- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
"Mielőtt megkapnám az almanáci címet, nekem is Androidom van és szeretem is, csak van pár komoly hibája ami mellett nem nagyon lehet elmenni szótlanul."
Van az az almának is,és ott csak 1-1 célhardverre kell írni a programokat,dolgokat,Androidnál meg nemtom hány telógyártónak a 20 féle csipkészletére meg képernyőfelbontására,3d cuccára,mindenre,proci stb. Én sem akarok itt Android náci lenni,nincs bajom az Iphone-al,jó kis készülék,csak vhogy én az Androidba szerettem bele annó -
ló úr
őstag
Te tudod miről beszélsz egyáltalán? Minden normálisabb androidos telóban ott figyel a 3D gyorsító amik általában ugyanazok mint a Iphonokban is+ a procik is ugyanazok a Cortex A8 as 1 GHZ es verziók tehát némelyikük erősebb mint az Iphone 4
,szal kicsit megvan a képzavar,másik lényeges dolog amit írtál h "elérhetetlen Market"megint nemtudod miről beszélsz úgy látszik.Marketet mindenki elérheti az androidról,igaz egyelőre még csak az ingyenes tartalmakat,amikből nem mellékesen rohadt sok van,de hamarosan a fizetős cuccok is megjelennek hazánkban is rá. De köszönjük szépen a hozzáértő hsz-edet.
#23- A hardver a felsőkategóriás Androidos telókban legalább olyan jó ha nem jobb némelyikben mint ami az Iphone 4 ben található,és ugyanúgy van 3D gyorsító is amik ált. ugyanazok a fejlesztések mint amik Iphone 4 ben vannak.Olvasni kéne néha a cikkeket meg hasonlóak,nemkéne hülyeségeket állítani
-
Rickazoid
addikt
A PC-k se egyformák, mégis van rájuk játék bőven. A komoly játékgyártóknak meg már eleve van tapasztalata a PC-re fejlesztésben, nem fog gondot okozni az Android se, csak épp nem lesz elérhető mindegyiken, a játékoknak meglesznek a maguk hardverkövetelményei. Lényegében már most is van nem egy ilyen. A kérdést szerintem más oldalról fogják megközelíteni, de nem akarok Android vs. iOS vitát indítani itt most.
Várjuk a fejleményeket, ebből úgyis csak jó sülhet ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest