- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Igen, ez a problemam.
Az almas Jegyzetekben ez mukodik, de az nincs droidra.
Az alternativ megoldasok vagy szinten nem tudjak ezt, vagy elofizeteses csillaghajok, receptotletekkel es egyeb anyamkinjaval, amire semmi szuksegem.#126 morgyi:
Vannak, vagom, probaltam is nehanyat, de ami jo az draga es csillaghajo, raadasul iOS-en ott a megfelelo gyari szoftver erre.
Amikor azt merlegeled, hogy egy olcsobb almat veszel a gyereknek is inkabb, vagy neki jo lesz a droid is, akkor ezeket a dolgokat is szamitasba erdemes venni.
Ez csak egy pelda volt ami engem bosszant, valakit ez nem zavarna, valakit mas bosszantana, passz, ez szemelyes velemenyem kizarolag. -
aujjobba
addikt
Elore is elnezest az OFF tema miatt!
Naszoval, nalunk ugy szokott mukodni, hogy a felesegem kepeket kuld (gondolom akcios ujsagbol), alatta reszletezes. Igy egyertelmu, nekem is egyszerubb megtalalni az adott termeket kep alapjan.
Most neztem a Keep-t, latom mar van kep hozzaadasa lehetoseg a pipalgatos modban, de egy adott listaelemhez nem tudok kepet tenni, csak ott a felso savba teszi be a kepet
Ezt lehet valahogy nomalisan megoldani?
Mondjuk itt a "Liszt" elem ala betenni kepet, a Virsli ala egy masikat, stb. -
-
DeFranco
nagyúr
halkan kérdezem, nem akarok véletlenül sem droidflame-t indítani, tájékozódni szeretnék: milyen gyerekkel kapcsolatos funkciók vannak az apple ökoszisztémában, ami droidos ökoszisztémában nem, vagy lényegesen gyengébben* elérhető?
*ebben az értelemben gyengeség az, ha nem megbízható, nem működik. az, hogy nem egy gombnyomás a konfigolás, hanem rá kell szánni pár percet az összelövésre, nem gyengeség (itt és most)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest