- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #14 üzenetére
Te sem érted teljesen amit írok. Én nem azt mondtam, hogy a GH-s dolog az nulla, csak az értékelésével nem vagyok megelégedve. És mivel én nem ilyen hangnemben válaszoltam szerintem neked sem kéne. Nem egy 4 évessel beszélsz, én is csak a véleményemet írtam le. De ha ezt folytatni akarod akkor privátban, mert szét lesz offolva a topik. Ennyi volt részemről.
-
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #12 üzenetére
"ismerek olyat aki gitározik és GH-zik, és nem egy olyan szám van, ami állítása szerint GH-ben nehezebb, mint valós gitáron"
Akkor ki is hasonlítgat?
De részemről ennyi vita lezárva, nem akarok itt szítani. Én szerintem is jó móka a GH, de ne legyen egy lapon az eredetivel. -
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #9 üzenetére
Pedig én értelmesen leírtam, és semmi olyan nincs a hsz-ben amit egy magyarul tudó ember ne értene meg. Ja bocs, talán a bund. A bund az a része a nyaknak, ami két fém rúd között helyezkedik el. Na ezek azok a különböző színű gombok a játék-gitárokon. Na abból van 22-26 db, és minden húrnál máshogy szólnak. Egyszerű szorzás, és máris látszik mennyi a különbség.
-
Nunder
őstag
Értem én, csak azt nem, ha valaki összekeveri a két dolgot. Nem egy példa van a világhálón, amikor pont a GH és az igazi gitárosok kerülnek összetűzésbe. Nem akarok én ezzel többet foglalkozni, csak - mivel én is gitározok - úgy érzem méltatlanul emelik ki az ilyen játékosokat. Egy példát mondok és megszűnök. Van egy kissrác, aki állítólag a legjobb GH-s az egész földön. Namost ezt, minden második amerikai talkshow-ban vendégül látták, meg akkora hírnevet kapott hogy az nem is igaz. Ezzel szemben az a spanyol gitáros, Gustavo Guerra, aki megnyerte a 2008-as Guitar Idol internetes szavazást kapott egy gitárt és kész. Pár spanyol internetes oldal foglalkozott vele és ennyi. Pedig akkora tehetség, hogy Satriani-val és Petruccival meg Vai-al emlegetik egy lapon. Mindössze 25 éves. Kérdem én, akkor hol is itt az igazság?
Csak egy kis ízelítő...
-
Nunder
őstag
válasz
asadasad22 #4 üzenetére
Te pedig nyugodtan állj neki a valódi Through The Fire And Flames-nek, vagy a Heroes Of Our Time-nak és akkor meglátod miről is beszélek.
Ja a sztárolásról meg csak annyit, hogy ezeknek a videóknak gyakran nagyobb a nézettségük, mint az eredeti számoknak és ez a baj. Elhiszem, hogy nehéz úgy nyomkodni a gombokat, hogy jó legyen, de a GH-s gityókon van 5 (vagy 6
) bund, míg egy valódi gitáron 22-26 bund és 6-12 húr. Vajon melyiket nehezebb megszokni, és eltalálni hogy jól szóljon
-
Nunder
őstag
Igen csak nekem is elegem van abból, hogy a megosztókon tonnaszám kerülnek fel a videók az Expert 100% eredményekről, és mindenki isteníti a gyerekeket. Holott lehet hogy egy akkordot nem tudna lefogni, ha egy igazi gitárt adnának a kezébe. Ezt is mérlegelni kéne és nem arcoskodni némelyiknek. Mókának jó, de nem ők sz@rják a spanyol viaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest