- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
válasz
Laraxior #9342 üzenetére
A hajlítást laposfogóval sikerült megcsinálni, de először nem értettem mit akartál belőle kihozni. 4 műszakban dolgozom és nagyon elfáradtam a napokban az össze-vissza műszakok után. A délután létrehozott megosztási mappában már töltöttem fel fényképeket, de a hajlítás utáni képeket (2 darab) ide másoltam fel a nagy felbontás miatt. A processzort behelyezve a végén megakad és nem megy le teljesen a hajtóka, itt a másikkal kell fixálni a foglalatba amit meghajtottam? Ide kattintva bárki meg tudja nézni mi lett az alaplappal.
-
-
korn
aktív tag
-
Alpi.
addikt
válasz
Laraxior #9331 üzenetére
Igen, valahogy így kéne állnia. Lenyomás nélkül bele akad a leszorító füle. Viszont ez elég hardcore, hogy kettőből kettő cpu leszorító ennyire elgörbüljön..
Még soha nem hallottam senkit ezzel a problémával találkozni és mint már említettem is, elképzelésem nincs, hogyan görbült el először is, mikor le volt szorítva vele egy processzor.
-
Alpi.
addikt
válasz
Laraxior #9257 üzenetére
Én már vettem 150 Euróért 775-ös lapot és benne voltam a világ 10 legboldogabb emberébe, hogy sikerült vennem egyet !
De tény, hogy nem sok típus van, amiért ilyesmi összeget adnék jelenleg. Idővel azért csúnyán felárazódik egy-két ritka, de valami miatt érdekes / értékes típus. Már itthon is kezdenek drágulni egyes fajták. A többi meg 0 fele tendál..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest