- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark75
senior tag
Összecsukva tök jol nézki.Azt hiszem réggeben is volt kinyitos casio strapa biro telo.
-
joey04
titán
nagyon jól néz ki, sok Casio teló van ami szintén szép.kár hogy itt nincsenek.
-
Ricardo
titán
Nagyon szép készülék. Ha valóban ilyen gyenge az akku akkor hatalmas feketepont a gyártónak. Ezekben a készülékekben különösen fontos az erős akku. kár hogy nem jön Európába.
-
brumesz
aktív tag
tök jó, olyan mintha valami transformers telo lenne
-
<NewL>
addikt
Ez nekem is tetszik nagyon. Sprotosan jó! A másodlagos kijelző tetszik meg a külseje a legjobban. De ennyire gyenge akksit,vagy miért ilyen kevés a készenléti idő?
-
orbano
félisten
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
miért? legalább védve van a telefon belseje, a fő kijelző nehezebben sérül, a billentyűzet nehezebben koszolódik...
a készenléti idő nekem is gyanús. nem lehet hogy 630 óra?
-
nLali
őstag
Ami tetszik, az vagy drága, vagy nem kapni errefelé...
Pedig ez nekem sokkal hasznosabb lenne, mint az autofocus, 25gigapixeles kamera, meg "stereo" hangzás.. -
Integra
titán
és még egész pofás is
-
Bár a forrás is ilyen gyér készenlétet ír, nem hiszem, hogy tényleg csak ennyit bírna...
A másik. Érdekes, hogy lehet nyitható kivitelű strapatelefont kiadni? Ennél már csak az elcsúsztatható kivitel volna érdekesebb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest