Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #142 üzenetére
", törvényesítették a lopások többségét. Kérem ez jogállam!
"
Bebofogsz egy faszsagot, majd amikor szólnak hogy talán nincs igazad mindenki más a értelmetlen hülye, okezdte, hagyjalmabeken. Klasszik Kékes.
Legyen szép napod, bár szerencsére többet ha le nem jár a prémium nem látlak
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #140 üzenetére
Értettem én, azt is hogy bagatelizaltad. Azt is hogy pont nem láttam még semmi linket arra, hogy a fityesz óta legális lopni. Tudjuk te utalod a narancsot, én a szegfut is, lépjünk már tovább mert a frocsogesen meg az irreleváns cikkek linkelesen túl erdemileg max frocsogsz. Ahhoz meg nem vagyok társ.
Legális volt lopni a politikában a középkor óta. Nem tetszik? Indulj neki, szavazok rád, mutasd meg.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #134 üzenetére
Ha képtelen vagy felfogni amit kérdezek, akkor minek vergodsz? Amióta van politika lopnak. Hogy miért most lepodsz meg ezen azt soha nem fogom megérteni. Egyik se jobb mint a másik. A rendszerváltás óta ugyan az a banda csak más a csomagolás, nem kéne feszegetni hogy az mszmp vagy a fityesz lopott többet, mert mindegyik halom sz$rt ért eddig, és vittek mindent ami mozdítható . Hogy az mszp hülye volt ahhoz is egy ciklust alatt hogy szervezetten lopjanak, az nem érv, mert minden máshoz is ennyire korrektül álltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest