- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Ismerős. Nekem van egy trash gmail fiókom amibe havonta egy kettő spam levél jön. Pedig már én sem tudom hány száz vagy ezer oldalra regisztráltam be vele (pl játékok miatt), amikről nem is iratkoztam le, csak nyomtam rá egy spam jelzőt és kész. Nem is látom.
A fő fiókom viszont nagyon tiszta ilyen téren. Csak az jön aminek kellene és semmi több. Nagyon ritkán látom aktívnak a spam mappát.
Exem a mai napig Freemail-t használ és elvan vele, de csak azért mert nem tudja h van jobb. Azóta még jobb lett a Google szolgáltatása, mióta nem pakol a levelekbe reklámot, hanem helyette van egy külön "mappa" az ilyeneknek. Mondjuk a fenti eset sem mostanában volt... Vagy 6-7 évvel ezelőtt, mikor töri órára kellett valamit mailben küldeni és mondta a tanár h körbe volt rakva a tartalom reklámokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest