- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
tom956ster #44 üzenetére
HTC-t jelenleg nem vennék
De márciusig még lehet olyan telójuk amit viszont igen
De egyelőre nem alternatíva
-
ló úr
őstag
HTC nek kamerában kéne nagyon sokat javítania,és akkor semmi bajom nem lenne a készülékeikkel.Igen Samsung szeret belekaparászni ez a buzi Touchwiz felület egy kalap sz@rt nem ér mivel szerintem nem vmi jó,de még lassú is
Én jelen állás szerint március körül akarok telót vásárolni másikat,addig meglátjuk mi jön,mi nem.A Nexus S az tetszik nagyon,kérdés,h akkorra ideér e hozzánk,plusz mostanság a Motorola Androidos készülékeire vagyok rákattanva mert szépek,és gyorsak.Bár mondom még ott a másik alternatíva a Phone 7,szal meglátjuk mit dob a gép 3-4 hónap múlva.
Megrágott alma egyelőre nem érdekel,de sose lehet tudni -
ló úr
őstag
Nexus One az HTC fejlesztés,a Nexus S pedig Samsung. Szal. Igen értem h gördülékenyebb,csak azt nem értem miért? Amikor ezek a gyártók csinálják a legtöbb android alapú készüléket. Miért nem tudják ugyanúgy megcsinálni akkor mint ezeket az úgymond Goolge SZPONZORÁL-takat?? Mondjuk sajnálatosan még egyik teló sem volt a kezemben Nexus S még konkrétan szerintem Magyarországon senkiében
De Nexus one-al sem taliztam még élőben sajnos
Nekem egy Galaxy Spica-m van,de mondjuk ez alsó kategória az Androidosok közt,és nem is vmi fürge jószág,meg is akarok tavasszal válni tőle,amint lesz pénzem jobbra!
Apple gépei meg azért olyan gyorsak mert ugye 1 még nem felejtettek el oprendszert csinálni,2 meg mert évente kell 1 vasra megírni azt a rendszert és kész,így könnyű
Windows Phone7-ek is jó gyorsak,meg gördülékenyek,azokkal is szemezek,azok is jók lehetnek játékra szerintem
-
ló úr
őstag
"Mielőtt megkapnám az almanáci címet, nekem is Androidom van és szeretem is, csak van pár komoly hibája ami mellett nem nagyon lehet elmenni szótlanul."
Van az az almának is,és ott csak 1-1 célhardverre kell írni a programokat,dolgokat,Androidnál meg nemtom hány telógyártónak a 20 féle csipkészletére meg képernyőfelbontására,3d cuccára,mindenre,proci stb. Én sem akarok itt Android náci lenni,nincs bajom az Iphone-al,jó kis készülék,csak vhogy én az Androidba szerettem bele annó -
ló úr
őstag
Te tudod miről beszélsz egyáltalán? Minden normálisabb androidos telóban ott figyel a 3D gyorsító amik általában ugyanazok mint a Iphonokban is+ a procik is ugyanazok a Cortex A8 as 1 GHZ es verziók tehát némelyikük erősebb mint az Iphone 4
,szal kicsit megvan a képzavar,másik lényeges dolog amit írtál h "elérhetetlen Market"megint nemtudod miről beszélsz úgy látszik.Marketet mindenki elérheti az androidról,igaz egyelőre még csak az ingyenes tartalmakat,amikből nem mellékesen rohadt sok van,de hamarosan a fizetős cuccok is megjelennek hazánkban is rá. De köszönjük szépen a hozzáértő hsz-edet.
#23- A hardver a felsőkategóriás Androidos telókban legalább olyan jó ha nem jobb némelyikben mint ami az Iphone 4 ben található,és ugyanúgy van 3D gyorsító is amik ált. ugyanazok a fejlesztések mint amik Iphone 4 ben vannak.Olvasni kéne néha a cikkeket meg hasonlóak,nemkéne hülyeségeket állítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPad topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest