Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
válasz
DrojDtroll #256 üzenetére
2-3 évre vennék most pl telefont (ahogy az S4-et)
Időtállóbbá teszi a gyereket -
margithid
veterán
válasz
Jelenleg talán tényleg feleslegesnek tűnik, de a jövőre nézve nem baj, hogy ennyit belepakolnak. Én például szeretek sok böngészőablakot nyitva tartani, oda bizony kell a sok Ram!
Más kérdés, hogy nekem is elég lenne 4 GB bőven.
Én úgy érzem most jutottunk el oda a mobil hardver tekintetében mint desktop szinten kb 5-6 éve, nem lesz számottevő fejlesztés, mármint úgy értem, hogy egy snapi 820, 4 GB Rammal 2-3 évig midnenre elég kell ,hogy legyen! -
whYz
őstag
válasz
Elinditasz 5 jatekot es mindegyik a ramban marad es tudsz kozottuk ide-oda valtogatni. Juhuuu.
Plussz a ramban tudsz tartani 5245 darab bongeszo tabot. -
bAtt001
addikt
válasz
mert ha régen azt mondták volna h "áh minek gyorsabb proci, minek nagyobb felbontású kijelző jó ezis" akkor most 10 percig töltene be egy weboldalt a 640x480as kijelzőre a géped az internetről ami lehet nem is létezne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest