- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz
DannyL81 #16262 üzenetére
https://focuscamera.hu/mushkin-8gb-800-ddr2-apple-mac-pro-ram-kit-2x4gb-p532434
#12623 Jokeph: Horro ara van...kb 16 giga arabol vettem a 64 giga ddr4 2133 ecc-t a mostani gepbe.
Raadasul ez fb dimm nem is tudom megy e benne egyaltalan...
Szerk.: Most olvastam vissza kenand irta, hogy zsákutca -
jokeph
nagyúr
válasz
DannyL81 #16262 üzenetére
Ugyanezen okokból jegeltem az Asus P5Q lapom kifullozását.
Ha találtam is bele 4*4 GB DDR2-es ramot, az egy kisebb vagyon lett volna...
Az olcsó "nagy sűrűségű" HD ramok csak AMD CPU-val működnek, a korabeli Inteles deszkák nem.
Inkább DDR3-as lapokat vadásztam, azokba gond nélkül fillérekért össze tudtam szedni 4*2 GB 1600-as ramot.
Sikerült bezsákolnom egy EP43-at is, de már DDR3-asat.
Sajna, nem egy vérbeli tuninglap, de legalább jól felszerelt és bővíthető. -
-
-
looser
addikt
válasz
DannyL81 #15969 üzenetére
Szerintem érdemesebb lenne fordítva. Nincs nagy tapasztalatom, egyszer kellett megpatkolni a biost, azóta működik, de elsőre is ment, csak nem volt virtualizáció és 6-9x szorzó helyett csak 9x volt, vagyis nem vette vissza a sebességet alacsony terhelés esetén.
Na most kicsit meg vagyok lőve, mert 2014-ben cseréltem az E8500-at E5450-re és akkor raktam be ide képeket, de nem találom az előzményeket, vagy lehet, hogy másik topicban volt, nem találom, csak Kenand által belinkelt képeimet.
Szóval a lényeg: belefutottam olyanba, amikor másnak szerettem volna biost patkolni, hogy nem volt elegendő hely a biosban a plusz xeon mikrokódnak. Így fennállhat az a helyzet (teoretikus, majd kijavít egy hozzáértő), hogy törölni kell a bent lévő 775-ös procik mikrokódjaiból. Ha ezek közt van a tiéd, akkor lehet gond, de szerintem még akkor is elindul a rendszer. Ezért javasolnám, hogy tedd be nyugodtan a jelenlegi biosoddal működő lapba a procit és utána frissíts vagy az egyik előző hsz-ben linkelt oldalról vagy erről az orosz oldalról (csak keress rá a típusra). Letöltöttem, úgy látom, benne van az F8 és F9 béta patkolt és eredeti is, én szívem szerint az F8 stabil kiadású biost tenném fel. Legyen benne sok örömed -
-
looser
addikt
válasz
DannyL81 #15948 üzenetére
Szia, a topicösszefoglalót érdemes elolvasni, a te lapod - ha jól látom - le lett tesztelve az E5410-el, jó eséllyel működni fog benne az E5450.
Bővebben itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged