp...csázza a jelenlegi S8(+), naponta tapasztalom, hogy ugyanaz az S8+-on az ájfonhoz képest (el)gondolkodik. Persze nem ég és föld a különbség, de van. Az S8+ formára nekem nem jön be, a feleségemnek vettem mikor megjelent, azóta sem békültem meg vele. Ezt én inkább egy "ránc felvarrott" hosszúkásabb S7 edge-nek tudom be, picivel jobb hardverrel (amivel a tavalyi ájfont sem éri be, nemhogy jobb lenne, de azért ez elvárható lett volna egy csúcsmobiltól, ráadásul ugyanannyi ram-mal, mint az s7-ben, és most teljesen mindegy, hogy elég, vagy nem elég, de itt már minimum 6-ot bele kellett volna gyömöszölni.

Mint ahogy a "többiek" is teszik, xiaomi mi 6, one plus jön, vagy 8-cal etc...
    És bár a fent írtak ellenére is szerintem jogosan tanyázik az Samsung az első helyen, de az os optimalizációhoz még mindig kicseszett hülyék, tavalyi snapdragon 821-esen futó telefonok többsége egyszerűen gyorsabb, pl Mi mix, vagy one plus 10-ből nyolcszor gyorsabb és sokszor van még mindig random mikrolagg, nonszensz. És rengeteg az alig 1-2 napos használat utáni eladás és eléggé esik is az ára is.
    Az iPhone-ra visszatérve, az biztos, hogy amit rebesgetnek nem pletyka lesz, a 10 éves évfordulóra valami nagyon hájtek kütyüvel jönnek ki, brutálisan erős hardverrel. Na, majd meglátjuk, de nyilván cserélni fogom... :)

Új hozzászólás Aktív témák