- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
#16939776 #38 üzenetére
Igen, már feltűnt, hogy nem kicsit melegszik, de van 6 ventilátor a házban és az alsó M.2-es slotba tettem, hogy a VGA is lehúzza róla a meleget.
Talán így nem lesz gond, és az 5 év garancia elég lesz..
Még a régi időkből asszem van pár VGA memória hűtőbordám, lehet ráragasztom.... -
IgnisFatuus
aktív tag
Az csak 10Gbit/s-es ahogy nézem, így nehezen szolgál ki egy gyors M.2-es SSD-t, mint pl. a Samsung 950 Pro M.2-t. (már egy HyperX Predatort sem, pedig az csak 1,400MB/s-el olvas)
A 10Gbit/s nem jelentős ugrás a 6Gbit/s-es SATA szabványhoz képest, szemben a 32Gbit/s-es M.2-es sebességhez képest. -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Johnnyxy27 #24 üzenetére
Ahogy olvastam a sebességértékeken tényleg az órajel növelése dob, de a gyakorlati sebességen meg pont a késleltetés csökkentése.
Mondjuk én nem érzek különbséget, hogy 3GHz CL17 és a 3GHz CL14 között, valószínű senki sem, de jobban alszom, hogy így gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest