- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thompoo
csendes tag
Sziasztok sima egyszerű otp bankkartyamat miért nem engedi hozzáadni a rendszer a fizetési lehetőségekhez? BlackBerry 10 rendszeren! Pease help meee!
-
sasa134
addikt
válasz
frászkarika #193 üzenetére
nem jellemző
-
frászkarika
újonc
Lehet hogy gyagya kérdés, de a bb alkalmazások is ontják a reklámokat vagy csak a droidosok?
Most váltanék bb-re és ez egy fontos szempont számomra.
-
cseter
tag
Sziasztok nagyon jó lett ez a cikk,én magam egy almáról váltottam,amit ugyan nagyon szerettem de egy percre se bántam meg,köszönöm BB!!!
-
M.A.Z.
aktív tag
Amúgy van LTE képes Z10 a Telekomnál.
-
zoldalma3
csendes tag
Hogyha Erdélyben a Vodánál azt írják, hogy a z10 4G-s, akkor ugye valószínűleg nem SLT100-1?
Régebb nem 4G-s modell volt, és szerintem a specifikációkban onnan maradt meg a procinál, hogy texas instruments. Mert ugye a ''népnek'' a 4G a lényeg
Szerintetek? -
bok92
addikt
válasz
kárátékutyá #184 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
-
válasz
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Napfénysüti #182 üzenetére
Max ha a napfény süti.
-
csenor
senior tag
válasz
Napfénysüti #182 üzenetére
Én nem vettem észre hogy nagyon melegedne, csak langyos szokott lenni, ha sokáig játszom rajta.
A HTC kijelzőjén sok játék után tükörtojást lehetett volna csinálni és egyszer le is tiltott.
Szerintem teljesen normális hőfokon üzemel. -
csenor
senior tag
válasz
Napfénysüti #180 üzenetére
A Htc One x képest szinte hideg!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Blackmirror #178 üzenetére
stl 2-es nem melegszik komolyabb terhelésnél?
-
Köszi mind kettőtöknek!!
-
Blackmirror
őstag
Igen,az stl 100-2-eshez gsm boltból vagy külföldről juthatsz hozzá.
Pl a 4G az eltérés, az stl 2 tudja.
Akku töltöttség kijelzésével voltak gondok stl100-1.nél, 2-essel nem számoltak be ilyen hibáról.stl...1:
SoC: Texas Instruments OMAP 4470
CPU: 1.5 GHz dual-core ARM Cortex-A9
GPU: PowerVR SGX544 + Vivante CGPUstl....2:
SoC: Qualcomm Snapdragon S4 Plus (MSM8960)
CPU: 1.5 GHz dual-core Krait
GPU: Adreno 225Az utolsót egyébként csak kimásoltam neked a z10 topicból, az összefoglalót elolvasva sokkal többet megtudsz. sasa írta elég részletes nem kell keresgélned
+ ott talán meg tudják mondani hogy honnan érdemes beszerezni az stl 100-2-őt.
-
válasz
Blackmirror #174 üzenetére
Én függetlenül fogom venni, de ezzel most nem könnyítetted meg a helyzetem
Tehát, akkor ez a normálisabb modell azt lehet mondani ?
"stl 100-2,de arra elvileg nem lesz hivatalos csak bolti garancia." és miért csak bolti gari van rá -
kovike
tag
Jelentem a Telenortól kifutott a Z10...
Nekem még sikerült elcsípnem egyet
-
válasz
malnabokor #172 üzenetére
Na március közepéig még megálmodom.
Melyik készüléket célszerű megvenni, valami SLT .... ?
-
malnabokor
senior tag
Csak bátorítani tudlak (Z10 tulajként
).
Az elején a rendszer természetesen végigvezet az alapvető lépéseken (swipe-okon), rövid használat után a kezelésbe gyorsan beletanul az ember, ez nem igazán jelenthet problémát. Ha meg beállítási kérdések akadnak, akkor természetesen rendelkezésre állunk a BB Z10 fórumon -
Én párom szülinapjára akarok venni egy mobilt. A mostani 2 éves csoda galaxy ace II helyett
, amit használ. Ezen cikk elolvasás után kezd bennem valami megindulnia a BB felé.
Igazából vagy Wp-és telót vagy még almán gondolkoztam egy I5 képében. Mondjuk, ha találok valami más alternatívát és még árban is jobban jönnék ki, akkor lehet másra esne a választásom. Ráadásul, ahogy néztem a Z10 most elég jó áron van függetlenül nem is túl nagy 4.2' kijelző, gondolom vállalható képeket is lehet vele lőni úgy-hogy lehet ezzel járnék a legjobban. A facebookot elég sűrűn használja a telefonon , de , ahogy olvastam itt, azzal nincs különösebb probléma...
Kicsit attól tartok, mennyire egyszerűen tudná kezelni ezt a rendszert, segíteni meg nem nagyon tudok , mert korábban sosem használtam, ilyen rendszert. -
RawrRr
tag
A minap volt szerencsém egy BB Z10-et fogni és nézegetni a MediaMarktban, brutálisan jó telefon egy brutálisan jó rendszerrel.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #112 üzenetére
A Neutron Player-t nem próbáltad?
-
amrus
csendes tag
halihó!
én is fenem a fogam erre Z10re..
a térképhez érkezett frissítés (Kelet-Európa)? -
Zoja™
őstag
Ez az igazi ügyfél orientált hozzáállás, nem az amit itthon művelnek.
Telekomosként sokszor szívom a fogam, de lesz ez még rosszabb is...
-
Snoop-y
veterán
Es garantaljak mindezt, ha a PAC aktivalas delelott x oraig megtortenik. Ha utana akkor a kovetkezo munkanappal lesz intezve
Itt eleg nagy harc megy a szolgaltatok kozott az ugyfelekert. Mikor meghallottak, hogy szolgaltatot akarok valtani olyan szinten lementek kutyaba, hogy mar nekem fajt. Az utolso ajanlat mar az volt, hogy ha maradok akkor egy osszegben VISSZAFIZETNEK 3 havi elofizu dijat plusz 1 havit elengednek. Sajnos mindenkeppen valtanom kellett mert nem volt korlatlan internet csomagjuk nekem meg az kellett.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Polarstar #160 üzenetére
Hat tul sok problemad nem lehet ( plane hogy itt angliaban nem kell anyja neve 2 peldanyban meg DNS minta, hogy elintezzel valamit.)
Szolgaltato valtas szam megtartassal ennyi volt:
Regi szolgaltato:
Pentek delutan online chat: itt kertem az ugyintezotol egy PAC-ot ( ez kell a szamhordozashoz )Uj szolgaltatotol weben rendeltem egy SIM csomagot pentek este. Hetfon megkaptam postan delelott.
SIM-be uj szolgaltato weboldalara fel PAC beir delutan mar naluk volt a regi szamom.Ez hogyan is mukodik otthon?
( szerintem volna meg mit tanulni otthon a szolgaltatoknak )
-
bok92
addikt
válasz
hammertron1 #157 üzenetére
Most itt mire gondoltál konkrétan?
Az az 1GB nem 1 GB, hanem annyi, amennyi adatforgalmat tartalmaz a csomagod...
-
Snoop-y
veterán
válasz
hammertron1 #157 üzenetére
Az otthoni telefeoncsomagok 99%-a lehuzas.
2000 csak a netert? (ami nyilvan nem korlatlan)
Szerintem ha ezt a roaming dijat majd egyszer eltorlik hatalmasat fognak koppanni odahaza a szolgaltatok.
Az emberek tomegevel fognak osztrak meg angol sim-et venni... -
válasz
turbulencia8 #153 üzenetére
már megy a dolog, köszönöm.
-
Egy ismerősöm átküldte a BBM pin-jét emailba.
Szeretném felvenni a BBM-re kapcsolatnak.
Hogyan tudom ezt megtenni? -
turbulencia8
őstag
válasz
hammertron1 #144 üzenetére
Nálam eddig kétszer fordult elő töltéskalibrációs tévedés, de pár nap alatt mindkét alkalommal beállt normálisra a vezérlés.
-
hammertron1
tag
Én nem értem ezt a töltöttség problémát. Eddig gépen és saját töltővel töltöttem. Viszont stl1-es... elméletileg ez lenne a problémás ezen a téren...
-
Crafter32
őstag
válasz
turbulencia8 #136 üzenetére
Volt neki pici előzménye, de végül tényleg összejött és nagyon jó lett a cikk. Sokan örülnek neki.
Zoooja: ...mert jó a cikk, jó a BB és sokan kíváncsiak is rá.
-
Zoja™
őstag
Ilyet sem láttam mostanában, hogy egy 2 napos topic így pörögjön.
Nem is baj, jó ezt látni... -
turbulencia8
őstag
Jó cikk!
Már azt hittem sosem jelenik meg 10.2.1 tesztje.
-
gretzky77
veterán
válasz
kárátékutyá #117 üzenetére
Mire gondolsz? A bt küldést akkor ajánlja fel ha a bt be van kapcsolva,akkor hosszan nyomsz mondjuk a képre és ott lesz! A DLNA pedig mint irták a nokia play to-val! Ha a tv a wifi hálozaton van a telóval is fellépsz elinditod a play to alkalmazást és elvileg egy kis idő után látnia kell a tv-t!
Látod te is egyből lehurrogod a wp-t pedig sokmindent tud már,én nagyon elégedett vagyok vele!
-
Snoop-y
veterán
-
egie
csendes tag
-
Snoop-y
veterán
Exchange-el probaltad mar? ( nekem is sok ezer contactom van eddig semmilyen telon nem okozott problemat syncelni igaz BB-n meg nem probaltam )
Ha nincs exchange eleresed szivesen adok neked temporary accot felsynceled aztan ha keszen vagy a letoltessel szolsz es torlom az egesz fiokot. ( szoval tuti nem maradnak nalam a contactjaid)
Mondjuk azt nem ertem, hogy ennyi contactot miert nem valamilyen szerver fiokon tarolsz? Ennyi contact altalaban melohelyi kapcsolatokbol jon ossze. ( vagy nagyon nepszeru vagy)
-
egie
csendes tag
köszi, de nem lehet a 9900 gmailre szinkronizálni, nincs ilyen fiók beállítási pont, pedig a videó mutatja de még sem. A másik mint írtam, próbáltam a Z10 en gmailen keresztűl szinkronizálni, de le fagy 3000-3800 körűl, mindíg máshol, és kb 10-12 óra mire eljut odáig - na ez sem normális, és nem lassú a netem
-
Ricardo
titán
Jó lesz ez. Tetszik a rendszer, bár sajnos nem volt még szerencsém hozzá, így csak a leírt tapasztalatokra és a tesztekre hagyatkozom.
Ez viszont meglepett.
" az viszont mindenki számára örömteli, hogy a névjegyzékben már variálhatjuk a vezeték- és keresztnév szerinti megjelenítést."
Eddig nem tudta? Remélhetőleg ezek az "alap dolgok" a helyükre kerülnek.
-
fattyu
veterán
válasz
Blackmirror #122 üzenetére
nem fél napról beszélek inkább másfélről.
Az meg 50% ide vagy oda... nem kifejezetten a vállvonás kategória.
2 nap nekem bosszantó. ezért vettem q5öt. 3.5 meg már az a kategória ami heti két töltést jelent... Nekem ez fontos. az hogy jobbra húzom lefele helyett az nem...
-
Blackmirror
őstag
Még ez sem rossz eredmény,nekem naponta kell etetnem azért nyúzva van rendesen a z10.(nem az erőssége az aksi,de minden másra ott a jó öreg s5610
).
Én nem áldoznám be az új rendszer dolgait + fél napért,de kinek mi a fontos.(nekem körülbelül annyit jelentene ha visszaraknám az előzőt)moderálva
[ Módosította: Qru ]
-
NGA
addikt
válasz
kárátékutyá #76 üzenetére
" Nekem volt 920, most nejemnek van 925.... ... de hogy pld DLNA-t azt nem tudja...egyebek mellett."
Enjoy your photos, videos and music on other web-enabled (DLNA) devices using Play To in order to connect over the same Wi-Fi network. Discover devices you can connect to over Wi-Fi using Play To, including smart TVs, Blu-ray players, PCs and tablets.
You can't currently connect to PS3 or stream media from the cloud with Play To."Egy aksi százalék ellenőrzése "komoly kézimunka"."
Egy a sok aksi % jelzőből, amit ki lehet rakni a lockscreen-re is, meg a start képernyőre is.
-
Snoop-y
veterán
Hehe igen elvarhato lenne de nem csinaljak. Ezert kell tavoli adminnal minden fraszkarikat letiltani ( meg hogy ne osszak meg a ceges tartalmat ( van aki direktben hulye de volt mar ra pelda, hogy veletlenul kiment info twitterre ) Szoval azota minden ilyesmi le van radirozva vagy disabledre allitva ( appok telepitese is tiltva van)
Sokan nem ertik, hogy nalunk nem azert adnak csucs androidos keszulekeket a munkavallaloknak mert szeretnenk ha tesztelnek az angry birds legujabb reszet... -
gretzky77
veterán
válasz
Szia 925-öt használok és gond nélkül megosztom a képeket,videókat a tévémmel wifi hálozaton nem ez a DLNA ?illetve bluetoothon is lehet küldeni!
-
Alvin_ti4200
félisten
Eddig is szerettem a BB10-et, de úgy néz ki, sikerült még előrébb lépni
Engem csak a zenelejátszó zavart, 40-50 albumnál már nagyon szerencsétlen volt az elrendezés és a nagy cover art, plusz a felesleges betű csoportokba való szétcincálás (A-F, G-J, stb.), igaz, én Q5-öt használtam céges teszttelefonként, nem Z10-et vagy Z30-at, ahol több a hely. Tud valaki esetleg csinálni egy-két screenshotot, hogy 10.2.1 alatt hogy néz ki a zenelejátszó album nézete? EQ gondolom, továbbra sincs...bár mostanában autóban hallgatok zenét jack csatiról, úgyhogy ott nem érdekes.
-
fattyu
veterán
nekem egy bajom van. az üzemidőn látványosatt esett az update óta.
a bő 3 napról SZŰK kettőre. semmi más nem változott... amugy imádom de nade
-
oszi666
őstag
Sose ertettem ezt a nagy facebook elleneseget. Egyetemet hihetlenul megkonnyiti. Minden gyakcsoportnak kulon group, event keszites valami nagyon ugyes cucc, fel lehet tolteni a fileokat, a laborszervezes egy perc. En szeretem, hasznos tud lenni. Csak a farmvilles barataimmal egyszer beszeltem hogy hagyjanak beken.
-
törölt tag
Én csak azon mosolygok, hogy mennyien temették már a BlackBerry-t, aztán meg jön ez a cikk
egyébként pedig ki kell próbálni, de szerintem az OS 10 hülyére veri a konkurenciát. a barátnőm a droid Sony után megkapta a 9900-mat és pár óra után már ódákat zengett róla, de nagyjából ilyen éreztem volt nekem is annak idején. Jó cucc a QNX, tény. Na meg az is, hogy nincs tervezett elavulás a szoftverben.
Q10-en írva rekord idő alatt
-
Crafter32
őstag
válasz
Johnny194 #89 üzenetére
Mindegyik rendszer jó végül is általánosan vagy vmiben kitűnő is. De az is igaz mindegyiknek vannak rossz vagy nagyon idegesítő tulajdonságai. Ez utóbbi szempont miatt szoktak az emberek mást választani mivel a jót természetesnek veszük a rosszat pedig elviselhetetlenek. A BlackBerry pedig mindenben, most elég jó. Főleg a Z10 ami ár - érték arányban verhetetlen ajánlat.
-
egie
csendes tag
Sajnos én egy BBB9900 cseréltem Z10 re 3 napja nem tudom szinkronizálni a 6500 telefonszámot, ez a BB9900 kb 8 perc volt első alkalommal, utána kb 3 perc. Csalódás. Minden kipróbáltam Outlok 2010, 2007, 2003 , winmail, próbáltam google fiókon keresztűl nem kb 1,5 nap 3850 tel és megáll, exportálta vcf-nek, semmi, szinronizáltam android és úgy át küldeni a BBz10re de nem importálja, device swich-en sem!, Vettem egy használt BBB9900, de azon nincs DEVICE SWICH -alkalmazás, nem lehet Buletooth on átküldeni, 2780 lefagy. Sajan megszabadulok a BBBz10-től.
-
eventus
veterán
válasz
kocsisdavid5 #95 üzenetére
Tettünk róla, hogy informálódjatok
De célszerű más portálokat is olvasni..
-
Zoja™
őstag
Céges telefonnál érthető is, bár ha valaki olyan pozícióban dolgozik, ahol céges telefont használ és ráadásul olyan készüléket kap, ami egyébként képes az összes social feature-t kihasználni, attól az embertől simán elvárható lenne, hogy minden tiltás/szoftveres korlátozás nélkül is arra használja a készüléket, amire kapta. (munkára)
Egyébként szerintem elenyésző azon emberek száma, akik okostelefon tulajdonosként nem használ valamilyen közösségi alkalmazást. Ezt ne vedd sértésnek, egyéni preferenciák kérdése, de többen használják ki a facebook integrációt, mint akik nem. -
macskea
őstag
Ja és hogy valami érdemi hozzászólással is gazdagítsam a közösséget, én SlideME Marketet telepítettem, nekem a 1Mobile tetű lassú volt, hosszú percekig nem csinált semmit, miután kiválasztottam a telepíteni valót. Én ajánlom.
-
macskea
őstag
Végre van Bandcamp.
Kicsit ugyan darabos, de szól. Sok mindent hallgattam onnan, de egy pár hónapja letiltották az onnan való webes autoistreamet. Remélem az appal menni fog.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Nem is tudtam róla, hogy bb-én lehet androidos alkalmazást futtatni. Köszönöm az infót kedves mobilaréna.
-
Legendas
aktív tag
100-1ed van? A megoldás:hagyod fullra lemerülni az Aksit. Utána kiveszed és mondjuk pár óráig nem rakod vissza, hogy a telefon belső aksija is lemerüljön. Utána aksi be, feltöltődés indít és lám 100% lesz. Sajna ez egy kalibrálási hiba a 100-1nel. Anno ezért vettem egy új aksit feleslegesen.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Johnny194 #89 üzenetére
Igen, a droid az ilyen. Sokat tud, agyon lehet hekkelni, de darabos kicsit. Igazából használható, egy Tegra 3 jelenleg egész jól futtatja, de például a Lumia 800-am háromszor körbefutja.
Ha tetszett a WP, akkor majd nézd meg a 8.1-et, szinte minden eddigi hiányosságot pótolnak, nagyon jó lesz. Mondjuk közben "rombolnak" is, kivesznek pár funkciót, például a Facebook integrációt, helyette úgy tudom Twittert tesznek bele, illetve egy Facebook Blue app lesz, amit le lehet tölteni. Én hiányolni fogom az integrált chat funkciót, ezt irigylem a legjobban a BB10-ből. Az üzenetkezelés hihetetlenül profi ezen a rendszeren. -
Viper26
nagyúr
válasz
Napfénysüti #71 üzenetére
Hajrá, én sem bántam meg, igaz robotról váltottam közel négy év után.
-
válasz
kárátékutyá #82 üzenetére
Ammanóba valóban nem.
-
Johnny194
aktív tag
válasz
kolosanyi #85 üzenetére
én eddig WP-t használtam vagy másfél évig, tökre meg voltam vele elégedve. Kipróbáltam a droidot, az se volt rossz, csak sokkal szétesettebb meg lassabb volt. Most váltottam BB-re, mert meguntam a csempét, meg idegesítettek a 8s korlátozásai, később lehet visszatérek, mert nagyon jó rendszer a WP is. iOS nekem is az ára miatt esett ki, pedig az is tökre jó.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kárátékutyá #86 üzenetére
Én is. Az olcsón tűrhetőt állításból lett hogy párom örökölte meg a 720-asom a droidos telefonja helyett.
-
kolosanyi
veterán
válasz
kárátékutyá #86 üzenetére
Tabletre céloztam ezzel, egész pontosan a Nexus sorozatra, nekem is van egy tegrás Nexus 7, 40 ezret megért, annyiért jó vétel. Telefonból most a Lumiák és a Z10 vannak jó árban szerintem, droidból nem nagyon van értelmes ajánlat, talán csak a P6-tól felfelé.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Napfénysüti #74 üzenetére
Dettó ugyanígy vagyok. Az iOS is szimpatikus, de baromi drága, a droid meg használható és olcsón lehet tűrhetőt venni. Majd lehet egyszer kipróbálom a BB-t.
-
|DavidWoody|
tag
válasz
kárátékutyá #82 üzenetére
Stl001 a keszulekem
-
|DavidWoody|
tag
válasz
kárátékutyá #81 üzenetére
#80 ,#81 : koszonom !
-
kárátékutyá
őstag
válasz
|DavidWoody| #79 üzenetére
-
válasz
|DavidWoody| #79 üzenetére
a megoldás a sachesi nevezetű program:[link]
A link alatt megtalálod hogyan kell használni.
Country: 216
Carrier: 070Ez a vodás szoftvert tölti le a telefonra, de ettől még bármilyen SIM-kártyával használható lesz.
Ha ezek után kérdésed van kérlek fáradj át a telefon topikjába, készséggel segíteni fognak! -
|DavidWoody|
tag
Valaki tudna segiteni honnan lehet beszerezni ezt a hivatalos 10.2.1 et ? Cdak mert nekem meg mindig 10.1.0.273 es azt irja a telefon is es a link is hogy a legujabbat hasznalom...:/
-
válasz
Napfénysüti #77 üzenetére
Szerencsére BB-re is jönnek most elég sűrűn.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Gyors, stabil, számomra pont hogy átlátható. Már majd 2 éve WP-zek és nekem nagyon bejött. Mondjuk vannak lemaradásai az tény de jönnek rá frissítések. Ez utóbbi sem elhanyagolható szempont.
Egyébként a környezetemben egyre többen váltanak WP-re főleg Androidról szóval valamiben csak jó azért ez a rendszer. -
kárátékutyá
őstag
válasz
Tényleg nem kötekedés képpen/miatt kérdezem, de mi a jó a wp-ben? Nekem volt 920, most nejemnek van 925. Itt van a kezemben, és annyira átláthatatlan és bonyolult legfőképpen ahhoz képest, hogy gyakorlatilag borzasztóan zárt. Gyakorlatilag "semmit sem tud". Egy aksi százalék ellenőrzése "komoly kézimunka".
A gyorsaság nem elfogadható, mert minden gyors ami zárt forráskódú. Alig tudom valamilyen szinten megosztani a tartalmakat, max email, sms, whatsapp-ra, de hogy pld DLNA-t azt nem tudja...egyebek mellett.
1 hete jött rá frissítés, most már lezárt képernyőn is van értesítés, eddig nem volt.Offline navi, illeve csúcs készülékek kameráján kívül semmi extra nincsen benne. Komolyan érdekel vélemény, nem fikázni akarom.
-
debrejo
senior tag
válasz
Ugyanebben a cipőben járok én is. Ha nem wp-re váltottam volna annó két éve droidról hanem csak most tenném, a bb10 is alternatíva lenne.
-
válasz
Napfénysüti #71 üzenetére
Mire vársz még egyáltalán. Jó készülék ez.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem rossz rendszer ez a BB. Ha nem WP-s telefonom lenne talán egy Z10-est bevállalnék.
-
Hajós01
csendes tag
Egy bajom van mióta frissitettem 10.2.1-re ,az akkutöltés csak 96%-ig megy.... Valaki tapasztalta még ezt rajtam kivül?? Vagy mi lehet ez??? Ötlet?
-
ClioRS
őstag
Nem, mert kell hozzá Google Play Services, ami nem megy a telón egyelőre.
(#67) Snoop-y
Nagyon sok dolgot ki lehet tenni, de onnan irányítani nem lehet semmit, ha ráböksz, akkor belép az alkalmazásba. Csak amolyan infó jellegű a dolog. Igazából a 10.2.1-ig szinte csak az az alkalmazás futott a háttérben, ami meg volt nyitva. Most ez változott, már az Active Frame bezárása után is futhatnak, ha úgy vannak megírva.
Gyorshívó van a bal oldali kis kagyló ikon megnyomásával, így ahhoz nem kell külön app. De lehet, hogy van olyan, ami egy kapcsolatot tesz ki, és arra rábökve indul a hívás, ebben nem vagyok biztos.Közben találtam egy appot, amivel a kontaktokat ki lehet tenni az alkalmazàsikonok közé
-
Flyme
senior tag
Lehet, hogy hülyeség, de nem egyszerűbb feltenni a Play apk-t a telefonra, mint a Snap-et?
-
Snoop-y
veterán
válasz
alfaromeo33 #52 üzenetére
A Z10-et. Z30 sajnos itt is draga meg...
-
Snoop-y
veterán
válasz
California1 #42 üzenetére
Felteve ha van root-ra ( garivesztes nelkul ) vagy nem akar jogosultsagokat kezelni rajta.
Pl en szeretnek nagyon. Ezert fogok valtani BB-re vagy Iphone-ra ( azokon erdekes meg tudtak oldani, hogy a felhasznalo eldontheti mihez enged hozzaferest )
-
Blackmirror
őstag
Köszönjük a hiánypótló cikket
-
Snoop-y
veterán
Miert?
En szeretem ha a dolgaimat szemelyre szabhatom. Kiprobalna valaki, hogy a zooper widget mukodik e BB-n?
Pl nezhet igy ki egy BB?
Ahol lakom kb ingyen dobaljak utanad... -
halkow
őstag
azért jobb mint a semmi hibrid android kezdésnek nem rossz
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Bekerült a Snap a cikkbe, köszönjük a visszajelzéseket!
-
eventus
veterán
válasz
California1 #42 üzenetére
-
malnabokor
senior tag
Persze, akárhány időpontot felvehetsz, akár minden napra egyesével is, vagy egy időpontot több napra
-
csenor
senior tag
Szerintem nagy plusz az androidos támogatás.
Nekem nagyon hiányzott jó néhány androidos alkalmazás pl. SmartBank, Index, Mytelenor, Zedge, Műsorújság.
Ezek az egyszerűbb alkalmazások tökéletesen működnek a telefon.
Szerintem egyedül játékok terén ütközhet problémába a dolog, de a BBWorld is van sok jó játék, amivel el lehet ütni az időt. Összességébe sokkal több jó alkalmazás vált elérhetővé a frissítés óta, azok helyett amelyek meg nem mennem biztos, hogy találsz más alternatívát. -
negyedes
addikt
Ebresztot tobb napra bele allitani? Pl munkanapok alatt 8kor ebreszen mig szombat es vasarnap 10-kor?
-
joey04
titán
hát ez az androidos támogatás így kb semmit nem ér.
-
Crafter32
őstag
Mennyit számít a utolsó 3 cikk! Köszönjük.
-
alfaromeo33
aktív tag
A régi berryket nagyon nem szerettem és ez alapján nem is tudott semmi bb10 meghatni, de a cikk után kezd érdekelni a dolog. Kár, hogy nincs (nekem) normális kijelző mérettel. A Z10 sajnos nagyon kicsi, a Z30 pedig még kissé húzós nekem. A Note 2-t pedig lecserélném egy 4.7-5 col körüli BB-re, ha lenne. Egy esélyt adnák neki.
-
abeno9
csendes tag
Nagyon jó cikk lett, köszönjük
Én Apple-ről váltottam BB-re. Úgy gondoltam, hogy az alma a leggyorsabb, de mióta a Z10-et használom, annyira nem hiányzik a gomb, hogy csak nézek
Eleinte azt gondoltam, hogy nem lehet megoldani bugok nélkül a gombnélküliséget, de rá kellett jönnöm, hogy nincs ennél gördülékenyebb rendszer! -
malnabokor
senior tag
Igen érdemes megemlíteni, mert sokan írták korábbi cikkeknél, hogy kellene a Google Play a BB-re (ami persze nincs). Viszont a Snap az egy natív kódban írt Google Play kliens, tehát minden tartalom ott van, hiszen a Play-hez fér hozzá
Ráadásul frissíti a már feltett droidos alkalmazásokat, le lehet tölteni a korábbi droidon megvett tartalmakat stb
-
JGery81
csendes tag
Nekem is hasznos volt a cikk... Köszönöm...
Most frissiben ki is próbáltam a Vibert, és egész jó...
Amúgy pedig ha valaki ezen felbuzdulva vásárolna egy RIM telefont, akkor az én Q10-esem megegyezés szerint elvihető...
-
razzorr
őstag
Tetszik ez a BB dolog, mindig is bejött. Remélem most már felfelé ívelnek megint.
-
bollokcs80
Korrektor
Az a kép Bog-ról.....
-
Saját részről munkát tudok végezni a blekivel és az új gép, új oprendszer nagyon jó. Hype nem kell - csilivili nem kell. Tegye a dolgát megbízhatóan.
Ez az új OS!
Vannak benne zseniális dolgok. Pont ezért nagyszerű! -
csenor
senior tag
Én imádom a Z10-m és ajánlom mindenkinek! Nexus 4-ről váltottam, amit én személy szerint nagyon jó telefonnak tartok, de amióta nincs "BIS fizetgetés" azóta csak a BB jöhet szóba!
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon jók ezek a BB-k. Nekem sajnos még sosem volt, de két haveromnak van és mindig elkérem tőlük egy kis nézegetésre, turkálásra. A következő telefonom lehet, hogy BB lesz, bár már a WP is szorongatja az Androidot nálam.
-
Alwares
aktív tag
Múlt héten vettem Telenortól 33 ezer forintért BB Z10-et (2,7k forintos Smarttarifa előfizura). Szerintem ennél jobb okostelefon vételem az életben nem lesz.
Az OS-t tekintve én még sokmindent hiányolok, de szépen fejlődik ez, ütemesebben mint pl a WP platform.
-
kbyte1024
veterán
királyság cikk köszönjük
a Z30-on már gondolkodom is erősen
-
Polllen
félisten
Galaxy note-t váltottam erre. Azon volt CM+omni rom is, hogy normálisan lehessen használni.
Ezt kivettem a dobozból, felraktam rá egy kát bb-s és egy két android-s progit és működik minden. Nem hiányzik a romolás.
Nyilván ez sem tökéletes telefon, de sokkal jobb még a nexus 7-nél is performance-ban.
-
Steve1207
veterán
Nekem is megfordult a fejemben egy Z10 és eléggé rom-oztam anno, sajátok, egyedi ésatöbbi. Viszont eljutottak oda a telók gyárilag is droidon, hogy gördülékeny a működés mókolás nélkül is. Ergo droidon maradtam, de már nem mókolok semmit (egyelőre).
Egy idő után csak használni akarja az ember főleg arra, amit egy telefon adhat, kapcsolattártás és kommunikáció. Erre tökéletes a BB és nagyon tetszenek a megoldásaik, még ha csak így cikkekből értesülök róluk (szintén egyelőre, mert tevezek egy Z10-et egyszer, nagyon tetszik). -
Legendd
senior tag
Jo ez a BB10
-
Zoja™
őstag
Nem váltott itt valaki BB-re Androidról olyan emberke, aki az előtt szét moddolta a telefonját?
Csak azért kérdezem mert jelenleg ebben a cipőben járok és kíváncsi lennék, hogy okoz e elvonási tüneteket a váltás. -
axioma
veterán
Huuu ezt a kepernyozarat androidra is lekoppinthatnak... [amig nincs csuszka qwerty BB). A gyerekek mindig jatszana'nak rajta, ezert zarom, azt meg nem tudom megoldani, hogy sose oldjam fel olyankor amikor nezik (pl. kocsiban a tartoban van, piros lampa, gyerek ul hatul).
-
kárátékutyá
őstag
Jó cikk, hajrá BB!
-
sasa134
addikt
így van, az 1Mobile Marketnél sokkal jobb a SNAP, amiben 95%-ban BB10-en normálisan futó alkalmazások érhetők el. Ráadásul az korábban megvett fizetős alkalmazásokat itt elérhetjük.
Nem beszélve arról, hogy az 1MM eszi az akkist, mint a fene.De ott az Amazon App store az is.
Amúgy hiánypótló cikk, köszi érte. A BB alkalmazások topicban Bok szépen összefoglalta az app-os részt de jó, hogy külön cikként is felkerült a ph-ra.
-
Schmidi
tag
Egyre jobban tetszik ez a rendszer. Lehet, hogy leváltom a zöld robotot.
-
Johnny194
aktív tag
Köszönjük a cikket!
Én 1MobileMarket helyett a Snap-et használom, a 1MM leírt hátrányait eddig nem tapasztaltam.
A legtöbb alkalmazás is simán futAmúgy én is nemrég váltottam BB10-re, és eddig nem bántam meg
(#5) Polllen: azt is lehet, de nekem van kvázi egy Google Play-em, fizetős alkalmazásokkal is
-
Zoja™
őstag
Jónak ígérkezik, lassan érik nálam a telefon csere, lehet számításba veszem a BB-t is egy Z10 formájában.
-
Polllen
félisten
Köszönjük az összefoglalót! Kezdő BB-sként jól jön, a hub beállításokkal még nem mókoltam semmit.
A viber nálam - szerencsére - nem késik egy percet sem, ha bezárom, ha nem.
Android után kellemes csalódás eddig az új BB, igaz én már csak ezzel a legújabb szofttal találkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- VR topik
- Asztalos klub
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest