Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Köszi, így már elég világos amit mondasz
, az előbb kicsit bizonytalan voltam.
A Win7 is dobálja ide-oda az egy szálon futó progikat, 4 magos procival(saját tapasztalat).
Remélem nem tesz különbséget proci és proci közt, mert ha csak kizárólag akkor megy ideálisan az ütemező ha FX procit észlel akkor bachatom. Letöltöm és letesztelem, aztán meglátjuk mi történik. -
DRB
senior tag
Azt írtam "akár" 20%, meg azt is írtam, hogy ettől nem lett sokkal jobb a helyzet, nem ezekkel a szavakkal, de a lényeg az volt. Egy szóval nem mondtam, hogy most az AMD ezzel megváltotta a világot, csak arra reagáltam, úgy általában, hogy "mindenki" fanyalog, ahelyett, hogy örülne egy kis kis plusz teljesítménynek. Kb ennyi
-
DRB
senior tag
válasz
Cybertrone #39 üzenetére
Mindenesetre kaptunk (akár)20% plusz teljesítmény ingyen, így ebben kontextusban nincs miről tovább beszélni. Persze az kétségtelen, hogy nem egy Intel verő jószág ez a Bull
, még ettől a +20%-tól sem. De legalább nem kellett fizetnünk érte(mármint a +20%-ért), ami nem kis szó manapság. Mondjuk azt is lehetne elemezni, hogy eleve így kellet volna az FX-nek megjelenni(AMD csendben jelzi a MS-nak, hogy van itt egy kis probléma, oldjuk már meg valahogy mielőtt még kiadnánk a procit, vagy valami hasonló).
Ezek után akár az is meglehet, hogy aki eddig temette, talán most még is meggondolja magát, már ha nem vett még intelt. -
DRB
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #29 üzenetére
Azért az akár +20% teljesítményért simán érdemes volt megcsinálni/kiadni ezt a frissítést. Nem hiszem, hogy túl nagy erőfeszítésébe tellett a Microsoftnak, és ráadásul még mindenki jól is járt, a MS is, az AMD is, meg mi is természetesen, ritka az ilyen. Ezek után itt a lehetőség a jobb elterjedésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest