- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Erősebb hardver, duplázott tárhely, jobb kamera, sokkal jobb kijelző (nem a méretre, vagy a felbontásra értem), írisz, arcfelismerő, dex, stb.
Ahha...
Akkor sorban.
Az az erősebb hardver, az kb antutuban 30 ezret jelent, mert az edge 141 ezreket is dobált röhögve, a szoftverben meg szinte észre sem venni, a nagy javulást, ha az s7 edge-t rakjuk mellé. De mint írtam, rakd egy one plus mellé, ott már észrevehető lesz, mert simán elveri mind a kettőt tavalyi hardverrel.
A duplázott tárhely az meg mi a jó franc? Hogy 32 helyett 64 lett "alapból"? Hagyjuk.Kinek mekkora tárhely kell, olyat vesz.
Sokkal jobb kijelző? Mert, hosszúkásabb lett és valamivel nagyobb felbontású? Minőségben az s7 edge-nél nem jobb. Szóval nagyon lehet észrevenni szinte, hogy most aztán hűde jobb lenne, ráadásul ez az elcseszett 18,5:9 olyan gyorsan fog megbukni a 16.9 és 21:9 mellett, mint ahogy előkerült. Fogadni mernék, hogy a note 8 16.9 lesz!
A jobb kamera az meg olyan hangyafasznyi különbség, hogy legfeljebb brutál belenagyítva, keresve a "hibákat" észrevehető, egyébként az s7 edge képei nekem jobban bejönnek, de ettől függetlenül a Windows halálba vágott rendszere ellenére a 950 (XL) mind a kettőt körberöhögik, ha fényképezni kell, pedig azok már nem mai gyerekek.
Írisz sem nagy szám, a dex (Microsoft (is) áll mögötte) már igen, mert s8 alatt egész jól működik valóban, de az meg s7 edge-ben is benne lehetne, a hardver bőven elbírja/ná, de akkor ki a venné az s8+-t. Ráadásul az írisz átvágható, ugyanezt egy 950-nel nem csinálod meg. A marhájuk (mármint a microsoft) legalább ezeket frankón megcsinálta. Ez az én véleményem, az meg a tied, én elfogadom, de ne engem próbálj már meg meggyőzni ezekkel.Ettől függetlenül az apple tavalyi készüléke mégis gyorsabb és nagyon stabilak, szinte nem is emlékszem, hogy valaha is lett volna olyan, hogy nem szinkronizálnak oda-vissza mac gépekkel, de ronda nagyon ez kétségtelen. Utálom is emiatt, de más alternatíva nincs apple-ra...
-
tomboy0013
veterán
Gondolom burokban éltél mióta megjelent, sőt előtte is hónapokig
Egyébként meg nem azt mondtam, hogy csak a reklámok miatt veszi mindenki, hanem párhuzamot vontam a marketingre költött pénz mennyisége és az óriási érdeklődés között. Ami egyébként nyilvánvaló, persze ehhez képben kell lenni a marketing eszközeivel és módszereivel. Láthatóan vannak nagyon sokat akik nincsenek tisztában ennek jelentőségével, holott ez működteti ma már az egész piacot. Ettől működőképes az általában silány minőségű termékekre épülő fogyasztói társadalom is. Mint mondtam, egyszerű pszichológia az egész. Erősebben impulzus, több vásárló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest