- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #14 üzenetére
Te sem érted teljesen amit írok. Én nem azt mondtam, hogy a GH-s dolog az nulla, csak az értékelésével nem vagyok megelégedve. És mivel én nem ilyen hangnemben válaszoltam szerintem neked sem kéne. Nem egy 4 évessel beszélsz, én is csak a véleményemet írtam le. De ha ezt folytatni akarod akkor privátban, mert szét lesz offolva a topik. Ennyi volt részemről.
-
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #12 üzenetére
"ismerek olyat aki gitározik és GH-zik, és nem egy olyan szám van, ami állítása szerint GH-ben nehezebb, mint valós gitáron"
Akkor ki is hasonlítgat?
De részemről ennyi vita lezárva, nem akarok itt szítani. Én szerintem is jó móka a GH, de ne legyen egy lapon az eredetivel. -
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #9 üzenetére
Pedig én értelmesen leírtam, és semmi olyan nincs a hsz-ben amit egy magyarul tudó ember ne értene meg. Ja bocs, talán a bund. A bund az a része a nyaknak, ami két fém rúd között helyezkedik el. Na ezek azok a különböző színű gombok a játék-gitárokon. Na abból van 22-26 db, és minden húrnál máshogy szólnak. Egyszerű szorzás, és máris látszik mennyi a különbség.
-
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #4 üzenetére
Te pedig nyugodtan állj neki a valódi Through The Fire And Flames-nek, vagy a Heroes Of Our Time-nak és akkor meglátod miről is beszélek.
Ja a sztárolásról meg csak annyit, hogy ezeknek a videóknak gyakran nagyobb a nézettségük, mint az eredeti számoknak és ez a baj. Elhiszem, hogy nehéz úgy nyomkodni a gombokat, hogy jó legyen, de a GH-s gityókon van 5 (vagy 6
) bund, míg egy valódi gitáron 22-26 bund és 6-12 húr. Vajon melyiket nehezebb megszokni, és eltalálni hogy jól szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest