2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

7.1.1-es Androidra váltott több OnePlus és Axon telefon

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Nexus 6 tulajdonosok most ne figyeljenek: két kínai gyártó eszköze is 7.1.1-es Android Nougat főverzióra frissült.

Hirdetés

A OnePlus mostanság nagyon belejött, és most nem az éjfekete colette edition 3T kiadásra gondolunk, mert a piacra kerülő, 250 darab nem az a mennyiség, ami tömegterméket sejtet. Fegyverszürkében és fakóaranyban mindenesetre továbbra is szépen fogy a tavalyi csúcsmodell, plusz erre és a OnePlus 3-ra is menetrendszerűen érkeznek az androidos frissítések. A mai nap (második) OnePlus híre az Oxygen OS 4.1.0 befutása, méghozzá Android 7.1.1-es alapokon, amelyet két hétig lehetett a tavalyi masinákon béta tesztelni, és a márka csapata úgy látta: elég javítást sikerült eszközölni, hogy a hivatalos közzététel is meginduljon.

Régi-új ismerős: a OnePlus 3T (képernyővel felfele) pont olyan, mint a OnePlus 3
Mindkét tavalyi OnePlus modellre megérkezett az Android 7.1.1 [+]

Ami persze, mint mindig, az elkövetkező napok és hetek eseménye lehet régió és készülék szerint. A logika ebben az, hogy ha egy kritikus hiba mégis benne maradt, és le kell állítani az update-et (ami viszonylag népszerű cselekedet az Android Nougat frissítések esetében), akkor csak kevés eszközre jutott el a javítandó verzió. Ha nincs kolosszális bugról szó, akkor egyre szélesebb körben elterjedhet a szoftver. A kiadás információról a OnePlus 3 kapcsán itt lehet olvasgatni, a 3T hivatalos OxygenOS 4.1.0 topicja pedig errefelé van.

Még átlátszó, hátlapot védő tok is jutott a dobozba!
A ZTE Axon 7 is gyakran frissül [+]

Az AndroidHeadlines szerint ugyanilyen zöld robotos főverzióra váltott a ZTE Axon 7 is, amit pár hete még Android 6.0.1-gyel teszteltünk, aztán kijött rá a 7.0, most pedig a 7.1.1, úgyhogy jelenleg csak a Google-nél folyik felfelé a Duna, bár ott is csak a Nexus 6 esetében. Itt sem várható azonnal minden készülékre a frissítés (vagy az öregítés) befutása, bár egy VPN alkalmazással könnyel kicselezhető egy-egy régióspecifikus közzétételi rendszer.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.