- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
"Formabontó megoldásai szembemennek az elavult technológiákkal,"
"Ezen nagyon jót nevettem. Kár, hogy rohadt sok pénzbe került ez a jó vicc..."
Na igen, nézzünk körül egy kicsit. Eltelt fél év a cikk megjelenése óta, de hol vannak az újdonságok? Hol a formabontás? 2018-ra már az üzleti verziót ígérték, nyoma sincs.
-
törölt tag
Megkérdeztem, hogy ki törvényesítette a lopást és mikor, erre jött a válasz, hogy aki törvénybe ültette (?) a hűtlen kezelés fogalmát. Mivel nem jogász vagyok, ezért személy szerint emlékmorzsáimból a legrégebbi foszlány, az 1978 évi btk volt amiben tutira szerepelt 319 vagy 391 vagy valahol ott a hűtlen kezelés mint olyan hazai viszonylatban, pár hete néztem pont egy baráti sörözés alatt meg.
Persze lehet hogy volt az régebben is...
-
válasz
#56573440 #127 üzenetére
aki a hűtlen kezelés fogalmát törvénybe ültette, úgy-ahogy
és az is, aki ezen nem változtatott, pedig megvolt hozzá a hatalma....most pedig már ott tartunk, hogy a polpetinek rá se kell pecsételni a beadványra, hogy "bűncselekmény hiányában", mert eleve feljelentést se tesznek az emberek... mertminek... és valahol igazuk is van
(valahol meg nem, idealistának kell lenni
már annak aki nem dönt úgy, hogy lelép nyugatra.)
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #142 üzenetére
", törvényesítették a lopások többségét. Kérem ez jogállam!
"
Bebofogsz egy faszsagot, majd amikor szólnak hogy talán nincs igazad mindenki más a értelmetlen hülye, okezdte, hagyjalmabeken. Klasszik Kékes.
Legyen szép napod, bár szerencsére többet ha le nem jár a prémium nem látlak
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #140 üzenetére
Értettem én, azt is hogy bagatelizaltad. Azt is hogy pont nem láttam még semmi linket arra, hogy a fityesz óta legális lopni. Tudjuk te utalod a narancsot, én a szegfut is, lépjünk már tovább mert a frocsogesen meg az irreleváns cikkek linkelesen túl erdemileg max frocsogsz. Ahhoz meg nem vagyok társ.
Legális volt lopni a politikában a középkor óta. Nem tetszik? Indulj neki, szavazok rád, mutasd meg.
-
Kékes525
félisten
válasz
#56573440 #139 üzenetére
"Te most tényleg azt akarod sugallni, hogy a fidesz óta van korrupció?" Igen, pontosan, a Fidesz találta fel, a világtörténelembe először csak nála van korrupció.
Kértél bizonyítékokat, most adtam [link] és erre elkezdesz kavarni. Ezt olvasd át sokszor: "MSZP anno benne volt keményen" [link] Ebben ugye azt írtam, hogy az MSZP tisztább mint a ma született bárány?
Egyébként te jatszod a hülyét vagy tényleg nem érted amit írok?
-
Kékes525
félisten
válasz
#56573440 #137 üzenetére
A korrupciót segítő Fideszes törvényhozás:
Korrupcióinfo – Így lopják el a pénzünket
Korrupcióban külön kategória a magyar törvényhozás
Nagyon sok info van a neten erről, csak keresni kell.
-
Kékes525
félisten
válasz
#56573440 #135 üzenetére
Látom bedőltél a Fidesz politika ellenes dumájának.
Ringasd magad tévhitekbe.
Mi van, ha nem a politikával van a gond, hanem az olyan állampolgárokkal, mint amilyen te vagy? Aki nem tud különbséget tenni közöttük, akinek "mindenki egyforma" felfogása miatt hatalmon tudnak maradni. -
törölt tag
válasz
Kékes525 #134 üzenetére
Ha képtelen vagy felfogni amit kérdezek, akkor minek vergodsz? Amióta van politika lopnak. Hogy miért most lepodsz meg ezen azt soha nem fogom megérteni. Egyik se jobb mint a másik. A rendszerváltás óta ugyan az a banda csak más a csomagolás, nem kéne feszegetni hogy az mszmp vagy a fityesz lopott többet, mert mindegyik halom sz$rt ért eddig, és vittek mindent ami mozdítható . Hogy az mszp hülye volt ahhoz is egy ciklust alatt hogy szervezetten lopjanak, az nem érv, mert minden máshoz is ennyire korrektül álltak.
-
Kékes525
félisten
válasz
#56573440 #131 üzenetére
MSZP? Igaz most ők vannak hatalmon.
MSZP anno benne volt keményen, de ők tehetségtelen kezdők voltak a mostani Fideszhez képest, mivel ők egyedileg loptak, sokszor egymás rovására, ami nem annyira hatékony, mint szervezetten, egymással szorosan együttműködve, speciális törvényekkel alátámasztva.
-
Kékes525
félisten
válasz
Dr. Romano #129 üzenetére
És a WC-t takarító néni. De legalább, már ott tartanánk.
-
Kékes525
félisten
válasz
#56573440 #127 üzenetére
A korrupció többségét. Jó darabig 2/3-os többségük volt. Fidesz bűnlajstromEgy kis frissített lista:
-
simonzé
addikt
Őszintén bízom abban, hogy a következő kormány elszámoltatja azokat, akik mostanában ennyire pofátlanul és nyilvánvalóan lopnak.
-
törölt tag
Elhiszed hogy van az elégetett pénznél is rosszabb? Csak 2015-ben láttam közel 100 orvosi műszer beszerzést, ami jóval túlmutatott az intézmény igényein. Értsd 100+ millás berendezés, holott a 20 millás is overkill lenne oda, cserébe 2018-ban elszabadul a pokol emiatt -is-. Lejár a gar, és éves szinten itt a standard a 10% körüli eszközérték a karbantartási szerződésre anyag nélkül. Nem nehéz kimatekozni, hogy közel havi 1 millát kell majd letegyen egy rakat kistérség és falucska rendelője, nélküle nincs support, nincs semmi, a kiszállás csillagászati összeg, anyagár meg az egekben. Ez az az elégetett pénz, ami utána tovább égeti a nem létező pénzt is, ahol fogyóeszköz beszerzésre sincs keret, ott marad majd a megy a gép amíg megy, ha a 30 szenzor, 10 motor, ezer poti és más mozgó baromság közül egy megkotlik, megáll másik 3-4 rendelés, és azon túl, hogy mindenki szétteszi a kezét, majd fizet az állam. Engem ezért nem is üt már meg ilyen apróság mint 300 milla.
-
Syl
nagyúr
-
törölt tag
Jah sok mindennek lenne értelme, aztán mégis sikerül szétlopni és alig valósul meg bármi is. Kórházba még mindig kéne sterilizálható billentyűzet és egér sok osztályra, mert nem drága és rohadt sokat segítene ahol fertőzésveszély meg mindenféle fincsi folyadékok mennek ki-be emberekből. Csak 1000%-os haszonkulcs nem kéne a közbesz miatt... Meg lehetne normális monitor is azon orvosok előtt is akik bár nem radiológusok, de fontos hogy lássák is mi van -sebész, reumatológus, etc- de nem annyiért amennyiért próbálják elsütni. És még sokáig lehetne sorolni, vannak eleve szar ötletek mint ez, meg jók amik szarul sülnek el. A közbeszbe meg kódolva van az ilyen árképzés, innentől meg most mit várunk úgy alapvetően?
-
kovaszoskeny
aktív tag
ocsmány közpénz lopás se több...
Email 2.0...My..arse.. -
Adamyno
tag
Volt egyszer egy Google Wave...
Chat az e-mail mellé? Google Talk -> Hangouts?De tényleg most itt mi az újdonság? Csoportmunka? A Google Dokumentumok valós időben szerkeszthetők több felhasználó által is, áttekinthető és visszavonható minden módosítás. De szerintem vannak még ilyen szolgáltatások a Google-ön kívül is.
Csak még egy ismertebb... Office 365? Bár itt nem tudom hogy oldják meg a csevegést levél írás közben. De ez manapság tényeg ennyire fontos?
-
törölt tag
Nem is sok pénz ez. Ismerős mesélte hogy az unokatestvére hallotta a felesége húgától, hogy kapott cég innovációs alapból évekkel ezelőtt egy egész milliárd vissza nem térítendő támogatást, olyan program kifejlesztésére, ami nem hogy itthon több piaci szereplő által megvalósított, megvásárolható, sőt széles körben már használt, de nemzetközi viszonylatban alapvetőnek számít. Állítólag évekkel ezelőtt belekezdtek, de valós piaci termék azóta se született belőle... Innovációra pont nem lehetett volna kapni de na. Mármint aszonta a húgának a feleségének a sógornője.
Mondjuk igazán mehetett volna a fociba inkább, lehet akkor egy vatikán ellen benyalunk 3-4-et is...
-
szmegma
aktív tag
lol
Most talaltam ezt a topikot es olvasom, hogy milyen penzt nyomtak bele a freemailbe, en mar 2004 ota nem hasznaltam es azt hittem, hogy regen megszunt mint szolgaltatas.
-
Móci
addikt
"Formabontó megoldásai szembemennek az elavult technológiákkal,"
Ezen nagyon jót nevettem. Kár, hogy rohadt sok pénzbe került ez a jó vicc...
-
Kékes525
félisten
Nehogy megkövezzetek, de nekem semmi bajom a Freemaillel. Kettő címem is van, de nem a webes felületet használom.
-
-
-
Snoop-y
veterán
válasz
AssAssynn #29 üzenetére
Remeljuk a Google is tud a versenyrol
Amiert a freemail formabonto meg mittudomen milyen innovatori celokat tuztek ki azt a Gmail ma tudja atombiztosan.
En vagyok a legutolso aki a Google-nak kampanyol (nem is teszem) de hat nem egy ligaban focizik a ket ceg.
Inkabb azt oldjak meg hogy levelet lehessen kuldeni egy freemailes cimre. Illetve legyen normalis technikai support aminek van SLA-ja es nem csak hebe hoba lehet lekerulni blacklistrol olyan IP-vel ami gond nelkul tud levelet kuldeni gmail, hotmail, yahoo iranyba...
Ha a problemas domain nevet beirod az uzemeltetesnek kuldott levelbe el sem jut a supportig mert azt is kiszuri a csoda spamszurojuk -
8th
addikt
válasz
Viktor0610 #77 üzenetére
Ugyanezzel a problémával engem néhány éve elhajtottak a francba.
-
big-J
őstag
Nekik szükség is lenne először is feltalálni az emailt, mert az az ótvar működésképtelen, spam mágnes, napokat késő rendszerük a konkurenciához képest nem is nevezhető emailnek.
-
Hunter2
addikt
válasz
Realradical #83 üzenetére
Apró pénzel nem foglalkoznak, ne legyél kicsinyes indíts 1 milliárdal.
-
FunPro
őstag
válasz
AssAssynn #32 üzenetére
Ezzel csak az a bökkenő, hogy versenyhelyzetben a versenyben résztvevőknek illene tudniuk egymásról.
Rozi néni tud versenyezni mondjuk Teri nénivel a faluban, de hogy a tacskó pont tojik arra, mennyiért adják ezek ketten Tokodon a vizes bucit, az is biztos.
Tény, van versenyhelyzet. A freemail jelenleg is versenyben van a nagyérdemű citromail-el, a méltán híres gmail.hu-val, no meg a mindenki által közkedvelt indamail-el. De hogy valóban megéri pár száz milliót rááldozni a közpénzből arra, hogy ezeket a titánokat lenyomjuk, abban nem vagyok biztos.
-
Realradical
őstag
Nekem is vannak ötleteim, kaphatok 100 millát? Nem akarom ellőni a puskaport, de meg tudom valósítani az EPF-et (elektronikus pillanatfény).
-
szp1
addikt
És kötelező lesz ezt használni?
Persze havidíjért...... -
Nyugis
senior tag
Üdv
Ujabb mutyinak lehetünk tanui. Már a kezdetektől.
Döbbenetes. -
törölt tag
"Nincs 1024 bites titkosításom, nem vagyok GMail és nem használok normális SPAM szűrőt. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, és rajtam kívül még több millióan érték, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, "Nem töltenek be a leveleim!". Az URL címem megelőzi a rémhírnevemet és nem örülök, hogyha a levelező listák összekeverik a Freemailt a Citromailel. Büszkén gondolok Googlere, a nagyságosra, az android megmentőjére, Yahoora és Hotmailre. Szeretem a Nemzetgazdasági Minisztériumot, az új Széchenyi tervet, az EU támogatást, az adójóváírást. Itt élek Európa szívében. Állami támogatásokban mi vagyunk a császárok és igen is nálunk élnek a világ legkeményebb trolljai! Magyarország! Én így szeretlek."
-
Máfél éve? Hm, régebb óta nem akar működni a POP alapú letöltés a Freemailről. Azt nem akarják rendberakni?
@Zotya84 : Eh
Marad az átirányítás a Gmailre. Pedig ez micsoda projekt lett volna nekik
-
-
UdVi86
aktív tag
Hasznos volt ez a cikk, eszembe juttatta, hogy végre törölnöm kellene a freemail fiókom, úgyis már csak a szemét jön át belőle a gmailre.
-
végre úgy érezhetem, hogy egy kicsit TÉNYLEG az enyém a (fre)email címem!
'szombamá' ebbe az agyhalott országba
-
Viktor77
titán
válasz
tothmaxy182 #67 üzenetére
És valóban. 5 szó, mindent elmond.
-
válasz
tothmaxy182 #67 üzenetére
Álomgyilkos egy topik lett, bezárható!
-
tothmaxy182
őstag
Mit számít ez a pár száz milliócska, mikor minden hónapban újra és újra milliárdokból plakátolják tele az országot? Mikor bármit le lehet nyomni a pógárok torkán, ha olyan szavak szerepelnek benne, mint nemzeti, büszke, hazai, megvédjük, rezsicsökkentés, Gyurcsány, Soros...
Ennyi a recept, és a kormány ebben mesterien ügyes... Másfél millió embernek ennyi elég is!
2017, Magyarország 5 szóban: Stadion, Plakát, Soros, Brüsszel, Migráns... -
-
Kékes525
félisten
Nekem két freemail-es címem is van, de nem érdekelnek az újításaik.
-
aki nem freemail-t használ, az hazaáruló!
munkahelyemen úgy szoktam hívni az ilyet, hogy:
haverok, buli, közbeszerzés!
-
dabadab
titán
Egyébként annak idején a Freemailt a Soros-alapítvány keretein belül működő C³ (Center for Culture & Communication) csinálta. Annak idején a freemailből a "free" azt jelentette, hogy helyi tarifával működő telefonszámaik voltak, amik napi tíz perc ingyenes internethozzáférést biztosítottak - ez elég volt arra, hogy az ember leszedje meg elküldje a leveleit.
-
0xmilan
addikt
& (#46) Meridian, (#53) tailor74
Megpróbáltam most egy nem létező, freemailes címet beregisztrálni és ez volt a válasz a szervertől:
"A megadott belépési e-email cím biztonsági okokból nem használható, kérlek adj meg másik szolgáltatótól származó e-mail címet!"Ettől ftlenül lehet, hogy régen lehetett vele regelni és utána a RIOS nem forceolta a váltást normális szolgáltatóra.
Ha a PH bugos topikban freemail-re keresel, akkor lezso leírja, hogy miért van tiltva.
-
nubreed
veterán
Azt sem tudtam, hogy még létezik freemail. De akkor ok, ezek szerint igen.
Mi a nagy újítás most? A chat vagy a csoportmunka lehetőség (ha jól értem valami ilyesmi akar lenni, nem teljesen világos)? -
daninet
veterán
Igazából meglepődtrm, hogy ehhez a cikkhez lehet kommentelni
Mondjuk a cikkíró kezdte... -
lemusz
addikt
Jó cucc volt ez akkoriban, amikor még nem volt ennyire világbaszó a google-youtube-gmail és társai... családban már jóideje sikerült mindenkit áttéríteni a gmailre, gőzerővel ment a térítés egyetemen is, de sajnos még mindig van 1-2 eltökélt aki freemailt/citromailt használ. Aztán persze csodálkoznak, hogy miért nem kapják meg azt az üzenetet amit mindenki más megkapott; nekik miért nem jelez az okostelefonjuk, amikor emailt kapnak stb...
-
Nem olvastam figyelmesen vagy tényleg nincs benne a cikkben?
Lesz végre SMTP- és IMAP- szerver?
-
sanyy334
csendes tag
"Régen" még TLS tanúsítvány sem volt a belépésnél, ez már egy látható javulás:
- a hardverapróén még ma sincs,amely ugyanazt a fiókot használja, mint az itcafe,amin meg van, elég érdekes "fejlesztői" baki
Fogadjuk el, hogy pár százmillió forint kellett efféle manőverhez, szóval igenis volt fejlesztés,minden egyes fillér megérte
de sikerült?
-
UserX
addikt
Gondolkoztam, beírjam-e ide...
A Freemail alapításához tudtomal ('C3') a Soros Alapítványnak is köze volt. Azóta nem t'om milyen érdekeltséghez vándorolt. Én PopTray-el és Thunderbird klienssel használom, de nem mint 'bizalmas' e-mail címet. Így egész használható.
POP3-nak beállítható a Freemail server, SMTP-nek meg a szolgáltatótól kapott fiók, vagy akár a Gmail. A PopTray-el a spammerek blacklist-re tehetők, az onnan érkező maileket automatikusan törli.
Az újítások ezekben nem tudom hoznak-e változást?
Üdv:
UserX
-
Cathulhu
addikt
válasz
bitblueduck #16 üzenetére
Oooo, hogyne lenne, az enyem is napi szinten aktiv, igaz auto forward a gmailre mar kb 10 eve, de meg kell tartani sok regi reg miatt. Bar mar itt is le lehet cserelni, meg is tettem.
-
Televan74
nagyúr
Az első hozzászólások között vannak az én gondolataim is. Többet nem is tennék hozzá!
-
bitblueduck
senior tag
Párom is ezt használja így nem sok de egy kis rálátásom van. A spamfilterrel nem vagyok nagyon kibékülve. Régebben mintha az üzenetküldés sem lett volna tökéletes, de lehet már keverem a megboldogult citromailes címemmel. Meg mintha bizonyos oldalakon el sem fogadnák, amikor próbáltam egy "eldobható" címet készíteni.
-
pomorski
őstag
válasz
aprokaroka87 #3 üzenetére
Tartanám a markomat.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AssAssynn #29 üzenetére
A verseny tényleg jó, de a szervilis talpnyaloncokat közpénzzel kitömni nem verseny. Éppen azért van ennyire kevés exportképes magyar termék, mert a piac mesterségesen felfújt szereplői képtepenek kilépni egy olyan nemzetközi közegbe ahol valóban verseny van, az állam cibálható dorongja nélkül életképtelenek.
-
saelin
veterán
Ismerős. Nekem van egy trash gmail fiókom amibe havonta egy kettő spam levél jön. Pedig már én sem tudom hány száz vagy ezer oldalra regisztráltam be vele (pl játékok miatt), amikről nem is iratkoztam le, csak nyomtam rá egy spam jelzőt és kész. Nem is látom.
A fő fiókom viszont nagyon tiszta ilyen téren. Csak az jön aminek kellene és semmi több. Nagyon ritkán látom aktívnak a spam mappát.
Exem a mai napig Freemail-t használ és elvan vele, de csak azért mert nem tudja h van jobb. Azóta még jobb lett a Google szolgáltatása, mióta nem pakol a levelekbe reklámot, hanem helyette van egy külön "mappa" az ilyeneknek. Mondjuk a fenti eset sem mostanában volt... Vagy 6-7 évvel ezelőtt, mikor töri órára kellett valamit mailben küldeni és mondta a tanár h körbe volt rakva a tartalom reklámokkal. -
0xmilan
addikt
válasz
kakuk.tamas #38 üzenetére
Ha jól rémlik, itt a PH-n is tiltott a freemail.
-
-
apuka80
csendes tag
Az a szánalmasabb a Freemail-ben, hogy ezentúl már a nevében is hazug: ti. nem ingyen van, hanem súlyos adóforintokba kerül.
-
AssAssynn
addikt
Akár. Persze nem csak kettejük.
Freemail bevezetné, hogy fizetős legyen, maradék user menne máshová (mondjuk gmail).
Google bevezetné ugyanezt, maradék menne máshová (akár freemail).
Versenytársak, még ha nem is ugyanakkorák.
Rozi néni péksüteményes boltja is versenytársa a mittudoménmilyen országos hálózatnak, hiába csak a falu vesz tőle, de ha ő nem lenne, akkor a másik dupla áron adhatná a kenyeret.
Pont ezért akar sok cég korlátlan uralmat egyes szegmensek felett, hogy aztán bármit megtehessen.. na de ez már nem ez a téma.zizidor: Hát figyelj, ha nekik újdonság.
Egyébként nem is a cikk, hanem inkább a hozzászólások miatt szóltam hozzá. Meg hát kitudja. Lehet ez lesz számukra az ugródeszka az internet megreformálásához.
-
AssAssynn
addikt
A pénz szivattyú egy dolog, abba most ne menjünk bele, már csak azért se, mert nem PH! téma...
...viszont csak azért, mert van egy gmail, ami jól működik, még nem kellene bárki mást a sárba taposni. Persze tudom, hogy sokan kényelmesen ellenének úgy is, hogy egyetlen egy cég uralná a piac minden szegmensét, de én azért nyugodtabb vagyok, ha van verseny. Vagy legalábbis, ha vannak többen is, akik egymástól függetlenül nyújtják ugyanazt a szolgáltatást. Egyrészt ez versenyre és folyamatos fejlődésre készteti a feleket. Másrészt pedig kevésbé valószínű, hogy egyszer csak gondol egyet a google, levágja a kábelt és mindenkinek pápá.
Ui.: el is feledkeztem, hogy vannak még olyanok is, akik mindent képesek szidni, csak mert "magyar". De ugye ezt az esztelenséget nem kell kommentálni.
-
törölt tag
Ne is törődj velük Nasa!
-
zizidor
őstag
"Az új rendszer egyszerre lesz kompatibilis a meglévő SMTP, valamint IMAP, POP3, CalDAV, CardDAV protokollokkal és EML szabvánnyal, ugyanakkor ezeket felhasználva a társadalom által napjainkban elvárt és egészen újszerű funkciókat is nyújt. Formabontó megoldásai szembemennek az elavult technológiákkal, nagy hangsúly kerül például az új generációs – jellemzően chat alapú – funkciókra."
Igazi bullshit. Email + címtár + naptár + chat + közös szerkesztés! Micsoda forradalmi újítás!
Hol is láttunk már ilyet?
Gmail.com + Hangouts + Drive? Outlook.com + Skype + OneDrive?Ráadásul már évekkel ezelőtt...
-
TomMusic
őstag
Freemail? Hát az egy vicc.
De sajnos rossz vicc. Nálam annyi baj volt vele, hogy az valami borzalom (törölték csak úgy az emaileket, nem érkeztek meg, nem engedett be.. stb). Kb. mint valami gagyi garázsproject, a mai napig!
Csak azért nem szidom nagyon, mert ingyenes. De komoly dolgokra biztos nem használnám.
Ez a fejlesztés meg gyanús, hogy csak egy pénznyelő lesz, de ne legyen igazam. -
Zotya84
őstag
válasz
Kizárt, hogy inaktívakat jelentsen, mert elvileg még mindig törlik a fiókokat 90 nap inaktivitás után, ha jól sejtem. Bár az enyémet, amit olyan '98 környékén regeltem, olyan '12 környékén, miután évek alatt szépen átmigráltam mindent a másik címemre, megszüntettem.
#20) GoodSpeed: Akit ismerek, hogy még használja, valóban nem egy full számtechzseni, csak egy nyugdíjas mozdonyvezető, aki a mai napig inkább telefonál, emailje is csak azért van, mert léteznek olyan szolgáltatások, amik miatt fenn kell tartania. De annak a havi 5-10 fogadott! levélnek ez is jó számára. És azt vallja, hogy ez őt már kiszolgálja. Valamint nem hisz a mesékben, ő már látta és felfogta '56-ot...
-
szunyika
tag
Origó + állami pénz = pfff, szánalom, Soros miatt, stb... Brüsszelben amúgy is meg izé ja, persze! Büszke nép vagyunk, vagy mi a szar megy most súlyos milliárdokért
Nyugtassatok meg hogy nem fog most már itt is a bullshit folyni...
-
Meridian
senior tag
válasz
1999 óta van meg az e-mailcímen. A freemail köszöni szépen, jól megvan, működik, a célnak megfelel.
-
törölt tag
Az a helyzet, hogy akik elsődlegesnek ezt használják, és fullba lamerek, simán beszívják a marketing blabla-t és el lesznek ájulva, hogy milyen szuper
-
Zolik
senior tag
"A Freemail jobban teljesít! "
"A Freemail büszke és erős levelező"
"Ha magyarországra jössz tiszteletben kell tartanod a Freemailt"
"Gmail -> milliárdosok bábja"romokban az EÜ, katasztrofálisak az utak.. csak a fityesz
-
mark!
őstag
600 milla a semmire?
lehetne belőle stadiont is építeniettől még nem lesz jobb a freemail. -
Z_A_P
addikt
De valaki tudja mi az ujdonsag? Azon kivul hogy lesz uj GUI a freemail-nek?
Mit tud a 2.0 amit az 1.0 nem tudott? -
bitblueduck
senior tag
1,5 millióan már a megújított platformot használják
wow, azt nem gondoltam volna hogy ennyi felhasználójuk van (feltéve ha ez többnyire aktív accountokat jelent). -
Syl
nagyúr
Pár hete volt itt a cikk, hogy tavaly a Google nem adott ki infót a Magyar kormánynak.
Összeesküvés-elmélet:
Pont ezért modernizálják a Freemail-t, hogy a magyar ember azt használja a gmail helyett, így szabadon követhető... -
hemaka
nagyúr
A freemail, citromail meg hasonlo szarok meg arra sem jok, hogy trash mailnek hasznald.
-
zizidor
őstag
A Google Buzz is ilyesmi volt. Nagyon forradalmi és nagyon gyorsan megbukott.
-
atike
nagyúr
...pénzért.... Ez a válasz a miértre.
Van aki meglepődött? Szét kell nézni, de ebbe nem jó belemenni...
-
Viktor77
titán
Pénzt akartak önteni az origoba, kellett valami indok.
Tudom, politika, majd törlitek. Kedves fidesz szavazók, ez a ti adótokból (is) ment, a semmire.
-
"...a fejlesztés mögött az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. áll, amely az E-mail 2.0 nevű projekttel nyerte el a 642 milliós megvalósítási költségből a 340 millió forintos állami támogatást."
Minden világos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged