Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Már hogy mi hogy mi van? Melyik része hülyeség? Hogy lesznek hardverkövetelmények? 3D nélküli Androidos telefonokon sose fog futni azt igénylő játék, ahogy a régi processzorokon se, de 128 MB RAM is édeskevés, vagy az alacsony felbontás. Android jelen van minden kategóriában, de nem minden játék való minden kategóriába.
Vagy a PC-s fejlesztés a hülyeség? Lassan akkora különbség van androidos telefon és androidos telefon közt, mint PC és PC közt. Épp arra utaltam, hogy ez nem akadálya a fejlesztésnek, hisz máshol se jelent semmi gondot, a rendszer ugyanaz, a hardvert pedig az kezeli.
Az Android vs. iOS résznél pedig nem hardveres vagy szoftveres dolgokra utaltam, hanem hogy ki kivel fog megegyezni, melyik lobbinak enged majd, stb., stb., még pár olyasmi, amibe pár erre járó, nem logikus iPhone rajongó belekötne. -
Alwares
aktív tag
Az elérhetetlen market néven természetesen arra gondoltam, hogy a fizetős részét nem érni el. És azok se csinálnak valami nagy forgalmat, a fizetési hajlandóság ahogy nézem ezen a platformon jóval kisebb mint az almásoknál. Hogy itt fizetős market mikor lesz, meg a világ többi részén azt még megvárom. Ilyen téren nagyon lassan fejlődik az android.
És nem is ez a fő probléma. Hanem ha például játékfejlesztésről van szó, gondolom hallottad hogy a 2.3-ban milyen hasznos dolgokat tettek be. Remek. És ezekkel majd kb 1 év múlva lesz érdemes foglalkozni, mikor már lesz annyi telefon ami támogatja és érdemes is vele foglalkozni. Kapizsgálod már?
Én nem tudom, hogy mennek a 3D dolgok android terén, de ahogy néztem hiába van ugyanaz a Chip két telefonban, eléggé máshogy működnek a programok ha erről van szó. De ezzel még megbirkóznak a fejlesztők szerintem ;-)Mielőtt megkapnám az almanáci címet, nekem is Androidom van és szeretem is, csak van pár komoly hibája ami mellett nem nagyon lehet elmenni szótlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest