Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - One mobilszolgáltatások
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Alwares
aktív tag
Az elérhetetlen market néven természetesen arra gondoltam, hogy a fizetős részét nem érni el. És azok se csinálnak valami nagy forgalmat, a fizetési hajlandóság ahogy nézem ezen a platformon jóval kisebb mint az almásoknál. Hogy itt fizetős market mikor lesz, meg a világ többi részén azt még megvárom. Ilyen téren nagyon lassan fejlődik az android.
És nem is ez a fő probléma. Hanem ha például játékfejlesztésről van szó, gondolom hallottad hogy a 2.3-ban milyen hasznos dolgokat tettek be. Remek. És ezekkel majd kb 1 év múlva lesz érdemes foglalkozni, mikor már lesz annyi telefon ami támogatja és érdemes is vele foglalkozni. Kapizsgálod már?
Én nem tudom, hogy mennek a 3D dolgok android terén, de ahogy néztem hiába van ugyanaz a Chip két telefonban, eléggé máshogy működnek a programok ha erről van szó. De ezzel még megbirkóznak a fejlesztők szerintem ;-)Mielőtt megkapnám az almanáci címet, nekem is Androidom van és szeretem is, csak van pár komoly hibája ami mellett nem nagyon lehet elmenni szótlanul.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - World of Tanks - MMO
 - The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - iPhone topik
 - Formula-1
 - Apple asztali gépek
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Battlefield 6
 - További aktív témák...

- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
 - Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
 - Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest