- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
djculture #54 üzenetére
Szerintem egy i5 2500K érteke evek ota kvázi állando..és mire nem elég ?
Masreszt a temahoz szolva meg nehogy ám az legyen mint a core szeria indulasa elött, hogy ilyen meg olyan jo az Amd, ami persze igaz is volt mert tenyleg lealázták az elsö x2-esek az intelt, viszont jött a semmiböl szinte a core szeria az Amd meg azota is azon gondolkodik hogy most akkor mi is törtent...
Szimpatikus az Amd nekem is de nem szabad elfelejteni hogy mien forrasokkal bir az Intel.
-
Mercutio_
félisten
válasz
djculture #32 üzenetére
Az feltűnik vajon a bősz kommentelőknek, hogy egy 32k-s AMD és 55k-s Intel viszonyát boncolgatják?
kekegsm: Értem, tehát a gyengébb intelben lévő IGP az fasza, de az erősebb AMD-s az semmire se jó, a procierő gyengusz megjegyzést már nem is elemezném, csak 1 apró kérdés: Milyen normál használat során alkalmazott programhoz kevés a 4 magos AMD?
-
SaGaIn
senior tag
-
smkb
őstag
válasz
djculture #13 üzenetére
Hát nem tudom, azért elég használhatók már az igp drivereik. Az, hogy a korábbi Atomok korszakra meg mi volt jellemző egy másik dolog. Azt a grafikont elnézve a százalékos arányok nem olyan vészesek, mint ahogy ecsetelve van. Az, hogy úgy jelenítik meg a sávokkal mintha 3-4 szeres eltérés lenne az egy marketingtrükk, de a számok alapján nem olyan vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest