- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Szerintem ugyanúgy járnak majd mint az X, az aktuális főverziót majd háromnegyed év késéssel kidobják aztán ennyi, semmi OOS-es update-t se fog kapni.
Sajnálom amúgy, az OxygenOS részemről az összes Material Design-os problémát kijavította, legalább hattyúdalnak MM alapokon kidobhatták volna valamelyik újabbat az X-re, ha már a SoC miatt nem lehet hivatalosan támogatott Nougat-ra... a CyanogenMod/LineageOS igaz hogy már 7.1 alapú (nálam előbbi van a 14.1 személyében, LOS-re még nem merek frissíteni), de az sem néz ki úgy mint az OOS. Témázás meg ugye nincs, ahogy Xposed se...
Én az ár és a hardver ellenére senkinek se tudom ajánlani a OnePlus telefonjait a támogatás miatt. Értem hogy kicsi a cég meg ilyenek, de azért hogy egy maréknyi telefonra nem tudnak friss szoftvert írni, csak az aktuális flagshipekre... érthetetlen. Vagy inkább gyomorforgató.
-
A kérdés teljesen jogos. Bevallom engem, mint OP3T tulajt sem igazán nyugtat meg, hogy a 2014-es OPO-hoz 2016 januárja óta nincs hivatalos frissítés (az is Lollipop alapú), az OPX-hez és az OP2-höz pedig csak MM alapú OOS van (az OP2-höz mondjuk most januárban jött ki az OOS 3.5.6).
Hozzáteszem, LG-től láttam olyat, hogy a G3S-hez kihoztak kemény egy főverzió frissítést fél év után, és nyema több frissítés.
Itt legalább az XDA-n kellően aktívak a custom ROM gyártók, illetve van hivatalos LineageOS támogatás, igaz az nem bizalomgerjesztő, amit eddig a LOS-os tapasztalatokról olvastam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest