- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Hát , nézd meg a Golf sorozatot. A VW Golf 1-2-t 9 évig gyártották, a 3-4-et 6 évig, az 5-öt 5 évig, a 6-ot már csak 4 évig, és a 7-et gyártják 2012 óta. Az Opel Kadett/Astra sorozatánál ugyanez a tendencia 1-2 év eltéréssel. Szóval ez a 8 éves periódus csak a 90-es évek elejéig volt jellemző, azóta csökken...
-
IgnisFatuus
aktív tag
Az csak 10Gbit/s-es ahogy nézem, így nehezen szolgál ki egy gyors M.2-es SSD-t, mint pl. a Samsung 950 Pro M.2-t. (már egy HyperX Predatort sem, pedig az csak 1,400MB/s-el olvas)
A 10Gbit/s nem jelentős ugrás a 6Gbit/s-es SATA szabványhoz képest, szemben a 32Gbit/s-es M.2-es sebességhez képest. -
Johnnyxy27
aktív tag
Napi használat mellett már semmilyen gyorsulás nem érezhető a core2duo óta, főleg ha az ssd-vel van párosítva, teljesen egyetértek! A hardver azóta jócskán elhúzott a szoftvertől, hacsak nem játékról beszélünk, természetesen. Szerintem mindketten ugyanazt gondoljuk, de amiért én skylake-re váltottam az az volt, hogy 3 hónapja, amikor még a 6600K is 100k felett volt, a procihoz vadi újan 2 év garival hozzájutottam egy fiatal gyerektől kb 40 ezerért, hülye lettem volna nem megvenni
! A gyerek valami versenyen nyerte, és neki is haswelles rendszere volt, nem akart váltani, így a procit odaadta gyorsba annak, aki a legtöbbet ajánlotta érte. Utána egy pár napra rá hozzájutottam ebayről vadi újan szintén egy másik tudatlantól 16 giga hyperx 2666 cl15-ös ramot vagy 20-ért, amikor a bolti ára 40+ volt
! A srác nem tudta mit vett és a DDR3-nak nézte
! Ezután egyértelmű volt, hogy platformot cserélek, csak a megfelelő alaplapot kellett kiválasztanom, azt sajnos teljes áron, de így is jó árban tudtam választani. SZÓVAL hogy nyugtatgatom-e magam? Tudod a választ.
-
Johnnyxy27
aktív tag
Hogyne fejlődtek volna a ramok sebességei, de ne külön csak a ramokat, hanem a chipsetek sebesség növekedését is vedd figyelembe!
Képzelj bele egy ddr800-at egy Z170-es chipsetbe, lehet még a felét sem tudná a mostani memória olvasásnak/írásnak!
Másik dolog a késleltetés, NEM DOB AKKORÁT A SEBESSÉGEN A KÉSLELTETÉS CSÖKKENTÉSE, MINT A FREKVENCIA EMELÉS! Ezért van kb. a DDR3-1600 CL9 pariban a DDR4-2133 CL14-el. De persze az a legalapabb DDR4! Én némi FPS növekedést véltem felfedezni DDR4 2666 CL15 és 2933 CL14 között, mert összehasonlítottam! Minimális, de akkor is gyorsulás! Elképzelhető, ha kaki a gép, akkor tényleg nem lesz fikarcnyi különbség sem, ezt nem tudom, csak azt, hogy nálam volt gyorsulás! -
tatabike
őstag
Nekem az a véleményem, hogy talán jobban bejátszik a fogyasztói társadalomra jellemző "újdonságéhség" csillapítása. csak ezután jön a technológiai váltás esetleges szükségessége. Régen 8-10, vagy még több évig gyártottak egy autót, maximum 4-5 évente facelift volt. Manapság már sűrűbben váltják le az egész autót, mint én a számítógépemet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Steam topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest