- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
válasz
kárátékutyá #184 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
-
válasz
-
gretzky77
veterán
válasz
kárátékutyá #117 üzenetére
Mire gondolsz? A bt küldést akkor ajánlja fel ha a bt be van kapcsolva,akkor hosszan nyomsz mondjuk a képre és ott lesz! A DLNA pedig mint irták a nokia play to-val! Ha a tv a wifi hálozaton van a telóval is fellépsz elinditod a play to alkalmazást és elvileg egy kis idő után látnia kell a tv-t!
Látod te is egyből lehurrogod a wp-t pedig sokmindent tud már,én nagyon elégedett vagyok vele!
-
NGA
addikt
válasz
kárátékutyá #76 üzenetére
" Nekem volt 920, most nejemnek van 925.... ... de hogy pld DLNA-t azt nem tudja...egyebek mellett."
Enjoy your photos, videos and music on other web-enabled (DLNA) devices using Play To in order to connect over the same Wi-Fi network. Discover devices you can connect to over Wi-Fi using Play To, including smart TVs, Blu-ray players, PCs and tablets.
You can't currently connect to PS3 or stream media from the cloud with Play To."Egy aksi százalék ellenőrzése "komoly kézimunka"."
Egy a sok aksi % jelzőből, amit ki lehet rakni a lockscreen-re is, meg a start képernyőre is.
-
gretzky77
veterán
válasz
Szia 925-öt használok és gond nélkül megosztom a képeket,videókat a tévémmel wifi hálozaton nem ez a DLNA ?illetve bluetoothon is lehet küldeni!
-
válasz
kárátékutyá #82 üzenetére
Ammanóba valóban nem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kárátékutyá #86 üzenetére
Én is. Az olcsón tűrhetőt állításból lett hogy párom örökölte meg a 720-asom a droidos telefonja helyett.
-
kolosanyi
veterán
válasz
kárátékutyá #86 üzenetére
Tabletre céloztam ezzel, egész pontosan a Nexus sorozatra, nekem is van egy tegrás Nexus 7, 40 ezret megért, annyiért jó vétel. Telefonból most a Lumiák és a Z10 vannak jó árban szerintem, droidból nem nagyon van értelmes ajánlat, talán csak a P6-tól felfelé.
-
|DavidWoody|
tag
válasz
kárátékutyá #82 üzenetére
Stl001 a keszulekem
-
|DavidWoody|
tag
válasz
kárátékutyá #81 üzenetére
#80 ,#81 : koszonom !
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Gyors, stabil, számomra pont hogy átlátható. Már majd 2 éve WP-zek és nekem nagyon bejött. Mondjuk vannak lemaradásai az tény de jönnek rá frissítések. Ez utóbbi sem elhanyagolható szempont.
Egyébként a környezetemben egyre többen váltanak WP-re főleg Androidról szóval valamiben csak jó azért ez a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest