Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
bitblueduck #16 üzenetére
Oooo, hogyne lenne, az enyem is napi szinten aktiv, igaz auto forward a gmailre mar kb 10 eve, de meg kell tartani sok regi reg miatt. Bar mar itt is le lehet cserelni, meg is tettem.
-
Zotya84
őstag
válasz
Kizárt, hogy inaktívakat jelentsen, mert elvileg még mindig törlik a fiókokat 90 nap inaktivitás után, ha jól sejtem. Bár az enyémet, amit olyan '98 környékén regeltem, olyan '12 környékén, miután évek alatt szépen átmigráltam mindent a másik címemre, megszüntettem.
#20) GoodSpeed: Akit ismerek, hogy még használja, valóban nem egy full számtechzseni, csak egy nyugdíjas mozdonyvezető, aki a mai napig inkább telefonál, emailje is csak azért van, mert léteznek olyan szolgáltatások, amik miatt fenn kell tartania. De annak a havi 5-10 fogadott! levélnek ez is jó számára. És azt vallja, hogy ez őt már kiszolgálja. Valamint nem hisz a mesékben, ő már látta és felfogta '56-ot...
-
Meridian
senior tag
válasz
1999 óta van meg az e-mailcímen. A freemail köszöni szépen, jól megvan, működik, a célnak megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Gombászkönyvek egyben
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest