- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Ennyiért nem is sok. Egy GH gitár is ennyi volt az elején. Mindezek ellenére inkább megveszem a Forza 3-at és azzal elleszek egy ideig...
-
Borgi
aktív tag
válasz
Szten Márs #5 üzenetére
hi
köszönöm a magas szinvonalu hsz-ed de van kis különbséd: F1 más autóversenyzések vagy pilótának lenni technikai sport illetve technológiai vívmányoknak a rendkívül hosszú tanulása és gyakorlása utána való használata,
zenélés emellet 5-10-15 év szorgalmas tanulás és tehetség kérdése.
GH és hasonlók: vettél x ezerért egy müanyag 1-5-10 gombos valamit meg egy konzolt és nyomkodod, összehasonlításnak kb mint egy arcade repülős játék vs pilóta egy F16-osban.
repülőszimulátorok közt is amelyek kicsit is szimulátorosak olyan sokrétü avezérlés, beállítás hogy aligha tér el sokban a valóditól leszámítva azt hogy ha tetőre rakod akkor restart és nem meghaltál meg rengeteg pénzt felemésztettél.
üdv,
Borgi -
N3ST1C
tag
A gitáros megoldás még úgy ahogy elment, meg fogjuk rá egész jól bevált a vevőknek.
De ez! Ez mégis mi ? Hogy lehet ekkora baromságot már kiadni, hihetetlen mindenből pénzt akarnak, és akkor olyan szánalmas dolgok jönnek létre mint ez. Szánalom.... -
asadasad22
őstag
nem azt mondtad, hogy nulla, "csak" arra utaltál, hogy experten a 100% valójában nem olyan nagy szám, ami nem kis butaság. de teljesen lényegtelen. a lényeg ott van, hogy ez csak egy játék, aminek nem sok köze van az eredeti gitárhoz, így nem nagyon érdemes hasonlítgatni őket.
-
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #14 üzenetére
Te sem érted teljesen amit írok. Én nem azt mondtam, hogy a GH-s dolog az nulla, csak az értékelésével nem vagyok megelégedve. És mivel én nem ilyen hangnemben válaszoltam szerintem neked sem kéne. Nem egy 4 évessel beszélsz, én is csak a véleményemet írtam le. De ha ezt folytatni akarod akkor privátban, mert szét lesz offolva a topik. Ennyi volt részemről.
-
asadasad22
őstag
ezt arra írtam válaszként, amiért te elkezdted hasonlítgatni a kettőt és lehordani, hogy mekkora nulla teljesítmény a gh-ban bármi is, amikor ez egyáltalán nem így van, de persze, nyugodtan fogd rám hogy valójában én kezdtem az egészet. és hogy a kérdésre válaszoljak: te hasonlítgatsz itt, senki más. nem is említette senki egy lapon az eredetivel, csak te. egyszer majd felfogod amiről beszélek és pofánröhögöd saját magad.
-
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #12 üzenetére
"ismerek olyat aki gitározik és GH-zik, és nem egy olyan szám van, ami állítása szerint GH-ben nehezebb, mint valós gitáron"
Akkor ki is hasonlítgat?
De részemről ennyi vita lezárva, nem akarok itt szítani. Én szerintem is jó móka a GH, de ne legyen egy lapon az eredetivel. -
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #9 üzenetére
Pedig én értelmesen leírtam, és semmi olyan nincs a hsz-ben amit egy magyarul tudó ember ne értene meg. Ja bocs, talán a bund. A bund az a része a nyaknak, ami két fém rúd között helyezkedik el. Na ezek azok a különböző színű gombok a játék-gitárokon. Na abból van 22-26 db, és minden húrnál máshogy szólnak. Egyszerű szorzás, és máris látszik mennyi a különbség.
-
Nunder
őstag
Értem én, csak azt nem, ha valaki összekeveri a két dolgot. Nem egy példa van a világhálón, amikor pont a GH és az igazi gitárosok kerülnek összetűzésbe. Nem akarok én ezzel többet foglalkozni, csak - mivel én is gitározok - úgy érzem méltatlanul emelik ki az ilyen játékosokat. Egy példát mondok és megszűnök. Van egy kissrác, aki állítólag a legjobb GH-s az egész földön. Namost ezt, minden második amerikai talkshow-ban vendégül látták, meg akkora hírnevet kapott hogy az nem is igaz. Ezzel szemben az a spanyol gitáros, Gustavo Guerra, aki megnyerte a 2008-as Guitar Idol internetes szavazást kapott egy gitárt és kész. Pár spanyol internetes oldal foglalkozott vele és ennyi. Pedig akkora tehetség, hogy Satriani-val és Petruccival meg Vai-al emlegetik egy lapon. Mindössze 25 éves. Kérdem én, akkor hol is itt az igazság?
Csak egy kis ízelítő...
-
-
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #4 üzenetére
Te pedig nyugodtan állj neki a valódi Through The Fire And Flames-nek, vagy a Heroes Of Our Time-nak és akkor meglátod miről is beszélek.
Ja a sztárolásról meg csak annyit, hogy ezeknek a videóknak gyakran nagyobb a nézettségük, mint az eredeti számoknak és ez a baj. Elhiszem, hogy nehéz úgy nyomkodni a gombokat, hogy jó legyen, de a GH-s gityókon van 5 (vagy 6
) bund, míg egy valódi gitáron 22-26 bund és 6-12 húr. Vajon melyiket nehezebb megszokni, és eltalálni hogy jól szóljon
-
asadasad22
őstag
válasz
Szten Márs #5 üzenetére
meg képzeld el a sok hülyét, aki a gta-ban robbantgat meg öl rendőröket, ahelyett hogy a valóságban csinálná
-
Szten Márs
nagyúr
Képzeld el a sok hülyét, aki repülős játtékkal nyomul, hát nem tök hülyék, hogy nem mennek el repülőgép-pilótának, hanem otthon nyomják a gép előtt, hamis örömöket szerezve maguknak?
Ugyanez a helyzet az autóversenyzős játékokkal, aki nem elég tehetséges, hogy minimum Forma1-es pilóta legyen, az mi a fenét akar otthon egy F1-es játékkal, hát nem?Összességében egy fergetegesen eszes hsz volt ez tőled, köszönjük
-
asadasad22
őstag
ismerek olyat aki gitározik és GH-zik, és nem egy olyan szám van, ami állítása szerint GH-ben nehezebb, mint valós gitáron
egyébként miért kéne, hogy egy akkordot le tudjanak fogni valós gitáron? ez egy játék, semmi több, amit experten játszani sok szám esetében valóban kurvára nehéz és nem kis teljesítmény 100%-ra megcsinálni. nem is mondják magukról, hogy le tudnának fogni egy akkordot, vagy hogy ők szarják a spanyol viaszt, legfeljebb te magyarázod ezt bele, szóval abszolút jogtalan a kirohanásod ellene. ha pedig szerinted nem teljesítmény, nyugodtan állj neki a Through the Fire and Flames-nek experten és ha sikerül full combo-ra, akkor igazad volt. -
Nunder
őstag
Igen csak nekem is elegem van abból, hogy a megosztókon tonnaszám kerülnek fel a videók az Expert 100% eredményekről, és mindenki isteníti a gyerekeket. Holott lehet hogy egy akkordot nem tudna lefogni, ha egy igazi gitárt adnának a kezébe. Ezt is mérlegelni kéne és nem arcoskodni némelyiknek. Mókának jó, de nem ők sz@rják a spanyol viaszt.
-
Borgi
aktív tag
hi
Megint egy fergetegesen eszes és hasznos játékszer.....
ha zenélni akarok akkor rendes hangszerrel próbálkozok ha meg valakinek nincs tehetsége hozzá akkor ezek amúgyis csak hamis örömöt okoznak.
szerintem bugyuta és ingerszegény az egész elgondolás...
üdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest