- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonline.
aktív tag
X tulajként sajnos teljesen egyetértek, a 6-os frissítés is szánalmas volt, talán fél évvel később jött, pedig én első látásra beleszerettem, szerintem egyáltalán nem volt tévút, pont nekem lett kitalálva. Novemberben lesz 2 éves, viszont az ilyen gyatra support miatt nagyon gondolkodom rajta hogy nem OP lesz a következő, pedig a 3T is tetszik. Sajnos az hogy olcsóbban adják a telefont, nem kéne hogy automatikusan feljogosítsa arra őket hogy az arcomba sz*rjanak, ha már anno én is kidobtam rá majd' egy 100ast.
-
DeathAdder
veterán
Én note4-nél eleget vártam a lollira, már a hajamat téptem annyit várt rá az egész topik, és annyira elegem volt abból a bugos KK-ból amivel gyárilag kiadták.
OP3-at hatalmas szkeptikusként vettem, csak és kizárólag gyári OOS-el haszálom, és bevallom én sem fűztem hozzá sok reményt de eddig lepipálja bármelyik előző csúcstelómat, mindenzt zsír újan 125 ezerért.
Az meg ha nagyisten nem kapna Oreot hát nem fogok tőle a kardomba dőlni, annyival sokkal olcsóbb volt hogy ne legyenek ilyen elvárásaim. DE az összeszerelés hibátlan, a kijelző bőven jó, ujjlenyomat villámgyors és nagyon pontos, két sim, OIS, pure android, 64/6 gb, az egyik leggyorsabb nandchip, kapacitív gombok.. ez mellett simán le tudom nyelni ha nem kap meg egy olyan frissítést amit a dupla illyen árú készülék meg igen (főleg ha az éppenséggel motionwizt futtat)
-
reap3r
aktív tag
Te olyat vársz egy telefongyártótól, amit a nagy márkák is alig-alig tudnak teljesíteni. Tégy egy szívességet és ne gyalázz egy olyan gyártót, ami fele áron ad neked olyat, amit egy Samsung kétszeres áron tud. Ha neked nem jött be, akkor kész, vegyél Samsungot. De ilyen szégyen meg ilyeneket írogatni szerintem elfogult és alaptalan vélemény. Van akinek a OnePlus tökéletes, mert mondjuk custom vonalon 3-4 évig biztosan használható is marad, ha az akksi bírja.
Na meg nem tudom miért kell verni a hepajt, barátnőm G2-ese 4.4.2-n odapirít a legtöbb mai középkategóriás telefonnak a ratyi MM androidokkal... Azt ne mond, hogy egy nugáton lévő telefon 6 giga rammal a frissítés nélkül azonnal használhatatlan lesz -.- -
[irónia]
Tehát az OP2 nincs még két éves (megjelent 2015 augusztus) és fúj, nincs még Nougat-on? Jajj, micsoda szörnyű dolog...
Bezzeg a Samu S6 (megjelent 2015 április), az igen, most kapott Nougatot, egy hete. Az már igen!
De akkor mi van például az LG G4-el (2015 ápr. dettó)? Először arról volt szó, hogy nem is jön a Nougat rá, most úgy hírlik, hogy 2017Q3-ban jön.
[/irónia]
Őőőőő... Szóval akkor hogy is van ez? Csúnya, szánalmas Oneplus? Nem mondom, hogy bizalomgerjesztő, ahogy az OPO-t magára hagyták tavaly, de especiel nem azt látom, hogy annyira le lennének maradva. A kommunikáció hiánya, az valóban kritizálható, de nem kizárt, hogy jön még a Nougat az OP2-re. Nézzük a fenti dátumokat, még az LG G4-re sincs Nougat. A Samu S6 most kapta meg...
Ezért vergődni és 'szégyent' kiáltani? Nem picit furcsa nekem...
-
Eugene Roe
őstag
Az op támogatja 2 évig 130-ért. Samsungon kívül egy androidos sem támogatja érdemben a telefonjait ennél tovább, a samsung pedig 260-at kér érte.
Matekozd ki neked melyik a jobb, egy 3 éves frissülő s7 edge 2019-ben, vagy ugyanannyiért egy fél éves op5t vagy annak megfelelő valami.
Az elfáradó akksiról ne is beszéljünk külön.
-
Én az ár és a hardver ellenére senkinek se tudom ajánlani a OnePlus telefonjait a támogatás miatt. Értem hogy kicsi a cég meg ilyenek, de azért hogy egy maréknyi telefonra nem tudnak friss szoftvert írni, csak az aktuális flagshipekre... érthetetlen. Vagy inkább gyomorforgató.
Melyik gyártó nem ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest