- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
dreamdancer #16 üzenetére
Igen, mint ahogy a színes film sem holografikus, csak hozzátesz a fekete fehérhez, ilyen alapon az is csak üveggyöngy, de ugyanilyen analógián végiggyalogolhatunk a felbontás kérdéskörén, vagy éppen a térhangzás sem akkora ugrás a sztereóhoz képest, az meg csak üveggyöngy a fülnek.
Maradjunk annyiban hogy nekem bejön a 3D, neked meg nem.
Ha Pesten járok akkor igyekszem úgy alakítani hogy be tudjak ülni egy IMAX3D vetítésre, de 130-as 3D plazmámon is már igencsak jókat lehet filmezni 3D-ben. Eddig még senki nem gagyizta le aki látta, még olyanok sem akik úgy kezdték mint te, hogy minek az a 3D. Normális kijelzőn normális forrásból normálisan megcsinált anyag a titka az egésznek, és akkor igenis hozzá tud tenni az élményhez. Persze aki az egyik szemre szarul beállított fókuszú homályos moziból fejfájással kitántorog, azoknál megértem hogy csalódottak a 3D-ben, nem is kívánom senkinek azt az "élményt".
De visszatérve a témához ha megoldják szögfüggetlen 3D megjelenítést akkor abból jó dolog kisülhet, és valóban úgy már lehet 3D UI-t csinálni.
-
osztraksajt
őstag
válasz
dreamdancer #13 üzenetére
Kezelőfelületet nem lehetett 3D-re optimalizálni a szűk látószög miatt. Nem életszerű hogy előkapod és megnézed az SMS-eket és ahhoz bizonyos szögben tartsd a telefont. Azért írtam hogy ha ezt orvosolják akkor megnyílik az út a szélesebb lehetőségek felé.
De ha jól sejtem neked nem volt ilyen telefonod csak gondolod hogy mégis milyen.
-
osztraksajt
őstag
válasz
dreamdancer #10 üzenetére
Vagy 20 legalább van. A pókemberes valami eszméletlen jó volt ahogy az épületek között mozgott, attól mindenkinek szó szerint leesett az álla.
-
osztraksajt
őstag
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
Említést tettem a játékokról is, afelett sikeresen elsiklottál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest