- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Semmi.
Frozen, a másik végletet sem szeretem. Ezek tömeggyártott cuccok. Ha csak az 1%-a hibás, az is 2 millió darab hibás telefont jelent. (Ha feltételezzük, hogy az Apple évente leszállít olyan 200 millió körül. Van ennyi?)
Abban viszont igazat adok neked, hogy ma banális hibák vannak, ami a technológiából adódik. Túlmelegedő telefon, a kamera alkalmazást bezárja melegedés miatt. A melegedés miatt nem reagáló touch. Ez szégyen ma!
És sajnos sorozatos. -
Frozen
addikt
De még mindig nem tudtad megválaszolni,hogy egy atlag felhasználó az apple 12 és az uj se kozt mit fog erezni miert erne megvenni utobbit? Oke jottek sokan a ceges dologgal de kb egy arban van utobbi az se kimerul abban h van benne a15 chip es ennyi... Semmi több ez kb olyan mint az autos pelda amit felraktal kb 500 lóerő vs 480 loerő. Nem erzel kulonbseget...
-
aujjobba
addikt
En sem mondtam olyat, hogy azert kiraly mert A15 van benne.
Az A15 idotallova teszi, es ennyi, 4-5 ev mulva is vallalhato lesz a sebessege, semmit tobbet nem allitottam.Tudom mit kap az ember mas gyartonal, akinek arra van szuksege van valasztasa.
Ettol fuggetlenul letezik olyan is, hogy szemelyes preferencia, ami miatt az SE-nek is megvan a celkozonsege, van egy nem is szuk reteg akinek ez ennyiert megfelel.
Szereti az iOS-t, bejon neki a forma, tudja hogy evekig tudja majd hasznalni, jonnek ra frissitesek, stb.
Ezzel meg csak felvagni se lehet, az se mondhatod hogy azert fizeti ki valaki a 200at erte, mert meno alma amivel lehet villogni. -
aujjobba
addikt
Azt nem ertem miert kell folyton bizonygatni, hogy pl. ez a telefon nem jo mindenkinek.
Ezt nem tagadja senki, teljesen igaz, aki egesz nap nyomogatna annak keves lesz az uzemido, aki tartalmat akar fogyasztani annak kicsi a kijelzo.
Ezeknek a felhasznaloknak van lehetosege mast valasztani, nem?
'törpekijelzőn kell tartalmat fogyasztani' - miert kellene? Ezer masfele eszkoz van, amit erre jobban tud hasznalni.Mintha egy csaladi kozlekedoedeny autonal felhoznad ellenervnek, hogy nem lehet vele a Hungaria koruton versenyezni, holott bevallottan nem arra keszult.
-
aujjobba
addikt
Jelenleg még kapható, iStyle stb árulja, gondolom amíg a készlet tart.
Mi az a más, ami kellene helyette?
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy szeretem sokáig használni a telefonom (mármint 3-4-5 évig), ezért minél erősebb annál jobb, valószínűleg az élettartama végefele is jól ki fog szolgálni.
Xr-t használok, ebben talán A12 van, legalább két évig azt gondolom kitart még, élvezhető teljesítménnyel.
Ha eleve valami gyengébb cuccal adták volna ki, lehet már most cserélhetném. -
aujjobba
addikt
-
Ádám16
addikt
Hát nem is tudom. A 1st gen SE és az akkori iPhone 6s közt, illetve e közt és az i13 széria közt te nem látsz egy óriási szakadékot?
Azért anno nem a pofátlan lehúzásról szólt az SE széria. Még az SE2020 csak-csak, és az ára is jobb volt, de ugyanazt kiadni kb megint egy procimoddal szerintem már nagyon ciki.Nimda: van, igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest