- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"felteszel egy custom romot az sgsre és meg se tudsz majd szólalni, az iphoneoda meg kihajítod legyen 3gs vagy 4"
Én az SGS-t adtam inkább el, mert custom rom ide vagy oda, meg sem közelíti az iPhone 4 sebességét és az iOS-re fellelhető alkalmazások minőségét.
----
Azt meg egyenesen vérlázítónak tartom, hogy az iPhone topicokban a jailbreak illegálisnak van kikiáltva és tűzzel vassal tiltják még az említését is, míg az Android topicokban már az első hozzászólásokban részletesen tárgyalják a rootolást és a főzött romok használatát, mikor az ugyanúgy illegális itthoni viszonylatban (az, hogy jópárszor szerepel ezekben a fórumokban nyíltan warez szoftverek linkelése is, az már csak plusz apróság).
-
Bathory Peti
aktív tag
igazad van Zsolti,nekem van iphone 4-em is meg androidom is,nem vagyok elfogulva egyik iránt sem,de az tény,hogy az iphonera sokkal több,és jobb programokat irnak mint androidra,és valjuk be élvezetesebbek is a játékok,na meg kezelhetőbbek.Szerintem.Például:mind a kettön játszottem a modern combat sandstormmal,sokkal irányithatoob iphone 4-en mint a galaxy s-en.Teszteld le,sajnos igy van.
A szabadságérzetben meg 100-szor jobb az android,ez igy igaz.
-
Az Androidtól se, amint befoltozzák a réseket, és nem tudsz se rootolni, se függetleníteni. Persze eddig szerencsére a hackerek meg tudtak oldani sok problémát, bármit is csinál a gyártó, de ők se hülyék, és minden generációban erősítik a védelmet úgyis.
Másrészt az asztali Maces szöveged egyszerűen valótlan, úgyhogy nem erőltetném az analfabétázást a helyedben, visszaüthet
-
Everman
addikt
Hiába van az SGS-ben a papíron gyorsabb GPU, ha egyszer azt semmi nem használja ki és maga rendszer is eléggé döcögősre tudja fogni a műsort, ha olyanja van.
Egy 3GS a maga jóval gyengébb hardverével is gyorsabbnak tűnik mellette és azonos 3D-s játék jobban is fut rajta.----
Skynet258:
"Ezek a címek elég jól bemutatják, jelenleg hol áll az Android, és bizony szép fejlődésen esett keresztül."
Valóban sokat fejlődött, de nézd meg az általad említett játékok mikor jelentek meg iOS-re és jelenleg milyen játékoknál tart a platform.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest