- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
Bálint941121 #253 üzenetére
Nincs se ceramic shield, se magsafe.
-
Noukoum
veterán
válasz
aujjobba #221 üzenetére
Sajnos nem sikerült visszaolvasni ezért muszáj vagyok (dehogy) idézni.
“Kérlek mutass egy Xiaomi vagy bármilyen Androidos telefont, lehetőleg ebben az árszegmensben amiben:
- Összességében erősebb SoC van, mint az A15 Bionic.
- Jobb performance per watt arányt hoz, mint az A15 Bionic.”
És erre jött hogy nem minden a processzort.kisvak: telefont használni vesszük, nem azért hogy kirakjuk a polcra.
Az SE inkább egy 4 személyes kis városi autó, kis hatótávval, kis csomagtartóval viszont 500 LE teljesítménnyel.
Aztán nem kell meglepődni ha az emberek azt mondják inkább egy 5 személyes sedan nagy csomagtartóval, nagy hatótávval viszont csak 100 LE teljesítménnyel.
És akkor most kipipáltuk ezt a nagyon hülye autós példát amit nem én hoztam fel. Hogy lenne már egy sportautó az SE…. -
Noukoum
veterán
válasz
aujjobba #215 üzenetére
Hanem mire készült 200 ezer forintért? Telefonálásra?
Ne haragudj, nem én akarom megmagyarázni mennyire király ez a telefon mert a15 processzor. Olvass vissza egy picit.
Én elfogadom hogy ez a telefon az átlag alatti (nem kell rosszra gondolni, használat szempontból) felhasználókat akarja megfogni. Pl. engem. De azt is el kell fogadni hogy más gyártónál 100 ezer forintért jobbat kap az ember, mert azon nem törpe a kijelző és kibír egy napot. -
Noukoum
veterán
válasz
aujjobba #192 üzenetére
Nagyobb kijelző, jobb üzemidő.
xsjado: fehasználói szempontról beszéltem, nem az almáéról ha nem tűnt volna fel.
1dude: leírtam. Egyébként gyártás miatt valószínűleg nem nyernének vele semmit, nagyon jól csinálja az Apple hogy kevés processzort gyárt. Csak hiába az A15 ha fél nap alatt lemerül és törpekijelzőn kell tartalmat fogyasztani.
-
Noukoum
veterán
válasz
whatwhatwhat #106 üzenetére
Kinek mi a drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest