- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
válasz
Kalacskepu #16421 üzenetére
Közben szórakoztam kicsit, sajnos az egyik ramslot nem jó. Ha rakok bele ramot bármilyet akkor nem postol.
Ez lehet a proci miatt? Ejj de kár ezért a slotért.
-
válasz
Kalacskepu #16413 üzenetére
Én meg még most is használok Agp-t
.
[link] -
csak1nick6
csendes tag
válasz
Kalacskepu #16207 üzenetére
4k volt + csomagkuldes +utánvét.
De azóta 14.34€ ért találtam slbbm-et Alin. Shipping-el együtt.Speed(R) csak pákám van.
-
Speed®
titán
válasz
Kalacskepu #16157 üzenetére
Ez valami extra ficam leginkább..semmi nem szól adott esetben a Xeon mellett, ha egyébként a normál kiadások rendben vannak ár/érték téren. A legtöbb esetben desktop vonalon szabadabb is az élet (bővíthetőség/OC lehetőségek) ráadásul, szóval sarkosan ilyesmit leírni szimplán szakmaiatlan.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Kalacskepu #16157 üzenetére
És ha valaki Xeon-talan ?
-
Speed®
titán
válasz
Kalacskepu #16116 üzenetére
C0tól jó eredmény, mennyi a terhelt feszültség? Ha P95/Blend/30m stabil, akkor ne aggódj a RAMok miatt
-
Speed®
titán
válasz
Kalacskepu #16100 üzenetére
Nézőpont kérdése, ki lehet fogni olcsón jó cuccokat aprón (pl. Scythe Ashura Shadow 5k..), ennyi bőven megér, hogy OCval is halk&hűs legyen a vas, később meg tovább lehet vinni új cuccra is, max ventit cserél rajta az ember, ha belrepál idővel. Az AIO esetében ugyanez nem áll, ha beáll a pumpa, kuka, mellé meg hangos és gyenge is.. innentől véleményes az értéke :S
-
Speed®
titán
válasz
Kalacskepu #16095 üzenetére
Azt a "vízhűtést" egy közepesnél jobb léghűtés kiröhögi, szóval semmi meglepő nincs abban, hogy egy 120W TDPs procival OC mellett elfő.
-
mikk2000
őstag
válasz
Kalacskepu #16097 üzenetére
Egész pontosan inkább nézd meg mennyit detektál tjmaxra a progit amit használsz (ha kiírja), aztán örülj. A megfelelő tjmax a cikk utolsó oldalán van.
-
Alpi.
addikt
válasz
Kalacskepu #16095 üzenetére
Pedig igény lenne rá !
Viccen kívül, 15 fok minusz a valós hőfok, ha nem állítottad pl. core temp-be.
Ilyen könnyen sose nyerhetsz 15 fokot ! -
Laraxior
titán
válasz
Kalacskepu #16092 üzenetére
Milyen víz az? Játék?
Valami nem oké, ha olyan meleg... TJMax be van állítva? -
tyan
senior tag
válasz
Kalacskepu #15973 üzenetére
Ugyanilyen lapom volt, benne egy E5440-es E0-ás Xeon és a topik témaindító írásának végén lévő, nagyon profi BIOS mod leírás alapján csináltam meg hozzá a legfrissebb gyári BIOS-ból a módosított BIOS-t. Ha Xeon-t rakunk egy eredetileg nem Xeonhoz való lapba, akkor az a minimum, hogy a BIOS-t alkalmassá tesszük a Xeon fogadására. Sok galiba elkerülhető ezzel.
-
Speed®
titán
válasz
Kalacskepu #15968 üzenetére
Meg C1E/EIST. Szóval megy, de hogy..ill. simán előfordulhat, hogy OS galibát is okoz, szóval Xeonosítás rendesen vagy sehogy.
-
Speed®
titán
válasz
Kalacskepu #15973 üzenetére
Dehogy kell fizikai henk..rtfm.
Egyébként nem bolondbiztos, el lehet tökíteni ilyen lapot is simán, hogy külső eszköz kelljen a helyreállításhoz. Szóval stabil alapüzemű gép, hibátlan forrásmeghajtó, 0 áramszünet és remegésmentes kéz kell hozzá, ill. nuku OS alóli henk, beépített Qflash ott van a BIOSban hozzá. -
tlac
nagyúr
válasz
Kalacskepu #15968 üzenetére
azt nem tudom, hogy elindul-e, de ezekben a Gigabyte lapokban nincs benne a mikrokód
szóval ideális biztos nem lenne a helyzet -
DannyL81
tag
válasz
Kalacskepu #15970 üzenetére
Igen dual bios-os. Azt hogy kell?
-
Mike8212
tag
válasz
Kalacskepu #15947 üzenetére
Yt - on van fent pár X5472 oc ha jól emlékszem 3. 6 GHz a max. Az meg semmi. 4.3 G felett kb. olyan mint 200 Km /h felett... Pár hónapja 12k körül láttam X5460 - at.
-
Mike8212
tag
válasz
Kalacskepu #15942 üzenetére
Szerezz be egy E5450 procit. Meglátod mit tud. :) X5460 - at nem ajánlom nagyon fűt, igaz megy is... Spéci hűtő kell neki.
All : Gondoltatok már olyanra mi lett volna, ha 8/8 lga 775 xeon procit is gyártottak volna régen? Azok mekkorát mennének...
-
Mike8212
tag
válasz
Kalacskepu #15936 üzenetére
E5450 jó ramokkal simán megy 4G-n. 4x2 alatt is! Tudom nekem is volt egy... X5460 az álmom.
-
Speed®
titán
válasz
Kalacskepu #15936 üzenetére
1db azért elég sovány minta az általánosításhoz.. megfelelő felállásban nem ilyen tapasztalatokat szerez az ember. Egy korrekt E5450/E0 simán megugorja a 4Gt P35ben is, igényelt RAM mennyiségtől függ, bonyolódik-e a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest